Arshavinba mindig bízok, egyik kedvenc nem barcás játékosom, Gervinhot alapból nem szeretem, Santos a tavaly azért nem lógott ki a csapatból.
Sajna álomszerű lett volna a Huntelaar-üzlet

Ráadásul Torres is gólt rúgott...Game90 írta:A vége azért kiütés lett.S.Agüero írta:Vezet a Leeds a Chelsea ellen. Benitez OUT?
1. Jó, igaz, de majd most.Game90 írta:Hány éve mondjátok, hogy na majd most az Arsenal előtt végeztek? 6-7?![]()
Amúgy GT, már lassan többet foglalkozol az Arsenal-lal, mint én, előbb-utóbb azt fogom hinni, hogy titokban Senal fan vagy![]()
Thiago szerintem pont marad majd pályafutása végéig, én nem tudom elképzelni más csapat színeiben.Game90 írta:De érdekes, Wilshere-ből simán kinézem, hogy marad a klubnál 3X éves koráig, viszont Thiago-ból már nem, hogy olyan lesz, mint Xavi-ék, hogy innen vonulnak visszaÉn belőle simán kinézem, hogy 3-4 év múlva lelép pl. a ManCity-be.
De tényleg, erre majd visszatérünk 5-10 év múlva, csak ne felejtsük el
A vége azért kiütés lett.S.Agüero írta:Vezet a Leeds a Chelsea ellen. Benitez OUT?
Hány éve mondjátok, hogy na majd most az Arsenal előtt végeztek? 6-7?Gareth Tello írta: Pár éven belül olyan szinten meg fog ritkulni az a jelenség, hogy az Arsenal előrébb áll, mint a Spurs, hogy el fogják törölni ezt az ünnepet.![]()
Vagy csak lecummantotta Chamberlain-t.visca el barca írta: szerintem csak mustáros volt a szája és megtörölte
Na igen, ez csak egy megérzés volt:bence-barca írta: Elképzelhető ez is, de azért tartsad észben, a mai fociban ez a címer csókolgatás divat. Most még fiatal a srác, van egy elképzelése, hogy majd nyernek kupákat, mert nem minden marad így majd, ahogy most van, de azért azt megnézném, ha 5-6 év múlva is itt tart az Arsenal mennyire lesz hűséges. Mert szerintem az egy fiatal játékosnál teljesen érthető, h hisz a csapatában és vannak tervei, de ez nem csak rajta fog múlni.
Elképzelhető ez is, de azért tartsad észben, a mai fociban ez a címer csókolgatás divat. Most még fiatal a srác, van egy elképzelése, hogy majd nyernek kupákat, mert nem minden marad így majd, ahogy most van, de azért azt megnézném, ha 5-6 év múlva is itt tart az Arsenal mennyire lesz hűséges. Mert szerintem az egy fiatal játékosnál teljesen érthető, h hisz a csapatában és vannak tervei, de ez nem csak rajta fog múlni.Game90 írta:Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
szerintem csak mustáros volt a szája és megtörölteGame90 írta:Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
Pár éven belül olyan szinten meg fog ritkulni az a jelenség, hogy az Arsenal előrébb áll, mint a Spurs, hogy el fogják törölni ezt az ünnepet.Game90 írta:Ettől függetlenül St. Totteringham's Day ebben a szezonban is lesz![]()
Akkor lesz csak igazán arsenalos, ha eligazol valahova, és első Arsenal elleni meccsén mesterhármast vág.Game90 írta:Most kezd beérni a srác, aztán szenvedünk a hosszabbításával. Igazi Arsenal-os munka.
Wenger: "We are delighted that these five young players have all signed new long-term contracts.Game90 írta:De 5 brit már hosszabbított, örültem volna, ha Walcott a 6. Bár Ramsey nem érdemli meg a hosszabbítást.
Utoljára talán Fabregas-t láttam Wilshere-ön kívül Arsenal címert csókolgatni, mondjuk Fab-nak nem hittem el, de ebből a srácból simán kinézem, hogy a Senal az élete. Mostani csapatból kb. senkit sem sajnálnék, ha eladnánk, de Wilshere-ért fájna a szívem.
Ettől függetlenül St. Totteringham's Day ebben a szezonban is leszGareth Tello írta: Háhá, előttetek vagyunk.![]()
Most kezd beérni a srác, aztán szenvedünk a hosszabbításával. Igazi Arsenal-os munka.Gareth Tello írta: Theo Walcott has scored (10) or assisted (7) 17 goals for Arsenal this season in all comps; more than any other player.
The two games between Reading and Arsenal this season have produced 19 goals, at an average of one every 11 minutes.Game90 írta:Úgy látszik a Reading-gel csak gólgazdag meccset tudunk játszani![]()
Háhá, előttetek vagyunk.Game90 írta:És már 5. vagyunk.
