Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
tib072
Barça B

2013.02.28. 22:32:14

Sziasztok! Semmi gond nincs! Tudtuk,hogy semmi nem tart örökké és ez a nap is eljön majd és sajnos így lett! Kibírom ha öt évente kikapunk a Madridtól. Az a különbség köztünk,hogy Mi tudunk veszteni is, míg ők se veszteni se győzni nem tudnak kulturáltan.Gratuláljunk nekik de abban biztos vagyok és bármibe fogadnék ,hogy szombaton nyerünk Madridban!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2013.02.28. 22:21:27

lui1698 írta:Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:

Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista
Freixa ezt tavaly mondta, mikor a Madrid visszautasította azt építési munkálatokra hivatkozva, hogy a Bernabéu legyen a Cdr döntő helyszíne. Egyelőre a klubtól még nincs hivatalos állásfoglalás ez ügyben, a fenti állítás, miszerint a Valladolid elleni bajnoki meccs probléma lehetne, csak az As egyik cikkében jelent meg.
.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.02.28. 22:14:17

Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:

Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista

Mourinho közben ismét világlegjobbja lett... :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.28. 21:20:41

De ha jól emlékszem, ott már elfogadott volt a Bernabeu, majd mikor kiderült, hogy mi döntőzünk, ők nem, akkor visszamondták. Javítsatok ki, ha nem így volt, nem akarok hülyeséget írni. :) Itt meg a Camp Nouról eddig szerintem szó sem esett.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
lui1698
Llegenda del Barça

2013.02.28. 21:06:46

Robcsyy írta:Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni :roll:
Tavaly mi is náluk akartunk nem?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.02.28. 21:01:33

Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni :roll:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.28. 18:37:12

Most komolyan ilyen hülyeségeken kell pörögni? Fotózott, twittelt, valamikor, valamiért. Nem érzek semmi brutálisan bántót benne. Volt már rosszabb a másik oldalról, sőt még tőlünk is.

Nagyobb szemétség még az is szerintem, hogy nálunk akarják játszani a kupadöntőt... :D Tavaly ugye ha jól emlékszem a Bernabeuban lett volna, de lemondták különböző indokokkal. Idén volt egyáltalán szó arról, hogy a CN-ban lesz? Vagy csak most világosodtak meg madridi oldalon? :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.28. 18:31:53

Ilyenen akadtok fent, hogy ott ül? és akkor mi van, Pique is mutogatott öt ujjal. Ne legyetek már gyerekek.

A lentebb linkelt kép már régebben készült, csak az újságírók betették ezt is a cikkbe, ugyanis most is kitett a twittere egy hasonlót, amelyen az üres stadionban ül, és csak a lábfeje látszik.
Tehát a kép azt jelzi, hogy máskor is tett már ilyet mint most...
Legkisebbtobi
Barça B

2013.02.28. 18:01:15

Barcaman1993 írta:
Legkisebbtobi írta:
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...

De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után. :wink:
Lementetem meg szeptemberben a gepemre ezt a kepet. Biztos en vagyok a hulye es Xabi megint csinalt egy ilyen kepet... na mind1. legyen neked igazad szamomra edes mind1.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
kurdt
Megmentő :)

2013.02.28. 17:57:28

Fel kell menni a twitterre srácok, és meg kell nézni, hogy X. Alonso mikor posztolta a képet...

A helyes válasz: feb. 26; 14.58

Tehát biztos nem a meccs után készült, ugyanakkor sötét van, tehát most el lehetne kezdeni tovább nyomozni, de engem eddig érdekelt a dolog...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.28. 17:48:27

Legkisebbtobi írta:

De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Legkisebbtobi
Barça B

2013.02.28. 17:37:02

Barcaman1993 írta:
JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak. :cry: (Úriemberek klubja.)
Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.

Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.28. 14:55:50

JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak. :cry: (Úriemberek klubja.)
Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.02.28. 11:34:26

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... foto,49417

Kép
Ebben nagyon otthon vannak. :cry: (Úriemberek klubja.)

