Én mindig bizakodok, csak elég gyakran elveszik tőle a kedvem (sajnos).Capon írta:Hát legyen így! De én sem várok nagy csodát az Osasunától.Barcaman1993 írta:[
A 20. helyen álló Espanyol is ponttal jött el a Bernabeuból... Az Osasuna ellen a nagyok ráadásul mindig meg szoktak izzadni idegenben. Minket is szétfociztak, óriási mázlink volt, hogy nyertünk.
Barça vs. Real - El Clásico
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Szerintem MU-ba megy vissza, mert olvastam is valahol meg a MU-s haverom is mondta hogy SAF mindent meg fog tenni azert ha cr elado lesz hogy visszaszerezze. De lehet hogy az egeszet csak almodtam 

bármelyik,de tényleg csak tippelekzola8787 írta: Hol tudnád elképzelni CR-t ha tényleg menne?
PSG? City? vissza Mu?
Cavani pedig ne menjen sehova, régi nagy kedvencem még a Palermo-ból, nem megy a Real-ba és kész![]()

Most sem a szabálytalanság miatt kapta az eltiltást...hanem azért, mert szemétkedett a játékvezetővel. Ha nem szidja a bírót, maradt volna a nevetséges, automatikus 1 meccses eltiltás, hidd elshutterisland írta:ramos 5 meccs.
hát durva, de én nem most adtam volna neki (legalább) ennyit, hanem akkor, mikor el akarta törni messi lábát az egyik klasszikus utolsó percében.

Összességében megérdemli az eltiltást, az ilyen mozdulatokért (még ha szerencsésen is alakult a vége) alsó hangon 5 meccset adnék. Tanulják már meg ezek a hentesek, hogy ez futballpálya, ahol focit játszanak az ember, és a labdát kell(ene) megjátszani!
Hol tudnád elképzelni CR-t ha tényleg menne?daffy írta:nem kellett megegyezni,ez a kivásárlási ára. a napolinak innentől nincs szava az ügyben.zalazs88 írta:Elvileg a real megegyezett a napolival hogy 63millio euroert megveszik cavanit. Elvileg az uzlet csak nyaron fog bekovetkezni mikor is cr elmegy onnan.
a tippem továbbra is az,hogy cr menni fog és perez falcao-val kampányol.
PSG? City? vissza Mu?
Cavani pedig ne menjen sehova, régi nagy kedvencem még a Palermo-ból, nem megy a Real-ba és kész

