Halfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...
Bár nyilván tudom hogy sokaknál a másik tábor gyűlölete már inkább alapbeállítottság mint valami, amit fel kell szítani
Nem. piqué a labda előtt, a labda elé fordulva táncikált, hogy ne lehessen tőle elrugni a labdát, Ronaldo pedig éppen háttal állt a labdának, és elfele sétált az esettől, erre hátulról teliberugják a labdával, majd reklamálják a sárgát. tessék. de biztos Cének a tarkóján van a 3. szeme, és szándékos volt az egész.Stalkyard írta:Piqué nem ezért kapott véletlenül sárgát a múlt héten?
fórumszabályzat írta: A madridista.hu oldalról tilos idézni
ott kezdődik a bukfenc a sztoriban,hogy a Barca stuff twitteren cáfolta az infokat,mivel szerintük a csapat 45perccel a meccs után a buszon volt,és indultak a reptérre,így 1,5 órával a meccs után elég nehezen tudta volna inzultálni a ministráns srácot. Ha csak nem adagolták túl Leot a doppinggal,mert akkor érthető,hogy még pörgött,és úgy döntött,hogy ink. Haza kocog Barcelonába.Ez a valószínűbb story. Am elképzelem,ahogy meccs előtt az öltözőben tornasorba állítja CR-éket és mindet felpofozza,csakúgy a miheztartás végett! Az aranylabda "csalásról" is kiderült,hogy kamu,így ezt sém tudom komolyan venniHalfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...
Bár nyilván tudom hogy sokaknál a másik tábor gyűlölete már inkább alapbeállítottság mint valami, amit fel kell szítani
Most komolyan mi vagyunk azok, akiknek alapbeállítottság a másik tábor gyűlölete? Még idejössz, és beböfögöd ezt ide?Halfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...
Olvasgass facebookot, penamadridistát, meg odaát a fórumot. talán képben leszel.miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora.
Sokkal durvább jelzőkkel illetik szerencsétlen argentint, mint ahogy bárki tette anno Joséval itt, ezt garantálom. Tilos idézni onnan, de ha gondolod, nézd meg milyen "kedves" jelzőket kap Leo folyton. Van egy bizonyos szint, ami még megengedett, révén mégis csak lehet unszimpatikus, meg a legnagyobb rivális legnagyobb sztárja, de ami ott megy, az már nagyon durván átlépte azt a bizonyos határt.Halfkey írta:Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kell felháborodni, hogy egy megtörtént esetről írt a sajtó és beszélnek róla a szurkolók? És főleg hogy ettől miért lesz undorító bagázs a RM szurkolótábora...
ugye, hogy ugyevisca el barca írta: csini az avádmidig is mondtam h a töménytelen doppingra nem jó inni mert ez lesz a vége
csini az avádPPP írta:Alba véleménye: "I didn't see anything wrong with the car park incident. Messi was just annoyed"
tehát csak volt valami.
Persze,hogy volt,állítólag,én azt hallottam,hogy kiskorúakat molesztált,és csecsemőket kínzott,azt is rebesgetik,hogy van valami köze 9/11hez. Lejáratókampány,ennyi az egészPPP írta:Alba véleménye: "I didn't see anything wrong with the car park incident. Messi was just annoyed"
tehát csak volt valami.
Az még hagyján, de hogy a kisbabáját megette és ezek után elrepült a démonján a patás szemétláda az már sok...visca el barca írta:számomra messi ezzel a cselekedetével örökre el is ásta magát... terhes nőt bántalmazni... hányok... kis surmó!
marca szerint arbeloanak mondta, aztán callejón szerencsére pontosított és megmondta a frankót, miszerint nem is alvaronak, hanem aitornak mondta...Sacchi írta:Hol olvastál olyat, hogy Arbeloának mondta volna a Mou bábos dolgot?
hát itt leestem a székrőlAz még hagyján, de hogy a kisbabáját megette és ezek után elrepült a démonján a patás szemétláda az már sok...