Ezt nem hiszem el.Azoknak a kreténeknek madridistán az a bajuk,hogy Messi hátrébb vitte a szabadrúgásnál a labdát.Ha előrébb vitte volna akkor megértem miért pofáznak,de ez már nekem is sok.
Miért jársz akkor oda? Nem mondom, itt is sok a buta ember velem az élen, de ha hergel amit ott írnak akkor csak vmi mazo emberke lehetsz.
Amúgy a bíró témához én annyit tennék hozzá, hogy szerintem is gyenge volt egy picit...itt elsősorban arra gondolok, hogy az első félidőben minden ratyit befújt (érdekesség, hogy többet szabálytalankodtunk ==> sokszor a 1.50-es játékosunk borítgatta a 2.20-as izomembereket...elég valószínű

), míg a másodikban engedékenyebb volt egy kicsit. Ami viszont érdekes, hogy ez vhogy működött és nem volt semmi probléma (volt két tizi gyanús eset, de nem volt egyik sem "még a vak is látja" szintű)..., de lehet, hogy a fiúk is inkább a lasztival foglalkoztak.
Montoya pedig végre játszhat egy kicsit...igaz tényleg csak 1-2 meccs a válogatottak miatt...
Bartra...? Most nem a klasszikusra értendően...,mert Fontást tudom, hogy elakarjuk passzolni (JDS-t is gondolom)..., de Bartrával "elm" számolunk...
Messi még szerezzen az idén 10 gólt fejjel és komplettebb játékos lesz, mint Ronaldo...

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.