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát legyen így! De én sem várok nagy csodát az Osasunától.Barcaman1993 írta:A 20. helyen álló Espanyol is ponttal jött el a Bernabeuból... Az Osasuna ellen a nagyok ráadásul mindig meg szoktak izzadni idegenben. Minket is szétfociztak, óriási mázlink volt, hogy nyertünk.sjd írta: Tegyük hozzá, hogy a 20. helyen álló Osasuna ellen játszanak, és máris nem lesz olyan durva. Én sok reményt nem fűzök ehhez, sem a Sociedad, sem a Celta nem jutott semmire, még emberelőnyben sem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A 20. helyen álló Espanyol is ponttal jött el a Bernabeuból... Az Osasuna ellen a nagyok ráadásul mindig meg szoktak izzadni idegenben. Minket is szétfociztak, óriási mázlink volt, hogy nyertünk.sjd írta: Tegyük hozzá, hogy a 20. helyen álló Osasuna ellen játszanak, és máris nem lesz olyan durva. Én sok reményt nem fűzök ehhez, sem a Sociedad, sem a Celta nem jutott semmire, még emberelőnyben sem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tegyük hozzá, hogy a 20. helyen álló Osasuna ellen játszanak, és máris nem lesz olyan durva. Én sok reményt nem fűzök ehhez, sem a Sociedad, sem a Celta nem jutott semmire, még emberelőnyben sem.Barcaman1993 írta:Most kapok csak észbe. A következő meccsen nem játszik Ronaldo, Pepe és Ramos sem. Azért ez elég durva, főleg az Osasuna ellen idegenben.
Ez a Ramos 5 meccs érdekes, én azt mondanám, hogy a szövetség gyakorolhatna egy kis önkritikát, mert amilyen munkát az utóbbi időben bemutattak a játékvezetői, minden szitokszó abszolút jogos. De persze ha csak simán lerúgja a gyerek állkapcsát, marad az 1 meccs. Ennél már csak a PL "hentesmunka = 3 meccs, rasszizmus 12 meccs" gyakorlata izgalmasabb.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Most kapok csak észbe. A következő meccsen nem játszik Ronaldo, Pepe és Ramos sem. Azért ez elég durva, főleg az Osasuna ellen idegenben. Aztán meg Valenciába is szintén a 2 védő nélkül mind a 3 meccsükön. Nem lesz gyenge.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ramos 5 meccs.
hát durva, de én nem most adtam volna neki (legalább) ennyit, hanem akkor, mikor el akarta törni messi lábát az egyik klasszikus utolsó percében.
nem kellett megegyezni,ez a kivásárlási ára. a napolinak innentől nincs szava az ügyben.zalazs88 írta:Elvileg a real megegyezett a napolival hogy 63millio euroert megveszik cavanit. Elvileg az uzlet csak nyaron fog bekovetkezni mikor is cr elmegy onnan.
a tippem továbbra is az,hogy cr menni fog és perez falcao-val kampányol.
Elvileg a real megegyezett a napolival hogy 63millio euroert megveszik cavanit. Elvileg az uzlet csak nyaron fog bekovetkezni mikor is cr elmegy onnan.
ezt megkapja a real minden városban,de szinte minden más csapat is,csak a többiek a kutyát nem érdeklik,ezért nem kreálnak belőlük híreket.ettől persze nem lesz szebb és szánalmas maga a viselkedés,de ez hétköznapi sajnosmess2009 írta: bocs, hogy csak most reagálok:
volt ide belinkelve egy idézet (angolul)ha jól értem arról szólt, hogy a Celta meccsen a stadion azt skandálta, hogy Messi "értelmi fogyatékos"...(mentally retarded) erre utaltam, ha nem jól fordítottam, mea culpa!
bocs, hogy csak most reagálok:daffy írta:mire gondolsz?mess2009 írta:az még elmegy, hogy egy gyenge csapat ellen otthon lőnek négy gólt, de az már bunkóság a köbön, ha ezt használják más(ok)lejáratására.
a játékotok 4-5 éve ugyanarra épül. sikerült felkészülni ellene?a Modric féle passz: ezzel ugyan semmi bajom, de ideje lenne már felkészíteni a csapatokat az ilyen átlátszó taktikai elemek kivédésére(tudom!! nem könnyű, de nem lehetetlen - gondolom.)
volt ide belinkelve egy idézet (angolul)ha jól értem arról szólt, hogy a Celta meccsen a stadion azt skandálta, hogy Messi "értelmi fogyatékos"...(mentally retarded) erre utaltam, ha nem jól fordítottam, mea culpa!
ami pedig a Madrid "éles" fegyverét illeti(a pontos mélységi indítások CR. felé) nos durva védelmi hiba volt, ilyesmikre bizony fel lehet és kellene is készülni... mint ahogy (sajna)van ellenszere a Barca stílusnak is!
Varatrix írta: Miről beszélsz azok a Barca bérencei! Vagy csak UEFA-t tudtuk megvenni?
Pedig kezdtem megkedvelni Ramost, de megérdemelne gy kis gondolkodási időt.
Tévedsz! nem csak az UEFA-t tudtuk,az LFP is a kezünkbe van,hát nem is tudtad,hogy mindig nekünk fújnak a bírók? Megvettük őket is,plusz ugye Unicef,NASA,FIFA,minden a kis diktátor(Messi) kezében van.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Miről beszélsz azok a Barca bérencei! Vagy csak UEFA-t tudtuk megvenni?Deus írta:Mezner2 írta:" - Sergio Ramost akár öt mérkőzésre is eltilthatják,
Jaaaa peeeersze.... ahogy ismerjük a korrupt szövetséget, módosítani fogják és maximum csak 1 meccsre lesz eltiltva.
Pedig kezdtem megkedvelni Ramost, de megérdemelne gy kis gondolkodási időt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
" - Sergio Ramost akár öt mérkőzésre is eltilthatják, amiért inzultálta a játékvezetőt, miután az felmutatta neki a piros lapot. A Spanyol Labdarúgó Szövetség az ilyen vétséget elkövető játékosokat 4-12 mérkőzésről is eltilthatja. Az As szerint így szinte biztos, hogy a Valencia elleni oda-visszavágót, valamint a Valencia, a Getafe és az Osasuna elleni bajnoki mérkőzést is kénytelen lesz kihagyni. "
Jajj de jó ilyeneket olvasni,neki már nagyon régóta kijárna egy huzamosabb eltiltás,néha amiket művel,eléggé meredek!
Tehát Osasuna ellen sem CR,sem Pepe,sem Ramos. Jó kis meccs lesz
Jajj de jó ilyeneket olvasni,neki már nagyon régóta kijárna egy huzamosabb eltiltás,néha amiket művel,eléggé meredek!
Tehát Osasuna ellen sem CR,sem Pepe,sem Ramos. Jó kis meccs lesz

