Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, ő az.visca el barca írta:nézegetem az esti válogatott meccsekre a kereteket, és azt látom h a belga válogatott, akik kb olyan sikeresek mostanaban mint mi, iszonyatosan durva kerettel rendelkeznek
hazard, kompany, courtois, lukaku, witsel, felliani, vertonghen, dembele, vermaelen... és ezek ilyen nyikhaj huszonpár évesek.
ha wilmots (ő az szövkap?) összepakolja őket, nagy dolgokra lehetnek képesek.

Innen már behúzzuk. Csak a maradék 34 meccset kell megnyerniBob_Marley írta: Én is mint OM szurkoló gratulálok a csapatnak 4/4 ráadásul a riválisok közül többen gyengültek s a húzóemberek elmentek, s mellé egy remek kezdés a bajnokságban, persze iszonyat sok van még, s francia bajnokságra meg jellemző bárki képes bárkit megverni, de most azért lehet örömködni

Majd fellendítjükbence-barca írta:Meg nem tudok mit tenni azzal, h ez egy kevésbé érintett topic![]()

Így van, tökéletes kilences. A tipikus gólvágó, tényleg olyan mint anno Eto'o. Egy világklasszis gólvágó, aki minden helyzetből képes gólt szerezni, de szerintem a zsenitől azért messze áll. Zseni számomra a mai mezőnyben Messi, Iniesta, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo és még sorolhatnám. Ezekhez a nevekhez hasonlítva Falcao azért nagyon messze áll. Világklasszis módon űzi azt ami a dolga, a góllövést. De én nem érzem benne azokat a pluszokat amik zsenivé tennék. Ettől függetlenül persze egy ilyen gólvágó minden csapatba jól jönne.Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.

Azért az hihetetlen hogy a matracosok mindig találnak egy olyan játékost, akiRivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.

Én még Villa, de főleg Sanchez helyett is...gergo9 írta:Ha Villa vakon marad el tudnám képzelni itt.Rivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.
Ha Villa vakon marad el tudnám képzelni itt.Rivaldo11 írta:Aranyat vettek ezzel a sráccal tavaly nyáron...szerintem uccsó szezonja itt, jövőre elviszi vmi nagyvad-már ha leperkálnak 50-60 millát, mert alatta nem adják.

Minek?? Ott van nekünk Tello...Sanama írta:vegyük meg ejfelig!Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.
vegyük meg ejfelig!Erxy írta:Zseni ez a Falcao..Ballal, jobbal tökéletesen lő, fejjátéka pazar.. Tökéletes kilences.