"A hírek arról szólnak, hogy az Arsenalnak kell még egy csatár, és ismerik a kivásárlási áramat is. Az Arsenal az egyik olyan csapat, amely sokaknak az álma."Game90 írta:Pont ma (tegnap?) nyalt be az Arsenal-nakMeg állítólag a szerződésében van egy 7,5 millió fontos záradék, ennyiért már vihető lenne.
What a surpriseGame90 írta:7 - Luiz Suárez 13 sárga lapjából hetet reklamálásért kapott a PL-ben (kettőt faultért, kettőt kezezésért, kettőt szimulálásért).
Én már jó néhány meccset láttam vele (BL, PL), tényleg kiemelkedik a többiek közül e téren, élvezet volt hallgatni.Game90 írta:Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy hiába adta a Digi a meccset, inkább egy Sky Sports-os stream-et választottam. Gary Neville-t utáltam, mint játékos, viszont szakkommentátorként imádom, szerintem jelenleg ő az egyik legjobb, nagyon jól látja a dolgokat.
Nekem nincs Digim, úgyhogy választani se tudnék, de abszolút igazad van, jól látja a dolgokat, ráadásul érthetően beszél, s meccsek közben is legfőképpen a taktikát elemzi, s nem hülyeségekről beszélnek, meg statisztikáról, meg melyik játékos éppen kivel van együtt....Hanem a valós játékról, meg a taktikáról.Én játékosként is szerettem, kommentátornak is remek.Game90 írta: Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy hiába adta a Digi a meccset, inkább egy Sky Sports-os stream-et választottam. Gary Neville-t utáltam, mint játékos, viszont szakkommentátorként imádom, szerintem jelenleg ő az egyik legjobb, nagyon jól látja a dolgokat. Ilyen kütyüt meg el tudnék viselni a magyar sportcsatornáknál is...
http://www.youtube.com/watch?v=FAsYAB-kD6w
Walcott for presidentGame90 írta: Wilshere is komolyan beszél, de Walcott kegyetlen ezzel a 25 db "you know"-val:
https://www.youtube.com/watch?v=1uaSXNpSeaQ
Pont ma (tegnap?) nyalt be az Arsenal-nakGareth Tello írta: Ba nem hiszem, hogy reális, jól érzi magát a Newcastle-nél, jól is megy neki, szóval szerintem az ő ágyússá válására van a legkisebb esély.
Szerintem ha jön egy DM, akkor Cazorla kimegy a szélre és már meg is van oda a klasszisunkmatador írta: Az Arsenalba egy klasszis szélső is nagyon elférne, középen egész jól vannak (Arteta, Wilshere, Cazorla), mögéjük kéne valaki aki elvégezné a piszkos munkát, de szélen is csak Walcott van, aki gyors, de nem egy kreatív, kiemelkedő szélső így se.
Pedig elvileg az.salas9 írta:Pabloval amúgy mi van? Miért nincs a keretben? Nem írják, hogy sérült lenne...
Jó kis mérkőzésnek néz ki, kíváncsi vagyok Michura. Pabloval amúgy mi van? Miért nincs a keretben? Nem írják, hogy sérült lenne...Gareth Tello írta: ...
Nemrég nyilatkozta Vertonghen, hogy épp azért nem igazolt az Arsenalba, mert Wenger védekező középpályásként akarta volna játszatni, ezt pedig nagyon nem akarta a belga.- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
Év elején nem tolta rosszul, aztán jött egy sérülés október elején, ha jól emlékszem, azóta gyógyulgat, de visszatérésének ideje elvileg rohamosan közeleg.recrea írta:Ha már így belejöttem: Kagawaval mi a helyzet? Játszik egyáltalán, hogyan, év elején többet hallottam róla, azóta semmi.
- Ja igen, Vertonghen a miénk, remélem, soha nem engedjük el innenGame90 írta:Ami kéne:
- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
- DM (M'Vila, Capoué, Strootman, Diamé?)
- ST (Huntelaar, Ba, Llorente?)
Így van. Minél több Gervinhót!Game90 írta:Giroud helyére meg több játékos is fel tud lépni. Például Gervinho![]()
Ja, láttam, nem rossz a srác.Game90 írta:Ja, Wenger most ebbe a srácba szerelmes, valahol 10 millió font körül van az ára, ManUnited-del versenyzünk majd érte:
http://www.youtube.com/watch?v=9YwHqagTKis
Miyaichire kíváncsi leszek, a Boltonban megvillant tavaly jó néhányszor, a tehetsége vitathatatlanul megvan ahhoz, hogy rendszeresen lehetőséget kapjon majd a Senalban.Game90 írta:Fiatalok között van pár tehetség (Gnabry, Miyaichi), de rájuk majd max. 2 év múlva lehet számítani.