http://sportgeza.hu/futball/2013/01/24/ ... a_realnal/
Casillas + Ramos vagy Mou.
Inkább az a kérdés, hogy ennek a hírnek mekkora a valóságtartalma?
Más: Jobbulást kívánok a kedvenc kapusomnak, Casillasnak!
Igen ezért is írtam egy 'esetleges' olyan sorozatot. Nagyon remélem, hogy tovább megyünk én bízom a srácokban.#David Villa# írta:Reméljük nem komoly a sérülése. Viszont a Barca még nem jutott tovább sajnos. Ne legyünk olyan biztosak ebben. De remélem neked lesz igazad...
Reméljük nem komoly a sérülése. Viszont a Barca még nem jutott tovább sajnos. Ne legyünk olyan biztosak ebben. De remélem neked lesz igazad...18Barca99 írta:Igen-igen, azért ebből a Realból ő szimpatikus nekem, úgyhogy rá mindig felkapom a fejemet, bármi is történjen vele. Reméljük a legjobbakat, azért nem lenne 'fair' neki menni egy esetleges Mu-Barca-Mu-Barca kombónak Ádan-nal a kapuba.daffy írta:nem tudni egyelőre. arbeloa felszabadított,csak nem volt ott a labda és casillas kezét találta el. ő eldobta a kesztyűt és le is kellett cserélni.
most sem játszott jól,így minőségbeli romlás nem biztos hogy jön,de mégis csak casillasról beszélünk
Igen-igen, azért ebből a Realból ő szimpatikus nekem, úgyhogy rá mindig felkapom a fejemet, bármi is történjen vele. Reméljük a legjobbakat, azért nem lenne 'fair' neki menni egy esetleges Mu-Barca-Mu-Barca kombónak Ádan-nal a kapuba.daffy írta:nem tudni egyelőre. arbeloa felszabadított,csak nem volt ott a labda és casillas kezét találta el. ő eldobta a kesztyűt és le is kellett cserélni.
most sem játszott jól,így minőségbeli romlás nem biztos hogy jön,de mégis csak casillasról beszélünk
igen.szorgalmazta hazardot is,di maria helyén el tudnám nézegetniStickyFingaz írta: Igen,nézem a meccset és Ő a Real egyik legjobbja.A Zidane-os részt hogy érted? Ő fedezte fel?
nem tudni egyelőre. arbeloa felszabadított,csak nem volt ott a labda és casillas kezét találta el. ő eldobta a kesztyűt és le is kellett cserélni.Tényleg eltört a keze vagy csak a helyzet miatt írtad úgy?
Igen,nézem a meccset és Ő a Real egyik legjobbja.A Zidane-os részt hogy érted? Ő fedezte fel?daffy írta:varane fiú pedig hatalmas tehetség. 1-2 éven belül simán a csapat kihagyhatatlanjai között lehet. zidane-nak van szeme a focihozStickyFingaz írta:Ez a szerencsétlen Arbeloa lehet eltörte Casillas kezét.Bár az is igaz,hogy Arbeloa csak fel akart szabadítani.
Tényleg eltört a keze vagy csak a helyzet miatt írtad úgy?StickyFingaz írta:Ez a szerencsétlen Arbeloa lehet eltörte Casillas kezét.Bár az is igaz,hogy Arbeloa csak fel akart szabadítani.
varane fiú pedig hatalmas tehetség. 1-2 éven belül simán a csapat kihagyhatatlanjai között lehet. zidane-nak van szeme a focihozStickyFingaz írta:Ez a szerencsétlen Arbeloa lehet eltörte Casillas kezét.Bár az is igaz,hogy Arbeloa csak fel akart szabadítani.
Fogadd el: én ki nem állhatom ezt a játékstílust. Kisebb csapatoknál még elnézem.Halfkey írta:Bezzeg a Barcában soha fel sem merülne egy kontra lehetősége, hisz az már nem őszinte játék lenne.
