Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.02.01. 18:42:32

Szerintem nem jó az 1-1 nekünk.Csak akkor jut tovább a Barca,ha nyer,vagy ha 0-0 lesz a vége(ami tuti nem lesz).1-1-nél hosszabbítás,2-2-vel,3-3-mal stb.-stb. a Real jut a döntőbe. :? Ebből következik,hogy nerni kell a visszavágót.Pedig 0-1-nél ha Pedro ott nem bssza el a 1000%-os helyzetet,akkor nincs miről beszélni. :x (azt még a nagymamám is berúgta volna. :)
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Renka
Barça B

2013.02.01. 18:33:23

Az a probléma ezzel a lejárató kampánnyal, h ez a 3 classico erre kevés lesz... Ezek a játékosok már hosszú évek óta játszanak, rengeteg mérkőzésen bizonyították a viselkedésükkel a világnak és egymásnak is,h milyen emberek. Amíg nem Messi az, aki a mérkőzéseken térd magasságban rugdos, amikor már a labda ott sincs...amíg nem pacskolgatja "barátságosan" az ellenfél arcát...amíg nem mutogatja a háta mögött a kezével az ellenfél kapusának, h már 5 nullra vezetünk stb... addig az emberek és a játékosok fejében az a kép él Messiről, ami eddig is. Ezzel persze nem azt akarom mondani, h Ő tökéletes...nyilván nem az. De az évek alatt kiállított "bizonyítványát" nem fogja egy ilyen eset gyökeresen megváltoztatni. "Valaki mondta, h látta,h..."ez kevés lesz.
Capon
Llegenda del Barça

2013.02.01. 18:32:43

Halfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...

Bár nyilván tudom hogy sokaknál a másik tábor gyűlölete már inkább alapbeállítottság mint valami, amit fel kell szítani :(
:) most próbálod ránk húzni ami a ti privilégiumotok, hogy a sajtó miatt felháborodtunk, mert lehozták ezt a sztorit :D Nem nagyon látom, hogy bárki fel lenne háborodva a sajtó miatt ne erőlködj.
Maximum a kommentek amit kiváltott ez az eset ellenszurkolóból az nem tetszik pár embernek, mondjuk szerintem vicces, hogy egy beszólásból olyan drámát kerítenek, mintha halálos fenyegetés hangzott volna el.
A semmit felfújni, hogy önigazolást nyerjetek max. ez dühíthet pár embert, pedig amilyen formában ez elő van adva, véresen komolyan ilyen olyan szemét, gnóm, sunyi stb azon csak mosolyogni lehet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
PPP
Barça B

2013.02.01. 18:32:27

Stalkyard írta:Piqué nem ezért kapott véletlenül sárgát a múlt héten?
Nem. piqué a labda előtt, a labda elé fordulva táncikált, hogy ne lehessen tőle elrugni a labdát, Ronaldo pedig éppen háttal állt a labdának, és elfele sétált az esettől, erre hátulról teliberugják a labdával, majd reklamálják a sárgát. tessék. de biztos Cének a tarkóján van a 3. szeme, és szándékos volt az egész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PPP 2013.02.01. 18:33:21-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.01. 18:30:03

Harmadik éve folyamatosan provokálják a játékosokat, az egész klubot, és most fel vannak háborodva, hogy elszakadt a cérna... :roll: Kicsit ilyenkor magukba nézhetnének, és visszaemlékezhetnének arra, hogy mit műveltek az elmúlt 2 évben...érdekes módon nem nyomták orrba-szájba Mourinho szemkinyomós történetét, pedig attól nagyobb patkányság nem nagyon kell...

Mindig is gyűlöltem a real madridot, minden velejárójával együtt, gondolok itt a szurkolókra is. Kivételt képez ez alól a rokonságom, a barátaim, és az az 1-2 madridista, akik normális hangnemben és stílusban tudnak beszélni a két csapat közti ellentétről. Ezen kívül hánynom kell mindentől, ami real madrid.

Ezen túl nem vagyok hajlandó nagy betűvel írni a klub nevét, mert egész egyszerűen nem érdemlik meg hogy bármiféle tiszteletet is tanusítsak feléjük.

Nálunk is vannak jómadarak, vannak idegesítő és tiszteletlen dolgok, de ez amit 2 éve a real csinál, az túlmegy minden határon.
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2013.02.01. 18:28:11

Eleve részben értem a felháborodásotokat. Egyik szurkolói tábor sem mondhatja el magáról, hogy hivatalosan nyilatkozhat a klub nevében(lehet tévedek). Bármely fél is állít bármit a másikról túlzásokat fog tartalmazni, mindenki úgy szűri ahogy akarja.

