Barça vs. Real - El Clásico
azért ki ne hozzuk, hogy a madrid szerencsés, idén pont hogy nem az ilyen meccsek a tipikusak, szerencsére. 

micsoda meccs. 4-3.
Mindkét Real ...elnézést,de botrányos
szerk.: és ott az általam megjósolt piros.
Mindkét Real ...elnézést,de botrányos

szerk.: és ott az általam megjósolt piros.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2013.01.06. 18:36:51-kor.
Abi & Tito
Valami iszonyat gyenge csapat, nem érdemelnek ezek itt semmit, nemhogy pontot. Nagyot küzd a Real, viszi őket a dac. Nem baj, fáradjanak csak.salas9 írta:Amúgy botrány amit a Sociedad védekezés címszó alatt előadInitom írta:óóóó istenem. Tipikus.
huhúú de nagy az öröm 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
A szokásos "vaktában ellövöm, én sem tudom, hova megy, de legalább a kapus sem"-fajta CR szabadrúgásgól 
Pedig már láttam, ahogy a dühös szurkolók bottal kergetik el a portugál hókuszpókot a kispadról a mai vesztes meccs után.
Mindenesetre a kontra- és szabadrúgásgól után befejeztem a Madrid meccs nézését.

Pedig már láttam, ahogy a dühös szurkolók bottal kergetik el a portugál hókuszpókot a kispadról a mai vesztes meccs után.
Mindenesetre a kontra- és szabadrúgásgól után befejeztem a Madrid meccs nézését.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Vendégek nem ilyen forró fejűen játszanának, még lenne is keresnivalójuk. Mennek előre ész nélkül. Kapus meg vicc.
ez inkább volt potya mint bármi más.. 

áhh elnézést. most kellett volna írnom hogy tipikus. fájdalom,hogy milyen gólokat lőttek 2-2 után. Az utóbbi 3 évben ,szerintem ez az 5 szabad amit a kapusok beengednek zselének.BritishKnight írta:Zselés belőtte. Egyébként miért ilyen barna?
És itt a másik.
szerk.: de a játékuk továbbra is tetszetős

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2013.01.06. 18:31:17-kor.
Abi & Tito
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Zselés belőtte
. Egyébként miért ilyen barna? 
És itt a másik.

És itt a másik.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
óóóó istenem. Tipikus. 

Abi & Tito
- salas9
- Entrenador del Barça
Jó, most láttam, hogy adta volna Ikernek de ő mutatta, hogy maradjon.salas9 írta:Amúgy Hiszti -ha meccs közben nem is- a félidőben miért nem adta oda Casillasnak a kapitányi szalagot? Ezt a realosoktól kérdezem, pusztán kíváncsiságból.

- geridoss
- Director del Fútbol
Én nem értelek titeket... Szerintem Mourinho teljesen jól tette, hogy Adant kezdette, hiszen míg Casillas ma már kettőt is kapott... Adan lehozta gól nélkül a mai meccset!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Az Év fórumozója 2013
Még sosem kívántam ennyire, hogy nagyon pocsék szezont fusson a Madrid.
Ha semmi sem sikerül nekik, talán végre kivágják Mourinhót, ami az első lépés egy jobb Barça-Madrid viszony felé, aminek nagyon-nagyon örülnék.
Szóval hajrá Soci!
Griezmann mindjárt rúg egyet.
Ha semmi sem sikerül nekik, talán végre kivágják Mourinhót, ami az első lépés egy jobb Barça-Madrid viszony felé, aminek nagyon-nagyon örülnék.
Szóval hajrá Soci!

Griezmann mindjárt rúg egyet.
- salas9
- Entrenador del Barça
Amúgy Hiszti -ha meccs közben nem is- a félidőben miért nem adta oda Casillasnak a kapitányi szalagot? Ezt a realosoktól kérdezem, pusztán kíváncsiságból.
Bár, számomra az is vicces, hogy Pepe meg Hiszti egyáltalán felveheti. Mondjuk oké, hogy Casillas nincs meg a Ramos, de kérdem én miért nem mondjuk Alonso a harmadik a sorban, miért a portugálok?
Bár, számomra az is vicces, hogy Pepe meg Hiszti egyáltalán felveheti. Mondjuk oké, hogy Casillas nincs meg a Ramos, de kérdem én miért nem mondjuk Alonso a harmadik a sorban, miért a portugálok?

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Mondjon le, és úgy jó lesz mindenkinek... neki is, a Madridnak is, nekem meg főleg 
Ki merem jelenteni, hogy ezeknek elment a bajnokság, így, és ennyi hátrányt nem lehet behozni. Az Atlético jelenleg komolyabb ellenfélnek bizonyul. Pont.

