2013.03.15. 08:33:05
Ide nekünk a Bayernt.
Egyszerűen azért,mert fekszik nekünk a játékuk,középpályán,már csak a tavalyi Real elleni meccsből kiindulva 0-ák,úgy rohantak át rajtuk ott,ahogy akartak,hiába vannak jó játékosaik ott is,egyszerűen nem volt (és az idei néhány meccsüket megnézve még mindig nincs) középpályás szűrésük,de előrefelé félelmetesen erősek azon a csapatrészen is!
A védelmük szintén bivalyos,de,ha a középpályájuk nem szűri meg eléggé a támadásainkat,akkor folyamatosan létszámfölényben mehetnénk rájuk,ami a technikai fölényünkből adódóan ujjgyakorlat lehetne egy jóformában lévő Barcának. Emellett óriási respectjük van minden csapat szemében,így az esetleges kiverésük olyan lelki pluszt adna,ami szerintem lendületből a trófeáig lökne minket.
A Realt viszont elszeretném kerülni,nem azért mert jobb csapat lenne mint mi,sőt,véleményem szerint csapatként még mindig klassziskülönbség van a javunkra,egyszerűen óriási mentális fölényben vannak velünk szemben,az elmúlt 7meccsből mindig olyan eredmény született,amiből ők jöttek ki jobban,sztem a srácok be vannak tojva,már a nevük hallatán is.
A döntőben lehetne egy csörte,mert addig lehet önbizalmat szerezni,ha most játszanánk velük,akkor sztem 60-40 lenne az esély,és nem ide...