Ugyanakkor ezek kijelentések ellenére is erősnek érzem a megfogalmazott véleményeket, azon belül is a kiterjedt általánosításokat amit olvasok.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.01. 18:20:51

fórumszabályzat írta: A madridista.hu oldalról tilos idézni
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.02.01. 18:05:27

Halfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...

Bár nyilván tudom hogy sokaknál a másik tábor gyűlölete már inkább alapbeállítottság mint valami, amit fel kell szítani :(
ott kezdődik a bukfenc a sztoriban,hogy a Barca stuff twitteren cáfolta az infokat,mivel szerintük a csapat 45perccel a meccs után a buszon volt,és indultak a reptérre,így 1,5 órával a meccs után elég nehezen tudta volna inzultálni a ministráns srácot. Ha csak nem adagolták túl Leot a doppinggal,mert akkor érthető,hogy még pörgött,és úgy döntött,hogy ink. Haza kocog Barcelonába.Ez a valószínűbb story. Am elképzelem,ahogy meccs előtt az öltözőben tornasorba állítja CR-éket és mindet felpofozza,csakúgy a miheztartás végett! Az aranylabda "csalásról" is kiderült,hogy kamu,így ezt sém tudom komolyan venni
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.01. 18:05:26

Most komolyan mi vagyunk azok, akiknek alapbeállítottság a másik tábor gyűlölete? Még idejössz, és beböfögöd ezt ide? :lol:
Olyan szintre vittétek az elmúlt években a rivalizálást a két klub között, ami már embertelen, innen azt hittem, már nincs lejjebb, ez a "csúcs". José kinyomja Tito szemét hátulról, a játékosaitok több vesztes meccs után is eszetlen hentelésbe kezdenek (Ramos, Marcelo), a legutóbbi meccsen is már nekem égett a pofám a bíró helyett, hogy Alonso és Essien 90 percig megúszta sárga nélkül.... Erre a sajtó kitalál valamit, és ti kezdtek el emberi kvalitásokról(!) beszélni!
miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora.
Olvasgass facebookot, penamadridistát, meg odaát a fórumot. talán képben leszel. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.02.01. 18:08:23-kor.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.01. 17:58:23

Sokkal durvább jelzőkkel illetik szerencsétlen argentint, mint ahogy bárki tette anno Joséval itt, ezt garantálom. Tilos idézni onnan, de ha gondolod, nézd meg milyen "kedves" jelzőket kap Leo folyton. Van egy bizonyos szint, ami még megengedett, révén mégis csak lehet unszimpatikus, meg a legnagyobb rivális legnagyobb sztárja, de ami ott megy, az már nagyon durván átlépte azt a bizonyos határt.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Halfkey
Jugador del Barça

2013.02.01. 17:48:53

Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...

connor
Jugador d'estrella

2013.02.01. 17:31:26

Az a legnagyobb vicc a Messi ügyben, hogy pont az a csapat, szurkolótábor van felháborodva, akiknek az EDZŐJE tavaly pont ugyanezt játszotta el,csak akkor épp a BÍRÓVAL szemben, és nem csak egy szimpla "idióta" hangzott ott el. :roll:
PPP
Barça B

2013.02.01. 17:19:59

visca el barca írta: csini az avád :lol: midig is mondtam h a töménytelen doppingra nem jó inni mert ez lesz a vége :lol:
ugye, hogy ugye :lol: de mindannyian tudjuk h ez egy meg nem történt eset volt. fotosopp a kép.

Amúgy valószínű akkor Alba sincs képben a témában, ugyanis nem volt semmi.
Sacchi
Jugador d'estrella

2013.02.01. 17:18:16

Ki mondta, hogy azon nem háborodtam fel? Gusztustalan dolog volt az is. Én úgy gondolom, hogy ez a hangulat meg mentalitás, ami mindkét oldalról körüllengi mostanában a Klasszikusokat nem méltó egyik klubhoz sem. Érdekes módon például Puyollal, vagy Casillasszal még soha nem volt gond (de mindkét oldalról lehetne még hozni példákat) pedig ők is ennek a két csapatnak a játékosai és ők is pályára lépnek a meccseken. Számomra ők igazi sportemberek, a pályán, meg a médiában egymást ócsárolók meg barmok, mert ennek semmi köze (nem kéne, hogy legyen) a focihoz. Lehet ezt egyedül a gonosz Mourinhóra fogni, aki valóban rendesen fűtötte a kedélyeket, de a probléma szerintem máshol van...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.01. 17:13:09