Ki merem jelenteni, hogy ezeknek elment a bajnokság, így, és ennyi hátrányt nem lehet behozni. Az Atlético jelenleg komolyabb ellenfélnek bizonyul. Pont.
-
- Llegenda del Barça
Legyen száműzött vagy klublegenda cséká, sztem Mounak teljesen mindegy. Ha szembeszáll vele szankcionálja. Nem hiszem, h nagyon érdekli, nem az az ember, aki ad a kritikákra.socio66 írta: de hát pont egy csapatkapitány-klublegendával csinálni ezt nagyon nem okos dolog, márpedig mou nem hülye.
nem egyszerű az élet odaát.
Viccelsz?? Élmény nézni ezt a Real MadridotVaratrix írta:
Murinho takarodj Spanyolországból!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Amúgy igen! Nagyon sajnálom Adánt. Elképesztő nyomás lehetett rajta. Ikert pótolja aki egy élő legenda, csak azért mert valami idóta belháború folyik a Blancóknál. Persze örülök mert Zsozé két kézzel kaparja a sírját Madridban. Kíváncsi vagyok hogy mikor kerülnek elő a fehér zsebkendők a Bernabéu lelátóin.remontada írta:Teljesen érthető Mouzinho döntése. A mai meccset is Adán lehozta gól nélkül, Iker meg már kettőt kapott:) Viccet félretéve, egy tehetséges fiatal kapus karrierjét gondolkodás nélkül kockára tette, de a mai meccs bumeráng.
Murinho takarodj Spanyolországból!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Teljesen érthető Mouzinho döntése. A mai meccset is Adán lehozta gól nélkül, Iker meg már kettőt kapott:) Viccet félretéve, egy tehetséges fiatal kapus karrierjét gondolkodás nélkül kockára tette, de a mai meccs bumeráng.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Felőlem kiállíthat egy embert onnan hátulról, de az legyen a 93. percben (legalább) 1 gólos Sociedad vezetésnél. Durva ez a meccs. Na elmegyek tanulni. A meccs végére visszanézek.salas9 írta:Ha lesz is szerintem most a Sociedad jön. Négy védőjük közül hárman már besárgultak...

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hát nem egy acélos a Madrid, de még így is veszélyesebben támadnak az tény. én is úgy látom, hogy ki fog osztani egy pirosat a vendégeknek is. ezzel együtt akár x is lehet, de én Madrid győzelmet jósolok.
Persze tudom én! Tartok is tőletek, mint a tűztől, ha lehet akkor tőletek a legjobban! Ugyanakkor a játék alapszínvonala nagyon alacsonyan vanREMY írta:Mondjuk nem feltétlenül az adott legjobb nyeri a BL-t... anno a Real is nyert úgy, hogy a bajnokságban a BL helyezést sem érték el... vagy akár tavaly a Chelsea. 2006-ban az Arsenal, akik döntőztek...Balinho írta:Ugyanmár ez az év a Madridnál a BL-ről szólfelkészül Di Matteo.
a BL más. Nem kell keverni a bajnoksággal.
Madridban, és sokkal nehezebb a nulláról felpörögni, mint az egyébként jó vagy legalábbis átlagos szintet felpörgetni egy eggyel magasabba!
Mou viszont nagy tehertől szabadult meg! Gyakorlatilag most már szabadon, presztízsveszteség nélkül rakhatja vissza Casillast a kapuba, és nem kell beismernie, hogy hiba volt leültetni. Innentől kvázi adva van, hogy Casillas újra elsőszámú kapus! Kár! Pedig megnéztem volna hogyan tudott volna kikavarodni, ha mondjuk Adan nem követ el nagy hibát addig és a MU ellen kapust kell jelölni...
A mázli az volt, hogy Carvalho eltört labdája után odapattant Sami elé a labda. Amúgy egyébként csodálatos mozdulat volt. Amúgy szerintem szegény Khedirát szükségtelen cinizmussal kezelitek Madridban, nyilván nem egy Zidane, de jó játékos a posztján, inkább X. Alonso játékfelfogása, lassúsága és körülményessége miatt ennyire kirívóak a negatívumai. Védekeztetni kéne, aztán minden további csak extra.REMY írta:mondjuk ha azt a vezető gólt ti lövitek, akkor húú mekkora megoldásBarcaman1993 írta:EZ az. Amilyen mázlista vezető, olyan mázlista egyenlítő gól.nálunk meg makk
feel the difference
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2013.01.06. 17:58:42-kor.