Kép
A proff tanitása beérett. :roll: Ez egy Real szintű edzőtől bizonyára elvárható. :idea: :?:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
miihii
KHAL

2013.02.28. 08:18:51

Bob_Marley írta: Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék. :D
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
Ezen a meccsen sztem sokkal több hasznot tudtunk volna húzni Tello-ból. Olyan meccseken tudna kamatozni a gyorsasága, amikor ennyire fent védekezik az ellenfél. Neki aztán el lehet vagdosni a zsugát, úgyis utoléri és máris mögéjük kerülünk. Más kérdés, h felérünk e hozzá középen, de ha már ott jár, akkor mehet egyből a kapura vagy visszatálal egy érkező elé és ott a gólhelyzet. Ráadásul mivel megosztaná a figyelmet, így kicsit lazulna a középső védekezésük, amit Inivel immáron a helyén talán könnyebben fel tudnánk törni.

Villa meg bemenne a darálóba, ahol nehéz megtalálni, mert gyakran sajnos megjátszhatatlanul tud helyezkedni, pláne, ha képtelenek vagyunk átjátszani a középpályát. Vagy ha igen, akkor ott van még akkor is 6 ember hátul, akik közben visszazárnak. Ha odaér a zsuga, akkor is max a kapunak háttal veheti át, forgolódni nincs idő, lekészíteni megint nincs, mert a tömegben elakad. Bár ilyen feltolt védelemmel szemben talán még lehetne is vele jól sáfárkodni, de gyakran el tud tűnni a mezőnyben sajnos.

Vannak olyan meccsek, amin Villa tűnne jobb megoldásnak, másokon meg Tello, legalábbis számomra.

Bár mostanra már ott tartok, h tökmindegy, h ki és mikor, de változtassunk már ha nem megy a szekér. Inkább, mint tocsogjunk az állóvizünkben amíg lemegy a meccs...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szszabolcs19
Jugador del Barça

2013.02.28. 01:41:07

A madrid ellen ott rontották el, hogy nem villa kezdett!
Annyira lehetett látni, hogy a madrid nem a betömörülős játékot játsza, hanem a félig feltolt védekezés elvét. (persze helyenként és időnként a betömörülés is volt!).
A feltolt védelem ellen tökéletes taktika, ha a védősorban 1-3 ember várja a kiugratás lehetőségét, de ilyenre alig volt példa az egész meccsen. (kb 5*, ebből vagy 3 alkalom, amikor villa is fent volt).
Eléggé meg lehett figyelni, hogy a feltolt védelem mögött passzolgattunk, és mivel messze voltunk a kaputol, ezért ezzel semmire sem mentünk, viszont ha lett volna kit kiugratni, akkor már azzal félig megnyertük volna a meccset.

Azért írtam villát, mert ő elég jól tud kiugrani a védők gyűrűjéből, legalábbis sokkal jobban, mint a középpályásaink.

Ez a képlet, semmi más.

A milán ellen meg az átlövések és a bátor akciók. Ők tuti betömörülnek majd, ha akármi is van!:S
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.28. 00:12:42

