Inkább áthozom ide;
recrea Messi topicjában írta:Valamikor nyáron/ősszel volt egy német-argentin válogatott meccs, az eredményre már nem emlékszem, csak arra, h az ötletes argentin támadások mellett a védelmükön bántóan könnyen jutottak túl a németek, mintha osztálykülönbség lenne köztük. Úgy, h az argentinok minden meccsükön bizonyítani akarnak, a németek meg lötyögtek. Oké, nincsenek Ramosok, Chiellinik, Puyolok az argentinoknál, de teljes összeszokatlanság látszott rajtuk.
Nem vagyok hajlandó elfogadni, h nem lehet egy jól záró védelmet összerakni 2-3-4 év alatt, amikor egy Juventusnál, Chelseanél, spanyoloknál, olaszoknál meg tudják csinálni.
Az a baj, hogy náluk is felsőbb szinten kezdődnek a gondok. Kineveznek szöv. kapitánynak Maradonákat meg tudom is én milyen hozzá nem értő embereket aztán várják, hogy csoda történjen.
Coco-t kellett volna hagyni dolgozni anno, de hát ugye türelem nem volt, jött La Mano, meg is lett az eredménye.
Pedig már Afrikába is ki lehetett volna menni olyan kerettel, ami többre viszi, de ugye nem kell elvinne egy csúcsformában játszó Cambiasso-t vagy Zanetti-t, bezzeg Heinze meg Demichelis ott parádézott, a két zseniről az angol másodosztályból nem is beszélve.
Jelenleg gyakorlatilag sokszor úgy mennek ki, hogy Messi-Agüero-Higuain-Di María egyszerre van fent a pályán, utóbbi kicsit hátrébb, szinte a kp-n aztán adjad neki lesz ami lesz alapon tolják.
Masc-Gago mögöttük, mint "középpálya", a védelemben meg most aki hirtelen eszembe jut Zabaleta, aki viszonylag elfogadható, hogy ott van.
Meggyőződésem egyébként, hogy ha a brazilok is selejteznének, akkor nem vezetnék Messi-ék a tabellát.