-
- Az Év fórumozója 2013
És Ramos alakítása.Varatrix írta:Murinho dühkitörése.
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szerintem azért lenne érdemes kipróbálni, mert teljesítményben közel azonosak - ugyanazt a tiki-taka stílust ismerik-, motivációban viszont óriási lenne! Gondold el, hogy mekkora bizonyítás lenne Cazorlának (Silvának Benatnak Soldadonak Matánakstb.) hogy szemtől szembe bizonyítsanak, vannak olyan jók mint Xaviék, a válogatott csereemberei így válhatnának kezdővé.
Persze tőlem továbbra is főhet a levében a Real, hozza csak sok pénzért a különböző stílust tudó világsztárokat, vesztegessen el egy-két évet az összeszoktatásukra, kínlódjon ki egy ikszet otthoni frontokon, fulladjon az egész előre jósolható klikkesedésbe, aztán lehet hadakozni a második -harmadik helyért az Atleticoval meg a Betissel:)
Persze tőlem továbbra is főhet a levében a Real, hozza csak sok pénzért a különböző stílust tudó világsztárokat, vesztegessen el egy-két évet az összeszoktatásukra, kínlódjon ki egy ikszet otthoni frontokon, fulladjon az egész előre jósolható klikkesedésbe, aztán lehet hadakozni a második -harmadik helyért az Atleticoval meg a Betissel:)
egyik sem az. jelenleg nincs klasszis spanyol csatár a világon. torres és villa már nem a régi. más meg nincs. nem is értem,hogy miért kéne spanyol,miért kell egy spanyol csapat? eddig sem volt divat. most a barcának összejött egy generáció,jó darabig nem lesz ilyen újra. nem az a követendő példa,hogy erőltetjük azt,ami nem megy. vásárolni kell,mert a barca különítmény nélküli spanyol válogatott nem tényező sem hazai,sem nemzetközi porondonremontada írta:Akkor legyen a középcsatár Llorrente, Negredo vagy Soldado, van választék bővena világverő spanyol keretben.
Akkor legyen a középcsatár Llorrente, Negredo vagy Soldado, van választék bővena világverő spanyol keretben.
akkor vedd ki a mostani csapatból marcelot és coentrao-t,helyükre tedd essient. vedd ki khedirát és dobd be di mariát. kb ott lennének.Nem hiszem, hogy a spanyol bajnokságban/kupában 1-2 gólnál többet kapnának, de hogy 4-5öt rúgnának, az fix.
egyébként labda nélkül nehéz 4-5öt rúgni és azt nem xabi fogja hajkurászni,az biztos[/quote]
Ez fikcióról folytatott vita. Az elmúlt három év eredménysora nem az. Leírtam,olvastad. Egyértelmű, hogy otthoni frontokon maximum iksz a Barcával (bajnokság többet ér mint a kupa), Bl-ben viszont zéró.
de miért,torres szórja a gólokat?!remontada írta:Michu 15 gólt szerzett tavaly a Rayo színeiben a spanyol bajnokságban...Vicente del Bosque is egy a pár arc közül, aki felkapta, mivel februárban márválogatott kerettag lesz...Mezner2 írta:Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
Az angol bajnokságból a spanyolok kiemelkednek,mert technikásabbak mint favágóék,viszont Michu ott sem a technikai virtuozitásával tűnik ki,hanem csak jó a helyzetkihasználása,Spanyolban SZERINTEM nem jutna 10 gól fölé.