sjd írta:
Bob_Marley írta: Villa ügyben meg azért nem lehet "meggyőzni" mert az alapszerkezetbe nem látom a helyét, középcsatárt meg megint nem látok hogy működne (leírtam miért).
Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék. :D
Én sem azt mondom, h egyedül meg fogja váltani a világot, hanem először is fel kell rázni a csapatot, dinamikusabbá tenni a játékot és a védekezést is, és akkor kezdhetünk el erről beszélni. De én még mindig azért emlegetem a Sevilla elleni meccset, mert ennél ékesebb példája nincs is annak, hogy ezzel a szerkezeti változtatással hogyan lett egy impotens félidő után 15 perc alatt két gól. (Mert ott nagyon motivációban, játékban különbség nem volt a kettő között)
De még mindig mondom, h ne Villát képzeld már el, hanem Pedrot vagy Sanchezt, aki ha kell, a saját térfelén üldözi a labdás embert és folyamatosan nyomás alatt tartja a védőket labdakihozatalnál. És csak annyi lenne a különbség, hogy amikor hozzuk fel a labdát, akkor nem a 16-os sarkánál várja h visszapasszolhassa a labdát Alvesnek, hanem középen érkezik rá.
Így már világos, s teljesen egyértelmű amit írsz, hogy ez vezethetne eredményre, de ehhez hozzájön hogy annyit tudunk játszani amennyit az ellenfél enged, s a védekezés meg a középpálya fontos lenne hogy megoldva legyen, abból már következne, hogy több hely lenne, lennének elfutások ebben biztos vagyok.
Én személyre gondoltam kiváltképp, s ebben meg Villa nem segítene véleményem szerint.
Kép
Kép
Kép
Midnight
Barça C

2013.02.28. 00:03:36

Nekem kimondottan tetszik, hogy a média, és a rivális csapatok szurkolói ennyire pörögnek a Milan és a Madrid elleni vereségeinken. Ez azt mutatja, hogy a Barca veresége mindig váratlan játsszon bárki ellen is, mindenkiből kivált valamilyen fajta érzelmet. A Madrid drukkerek java része jobban ünnepli a mieink vereségét, mint a sajátjaik sikerét. Tehát a mi esetleges vereségünk mindig nagy szenzáció, napokig témát szolgáltat az ellendrukkereknek. Közben a Madrid veresége már közel sem vált ki ilyen és ennyi érzelmet senkiből sem, mondhatni sokkalta jobban benne van az ő vereségük a pakliban. Köszönhető mindez az utóbbi időszak emberfeletti teljesítményének. Ami igaz, az igaz, idén kicsit visszafogottabban teljesítünk (nem feltétlenül az eredményeket tekintve), ebben nagy szerepe van Tito váratlan kiválásának a csapat mellől. Természetesen első az egészség. Én bízom a fiúkban, hogy a Milan ellen minden követ megmozgatnak a továbbjutásért, ha kell görcsös lábbal, fogcsikorgatva is, de ki fogják harcolni a negyeddöntőben jutást. Én hiszek ebben.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.27. 23:49:01

Bob_Marley írta: Villa ügyben meg azért nem lehet "meggyőzni" mert az alapszerkezetbe nem látom a helyét, középcsatárt meg megint nem látok hogy működne (leírtam miért).
Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék. :D
Én sem azt mondom, h egyedül meg fogja váltani a világot, hanem először is fel kell rázni a csapatot, dinamikusabbá tenni a játékot és a védekezést is, és akkor kezdhetünk el erről beszélni. De én még mindig azért emlegetem a Sevilla elleni meccset, mert ennél ékesebb példája nincs is annak, hogy ezzel a szerkezeti változtatással hogyan lett egy impotens félidő után 15 perc alatt két gól. (Mert ott nagyon motivációban, játékban különbség nem volt a kettő között)
De még mindig mondom, h ne Villát képzeld már el, hanem Pedrot vagy Sanchezt, aki ha kell, a saját térfelén üldözi a labdás embert és folyamatosan nyomás alatt tartja a védőket labdakihozatalnál. És csak annyi lenne a különbség, hogy amikor hozzuk fel a labdát, akkor nem a 16-os sarkánál várja h visszapasszolhassa a labdát Alvesnek, hanem középen érkezik rá.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.27. 23:34:29