Meglehet, hogy túlzásnak hangzik ez a véleményem, de a meccs képét tekintve tényleg nem volt komoly különbség, és nagyon becsapós az 5 gól. Ugyanilyen véletlen alapján egy harmadosztályú spanyol csapat is megnyerhette volna 5 góllal a meccset, ha szinte az összes kontráját ki tudja így használni. Mert mindössze csak ennyi történt. Amúgy nem mondom, hogy kis teljesítmény belőni az összes kontrát...Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között.
Már hogyne jönne elő!Halfkey írta:Ezt mondjuk éreztem hogy elő fog jönni . Egyrészt egyáltalán nem arról volt szó hogy más az elképzelés a szép játékról, másrészt gondolom - jó esetben - nálatok is elvárás a valóságtól nem teljesen elrugaszkodott véleménynyilvánítás.
Ezt mondjuk éreztem hogy elő fog jönniMásrészt, ez a Gránátvörös-kék oldal,
Megintcsak, nem a szépségről volt szó. De ha már felhoztad, nálatok is és a világon mindenhol a kontra gólok kimondottan szépek szoktak lenni, pl. Messi vagy Iniesta és gyönyőrűen tudja olyankor bolondítani a népet.Abban egyetértünk, hogy attól nem lesz csúnya a Real játéka, ha lőnek pár kontra gólt, viszont nem is lesz szebb, ha ez a sztenderd játékuk.
Abban egyetértünk, hogy attól nem lesz csúnya a Real játéka, ha lőnek pár kontra gólt, viszont nem is lesz szebb, ha ez a sztenderd játékuk. Másrészt, ez a Gránátvörös-kék oldal, megbocsátható, ha nekünk más elképzelésünk van a szép játékról. Ettől függetlenül a kolléga túlzott, ebben igazat adok Neked.Halfkey írta:...
Értem, szóval "sunyik" vagyunk. Hihetetlen ez az undorító mentalitás, hogy ha meglódulhatunk és gólt lőhetünk, akkor nem tesszük hátra Ikernek, és várjuk meg míg szépen rendeződik az ellen - úriember ugyebár csak ilyenkor támad. Bezzeg a Barcában soha fel sem merülne egy kontra lehetősége, hisz az már nem őszinte játék lenne.Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Persze, semmi az égvilágon. Tulajdonképpen mezeket is cserélhetnénk.Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között.
Ezt meg úgy írod, mintha olyan gyakran kéne azt olvasnod a sajtóban hogy a Real mekkora ászDe tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
Értem én, de akkor is túlzás egy vereség után ennyire felfújni a helyzetet. Tudtuk, hogy ki fogunk kapni előbb-utóbb, fájó, hogy 2-0ról, de ettől függetlenül benne volt. De a csapat jól játszik, éhes a sikerre. A Realnál belső gondok... Az ördög nem alszik, de semmi nem utal arra, hogy van félni valónk.csababarca írta:nem kell félni. de úgy tartja a mondás is,hogy jobb félni,mint megijedni.
annyi a lényeg,hogy észnél kell lenni a továbbiakban, jobb szeretnék tisztes távolságban tudni a madridot, 10 kívül.
nem kell félni. de úgy tartja a mondás is,hogy jobb félni,mint megijedni.looka írta:máris félnünk kéne?![]()
Ugyanmár,ez a bajnokság lefutott,a hátralévő 18 meccsből 6szor kéne nulláznunk,ami azt jelenti,hogy a meccseink harmadát el kéne veszítenünk ahhoz,hogy a Realnak egyáltalán esélye legyen(arról nem is beszélve,hogy 18meccset kéne nyerniük ehhez zsinórban).Ez a Barca mentálisan sokkal,de sokkal erősebb mint ami a Capello-s Madrid ellen veszített(játéktudásban is jobb) míg ez a Madrid sokkal gyengébb legalábbis fejben,mint az akkori!csababarca írta:
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.
ezért is zavar a tegnap 0-2ről elbukott meccs.