PPP írta:Alba véleménye: "I didn't see anything wrong with the car park incident. Messi was just annoyed"
tehát csak volt valami.
csini az avád :lol: midig is mondtam h a töménytelen doppingra nem jó inni mert ez lesz a vége :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.02.01. 17:11:39

PPP írta:Alba véleménye: "I didn't see anything wrong with the car park incident. Messi was just annoyed"
tehát csak volt valami.
Persze,hogy volt,állítólag,én azt hallottam,hogy kiskorúakat molesztált,és csecsemőket kínzott,azt is rebesgetik,hogy van valami köze 9/11hez. Lejáratókampány,ennyi az egész
Capon
Llegenda del Barça

2013.02.01. 16:45:43

:lol: kééész.
Csak most hallottam Messi rémtetteit/ámokfutását a parkolóban. :lol: A fél Realt üldözőbe vette kocsival a parkolóban.... :lol: :lol: Látom magam előtt ahogy meccs után egy szál ballonkabátban terhes anyukákat riogat.
És hogy belemelegednek minta bármi is történt volna. Mondjuk nem szép dolog odaszólni valakinek. Sokkal férfiasabb és sportszerűbb mögé osonni kinyomni a szemét és gyorsan eliszkolni onnan. (csak azért hozom fel mert akik azon nem háborodtak fel azok most nagyon fel vannak) és ők emlegetik az emberi kvalitásokat.
Mindig keresik rajta a fogást de már egyre izzadtságszagúbbak a próbálkozások.
Minap pl. dobozból itta a tejet Messi pedig már többször rászóltak, hogy ne tegye! Bezzeg ezt nem kapja fel a sajtó pedig ez is mutatja, hogy igazából milyen alattomos és sunyi ember, mert tudja, hogy nem ihatna a dobozból de ő csak azért is, azt hiszi 4szeres Aranylabdásként bármit megtehet.
Éééédes istenem... viszont már megérte utánaolvasni a dolgoknak mert jó kedvem lett.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
PPP
Barça B

2013.02.01. 16:41:25

Alba véleménye: "I didn't see anything wrong with the car park incident. Messi was just annoyed"
tehát csak volt valami.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.01. 16:18:06

Azért ez már durva! Sok mindent kinéztem volna abból a minősíthetetlen, patkány bandából, de ezt nem! Erre már nem lehet mit mondani, amit ezek művelnek. A klub is és a szurkolóik is. Undorító. Hányok az egész bandától!

ab1daL
Director del Fútbol

2013.02.01. 16:01:54

Szánalmas ez az egész, most valamiért fogást akarnak találni Messin. Megunták a saját mocskukkal való foglalkozást...
:arrow: barcastuff ‏@barcastuff
note: madrid's callejon was caught lying saying messi waited for arbeloa for 1.5h, barcelona bus left for airport 45min after game [sport]
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.02.01. 15:39:59

Az itt a baj, hogy Messi nem próbálta kinyomni sem Karanka, sem Arbeloa szemét. Ha így lett volna, akkor annak semmi következménye nem lenne, a madridisták sem háborognának, hisz az divat úgyis arrafelé.
Amúgy meg, ha mondta is, nem mondott semmi meglepőt. Karanka tényleg mourinho báb, arbeloa meg valóban idióta.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.02.01. 15:23:13

visca el barca írta:számomra messi ezzel a cselekedetével örökre el is ásta magát... terhes nőt bántalmazni... hányok... kis surmó! :lol:
Az még hagyján, de hogy a kisbabáját megette és ezek után elrepült a démonján a patás szemétláda az már sok...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.01. 15:18:39

számomra messi ezzel a cselekedetével örökre el is ásta magát... terhes nőt bántalmazni... hányok... kis surmó! :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.02.01. 14:59:25

Sacchi írta:Hol olvastál olyat, hogy Arbeloának mondta volna a Mou bábos dolgot?
marca szerint arbeloanak mondta, aztán callejón szerencsére pontosított és megmondta a frankót, miszerint nem is alvaronak, hanem aitornak mondta...

szerk: egyébként szerintem teljesen mind1, hogy ki hol mit olvasott, nyilván nem fogom tudni bebizonyítani, hogy nem történt semmi, mint ahogy te sem azt, hogy történt. én nem is szeretném, írtam is, hogy elképzelhető, hogy volt valami, de nem ezen volt a hangsúly az első hsz-ben.

szerk2
Az még hagyján, de hogy a kisbabáját megette és ezek után elrepült a démonján a patás szemétláda az már sok...
hát itt leestem a székről :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2013.02.01. 15:27:29-kor.
Sacchi
Jugador d'estrella

2013.02.01. 14:55:28

Hol olvastál olyat, hogy Arbeloának mondta volna a Mou bábos dolgot?
Válasz küldése