sjay írta:Szerintem teljesen felesleges "reklamálni" a piros miatt, a bíró befújta, kiállította Nanit és kész. Ezen nem változtat a felháborodás meg az UEFA-zás sem. Azt meg végképp nem jelenthetjük ki biztosra, hogy a United 10 mezőnyjátékossal tudta volna magát tartani a végéig.
Szerintem sem kell uefázni meg hasonlók... De ez egy *Barca fórum és ha van véleményem azt ide leírhatom és le is fogom. Nekem meg az a véleményem, hogy az nem volt piros lap, ennyi. De ne aggódj nem járok Madridista fórumra és nem is írtam még egyszer sem. Egyszer írtam a MAdridistára, akkor is csak azért hogy jobb búlást kívánjak Casillas-nak.
*A Barca fórum alatt azt értem, hogy ez egy zártkörű csoport és nem hiszem, hogy bárkit is sértünk az itt tett megjegyzéssel, ugyanis ez Barcelona fórum, ha pedig egy Real Madridos is olvassa, akkor azaz ő baja, mert nem kényszeríti senki arra, hogy olvassa egy Barcelona drukker véleményét, ha pedig mégis megteszi, akkor vállalja azt, hogy fog olyat is olvasni ami neki nem tetszik/vagy nem ért vele egyet.