Ez már tényleg nevetséges.
Mondjuk ilyen kezdővel nem meglepő...
(Coquelin, Diaby, Rosicky, Gervinho, satöbbi.)
Wilshere-ék ugyan beálltak a végére, de ők sem tudtak segíteni.
Kedden a Bayerntől kapnak egy laza hármast és vége is a szezonnak még a tavasz előtt.davi10 írta:Akármennyire is fáj, kimondom: Az Arsenal az egyik legszánalmasabb csapat Angliában.
Kiesnek egy 4.ed osztályú csapat ellen, most meg még az FA kupából is búcsúznak. Ilyen játékosokkal, hogy Walcott, Podolski...
Ez is nagyon jó elemzés, én amúgy mindhárom játékost bírom, ha egyet kéne választani közülük, akkor Mata.Game90 írta:Mata - Silva - Cazorla összehasonlítás:
http://www.eplindex.com/26467/mata-v-si ... lysis.html
Kérdés, melyik szám áll az x helyén.Game90 írta:Szerintem ha Wenger elhagyja az Arsenal-t x év múlva, akkor tuti, hogy lesz beleszólása, hogy ki legyen az utódja, személy szerint Moyes-nak örülnék a legjobban.
Az utóbbi évek után mit vártál? Meg ameddig Wenger nem mondja azt, hogy ok, neki elég volt, addig úgysem lesz kirúgva.messideco írta:Na, asszem eddig tartottam magam Arsenal szurkolónak... Wenger marad 2018-ig a csapatnál. Ezzel mindenki jelezte, hogy elégedettek a jelenlegi állapotokkal. Szép
Talált, süllyedt.salas9 írta:ROB helyett RON Vlaar-nak hívják
Felőlem Lloris is mehet.Game90 írta:Még ha fizetnél, akkor semIgazából csak Lloris-t bírom tőletek, meg Adebayor-t is kedveltem, amikor nálunk játszott, de azóta egy utolsó gyökér lett.
Nem túl jó kilátások...Game90 írta:...
Még ha fizetnél, akkor semGareth Tello írta:Most te jössz. Választhatsz: Gareth Bale vagy Lewis Holtby?![]()
Nem rossz észrevétel, de a "Mi a hiba?"-ra kattintva megjelenik egy kép, azon kell keresni a hibát.Barcaman1993 írta:A bíró úgy állt be, mint CR és nem ő lőtt el?
A bíró úgy állt be, mint CR és nem ő lőtt el?Gareth Tello írta:Mi a hiba?
Enyhe ellentmondást érzek... A "góljai" szó nem vonatkozhat Torresre... Pláne nem a chelseasre.Firefox írta:Torres góljai nélkül... ugyanúgy a BL-zónában lenne a Chelsea, mint most.![]()
Nem gyenge ez a statisztika. Bár sztem a MU Van Persie nélkül is TOP csapat lenne, Suarezzel meg a Liverpool most is középcsapat, nélküle tényleg kiesés ellen küzdenének.Firefox írta:Van Perse góljai nélkül 11. lenne a Manchester United.
Suárez góljai nélkül 18. lenne a Liverpool.
Torres góljai nélkül... ugyanúgy a BL-zónában lenne a Chelsea, mint most.![]()
1. Remélem is, hogy nincs komoly baja.Game90 írta:Wilshere megsérült, le kellett cserélni (szerintem csak elővigyázatosságból)
GT, azt a Jack Wilshere-t azért jó látni az aláírásodbanSig-eket is köszi, kár, hogy mindegyiken olyan idióta feje van Wilshere-nek
Két góllal és egy gólpasszal zárt végül, nem normális ez az ember sem.salas9 írta:Michu góljával vezet a Swansea a QPR ellenEz már a 14. neki
Annyi baj legyen.salas9 írta:Újra Bale, és újra vezet a Tottenham 2-1. Szépen csinálta, bár szerintem Coloccini és Taylor elég töketlenek voltak
Áhh... Pedig kifejezetten jól játszunk. Ez a gól nem jelenthet akadályt. Kell lőni még egyet.salas9 írta:1-1 Gouffran