Batigól79 írta:Pedro írta:Batigól79 írta:...
...
...
(Bocsánat, remélem ez így nem számít piramisnak!)
Semmi értelmét nem látom az ujjal mutogatásnak. Amit ez a két csürhe művel az utóbbi időben, az azt gondolom nem védhető. Fanatikus Barcásként, és néha lehet, hogy még fanatikusabb antimadridistaként sem tudom védeni a Barcát, de a Realt sem kell félteni.
Ez a meccs régen elvesztette a presztízsét, nem is emlékszem mikor láttam utoljára egy classicot, amin persze szapultuk a bírót (sosem lesz olyan classico, ahol nem), de a igazi ütközet volt. Ez a játék régen elveszítette a férfias mivoltát.
Összeveszhetünk melyik a gázabb, hogy mi jellemzően színészkedünk vagy a sunyi brutalitásotok. De a Realban is megy a színészkedés, csak nem kap akkora hype-ot, és a mi fiainknak se kell a szomszédba menni ha össze kell koccolni a másik a sarkát. Minek akármelyik is a játékba? Én lennék Tito vagy Rosell, biztos úgy becsapnám az öltöző ajtaját és falhoz kenném mondjuk Fabregast, hogy minek hoz szégyent, rám, a Barcára meg saját magára. Legyen férfi.
A ti oldalatokon is van szégyenfolt bőven, de ez minket nem mentesít, mindenki a saját háza táján söprögessen.
Csak felidegel, hogy két csapat "focistából" 18-at szoknyában kellene a pályára küldeni barbizni, és ezzel a kupac trágyával, annyi pénzt keresnek, hogy utána meg a luxus verdáikkal a luxus villáikban mutogathatják, hogy mekkora a hímvesszőjük. De a munkájukban, a pályán nem tudnak azok lenni...
Egyre mélyebbre süllyed ez a sport is. Whá...