Mihu írta:
Bob_Marley írta:...
Örülök :D És akkor mondjuk miért nem lehet azt megcsinálni, hogy változtatás címén visszatérünk a 2008 szeptemberétől 2009 májusáig játszott taktikához? :D Olyan csodálatos meccseket játszottunk, olyan csodálatos összjátékok voltak, olyan csodálatos gólokat rúgtunk...És mind a 3 csatárunk sok gólt rúgott, tehát 3 felé oszlott a védők figyelme. Most meg "elég" Messire figyelni.
Mert mások a játékosok, nincs Abidal, nincs Toure nincs Keita, Xavi hátrébb van, s még sorolhatnám.
Nem vagyunk rosszabbak, de jelenleg nem működik a rendszer.
Ecseteltük miért., valamelyest visszatérés lehetne véleményem szerint a Song-Busquets kettős egyszerre a pályán.
sjd írta:
Bob_Marley írta: szerk: költői úgy akartam írni, hogy meggyőzni úgyse tudtuk :D
Akkor kb. eljutottunk oda, h "a vélemény olyan, mint az ánusz, mindenkinek van, és senki nem kíváncsi a másikéra". :P (Na nem mintha az egész fórum nem ebbe az irányba kezdene elmenni)
Amúgy meg de, a Sevilla elleni meccs volt, csak emlékszem már, h a hétvégén milyen mérkőzést játszottunk :wink: :D
Én már nem emlékszem, de akkor nem tévedtem szerencsére :D
Villa ügyben meg azért nem lehet "meggyőzni" mert az alapszerkezetbe nem látom a helyét, középcsatárt meg megint nem látok hogy működne (leírtam miért).
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.27. 22:40:21

Bob_Marley írta: szerk: költői úgy akartam írni, hogy meggyőzni úgyse tudtuk :D
Akkor kb. eljutottunk oda, h "a vélemény olyan, mint az ánusz, mindenkinek van, és senki nem kíváncsi a másikéra". :P (Na nem mintha az egész fórum nem ebbe az irányba kezdene elmenni)
Amúgy meg de, a Sevilla elleni meccs volt, csak emlékszem már, h a hétvégén milyen mérkőzést játszottunk :wink: :D
mess2009
Director del Fútbol

2013.02.27. 21:56:50

már leírtam, de nem árt újra: a baj az, hogy túl nagy energiákat fektetünk a labda birtoklásra! a csapat gerince a félpálya és az ellenfél 16-osa között passzolgat és ott veszíti el a labdát és a meccseket is! nem túl sokszor de egy jó csapat esetén ez éppen soknak bizonyulhat. a kontra azért alakulhat ki mert egy üres félpályán zavartalanul rontanak ránk egyszerre hárman!
a másik:miért nem tudjuk kihasználni ha nálunk van a labda? mert lassúak, lendület nélküliek vagyunk. egy álló ember akar indulni egy vagy több! vele szemben álló védőre. miért tudta Di Maria leültetni Pulyolt? mert teljes sebességgel rontott rá! miért szivathatta meg CR. Pique-t? mert lefutotta! mert lendületben volt , mert sebessége volt. ez a korszerű játék lényege.
Messi: igaz, hogy négyen fogják, rugják, de ez neki nem újdonság. szerintem valami baj van a sráccal, ha egy csatár egy ilyen meccsen meg sem izzad -márpedig mostanában ez a helyzet- ott az akarással is baj van.
Villa: sajnálom de mivel itt egyesek messiásként emlegetik: Villa már nem a régi a mostani meccsen sem volt momentuma sem, gyenge és lassú át sem képes venni a fellőtt lasztik zömét, ha rá várunk elvesztünk ebbn biztos vagyok.
én boldog lennék, ha tévednék: de senki ne várjon gyors javulást komoly ellenfelekkel szemben, Iniesta bár a kedvencem de a továbbjutásról szóló vízióit sajnos nem tudom komolyan venni. már nem.
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.27. 21:00:03

Bob_Marley írta:...
Örülök :D És akkor mondjuk miért nem lehet azt megcsinálni, hogy változtatás címén visszatérünk a 2008 szeptemberétől 2009 májusáig játszott taktikához? :D Olyan csodálatos meccseket játszottunk, olyan csodálatos összjátékok voltak, olyan csodálatos gólokat rúgtunk...És mind a 3 csatárunk sok gólt rúgott, tehát 3 felé oszlott a védők figyelme. Most meg "elég" Messire figyelni.
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.27. 20:59:45

A megoldás szerintem is Busi-Song egyszerre szerepeltetése. Kontránál Song visszaléphetne védelembe, támadásnál Busi előrébb játszhatna. Valamint a szélső védők visszaérése is kiküszöbölhető, ha nem két középső védő van csak hátul, hanem még Busi vagy Song.

