Egyszerű a megoldás, cserélni kell a védőket, ha ül valaki egyáltalán hasonló kaliberű, és tudású játékos a padon.salas9 írta:Ha lesz is szerintem most a Sociedad jön. Négy védőjük közül hárman már besárgultak...
Aki 3méterről nem tudja eltalálni a kaput sem, az majd pont nem makkal szerez ilyen góltREMY írta: mondjuk ha azt a vezető gólt ti lövitek, akkor húú mekkora megoldásnálunk meg makk
feel the difference
A mozdulattal semmi bajom. Csak a kapusé volt a labda, amibe a gyerek belebotlott és szöglet lett. Aztán pont oda pattant.REMY írta:
mondjuk ha azt a vezető gólt ti lövitek, akkor húú mekkora megoldásnálunk meg makk
feel the difference
de hát pont egy csapatkapitány-klublegendával csinálni ezt nagyon nem okos dolog, márpedig mou nem hülye.bence-barca írta: Szerintem ez csak szimplán erőfitogtatás. Megmutatja, h ki az úr a háznál.
(ugye Casillas elvileg Mou ellen van az öltözőn belül)
közben....Khedira "javít"Barcaman1993 írta:Osasuna idegenben, ami mindig mocskosul nehéz. Ráadásul Adan sem védhet.Initom írta:Ronaldo begyűjtötte az 5. sárgalapját. Ő biztosan nem játszik a következő meccsen.
De csak nekem van olyan érzésem,hogy 1-2 piros benn van még a meccsben?
Osasuna idegenben, ami mindig mocskosul nehéz. Ráadásul Adan sem védhet.Initom írta:Ronaldo begyűjtötte az 5. sárgalapját. Ő biztosan nem játszik a következő meccsen.
De csak nekem van olyan érzésem,hogy 1-2 piros benn van még a meccsben?
mondjuk ha azt a vezető gólt ti lövitek, akkor húú mekkora megoldásBarcaman1993 írta:EZ az. Amilyen mázlista vezető, olyan mázlista egyenlítő gól.
Pedig durván jó ez a meccs :DD Eléggé kabaré jellege van...Barcaman1993 írta:ÁÁ ez hihetetlen. Eddig néztem ezt a meccset...
Mondjuk nem feltétlenül az adott legjobb nyeri a BL-t... anno a Real is nyert úgy, hogy a bajnokságban a BL helyezést sem érték el... vagy akár tavaly a Chelsea. 2006-ban az Arsenal, akik döntőztek...Balinho írta:Ugyanmár ez az év a Madridnál a BL-ről szólfelkészül Di Matteo.
Szerintem ez csak szimplán erőfitogtatás. Megmutatja, h ki az úr a háznál.socio66 írta:de ez most miért jó mou-nak, hogy jegeli casillas-t?
valaki világosítson már föl.
Szerintem ő sem tudja... Vagy tényleg az a szitu, hogy megmutassa ki a góré.socio66 írta:de ez most miért jó mou-nak, hogy jegeli casillas-t? valaki világosítson már föl.
Rajta kívül ezt senki sem tudja. Egyébként játszik, úgyhogy panasz nem lehet rá.socio66 írta:de ez most miért jó mou-nak, hogy jegeli casillas-t?
valaki világosítson már föl.