Ja és most jut eszembe, van nekünk egy kiváló Mascheranonk, aki szintén el tudná látni a fentebb felvázolt szerepköröket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2013.02.27. 21:09:12-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.27. 20:27:41

Mihu írta:
Bob_Marley írta: szerk: költői úgy akartam írni, hogy meggyőzni úgyse tudtuk :D Mert a játékunk nem viseli el, hogy legyen egy "bója" középen.
Már ne is haragudj Bob, de ez balgaság...a hatkupás szezonban májusig középcsatárral játszottunk, és olyan gálamérkőzéseket toltunk, hogy az egész világ minket csodált. A hamis 9es taktika nem azért került bevezetésre, mert megtalálták az ellenszerét a középcsatáros játékunknak. Elég megnézni a májusig játszott meccseinket, és azok eredményeit. Semmilyen visszaesés, kínszenvedés nem volt. Az középcsatár nélküli játék olyan új volt, ráadásul egy Messivel, hogy 3 évbe tellt, mire megtalálták a TÖKÉLETES, ismétlem, tökéletes ellenszerét. De most megtalálták, úgyhogy véleményem szerint el kell felejteni. Messit már egy klasszis védősor simán lekapja a pályáról. Ki kell találni valami újat, de nem a hamis 9es taktika átformálásával. Mert egy autót is lehet foltozgatni, lehet az elrohadt részeket bejavítani, előbb utóbb az a kasztni akkor is össze fog szakadni.
Haragudni nem haragszom :D , de ég és föld a mostani játék, meg elképzelés az előző évekhez képest.
Kezdem azzal hogy Cescet mondjuk még mindig nem sikerült beépíteni, illetve Alba megjelenésével teljesen más kontextust kap a széljáték, meg a középcsatár poszt.Nem releváns mi volt 2 évvel ezelőtt, vagy akár tavaly, vagy 4 éve.
Nem a csatárokkal van a gond, hanem a középpályán nincs meg az a létszámfölény ami eddig megvolt, messze játszunk a kaputól, mert labdaszerzésünk sincs.
Mellesleg a fociból már egy ideje kezd kiveszni a középcsatár poszt, univerzális játékosokra van szükség és el kell osztani a területeket, utóbbi nem működik mostanában.Nincs olyan hogy 1 ember elől aztán majd beadás és befejeli, persze van még ilyen, de nem ez a jellemző.

Ezzel továbbra sem azt mondom hogy egy középcsatár ellen vagyok, hanem egyszerűen nem látom hogy az miben segíthetne nekünk, közelebb jutni a kapuhoz.
Az hogy 1 emberre legalább kell figyelni valamelyest igaz, de még inkább lesz 1 ember aki "elvesződik" a játékból mind támadásban mind védekezésben.
Szélsők dolga ugyanúgy feladat, hogy megnyitni a területet a hátvédnek, s belépni ék szerepkörbe, keresztbefutással kifelé vagy befelé belépve , kiugratást eszközölve.Ez meg is van, csak most ezen a 2 meccsen kevés volt, mert továbbra is lassan jutunk el a kapuhoz, s nincs hely ezeket meghúzni, ráadásul pontatlanok vagyunk.
Iniesta-Xavi-Messi 3ast feljebb kellene tolni, bebiztosítani a középpályát, jóval nagyobb nyomást ellehetne érni, illetve Xavi képességeit ki lehetne használni, nem vesztett még a játéktudásából semmit, futásmennyiségére sincs panasz, ez hogy ennyire hátul játszik nem tűnik jó megoldásnak idén.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése