Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen. Az a 2 idegenbeli gól iszonyat sokat számít. Ha nyerünk mién a kupa. Mert kétlem, hogy 4-3 vagy 5-4 lenne a végeredmény. Ami ugye nektek lenne jobb.Deus írta: Mai meccsről: Nagyon, de nagyon parázok! Az az idióta valdes (mondjonle) miatt a Madrid esélye megnőtt két idegenbeli góljukkal. Nekünk ma rohadtul muszáj 1 gólt, inkább két gólt bevarrni nekik.
nagy meglepetés, ezeknek mindig ugyanaz a kezdő 11-ükCastiel írta: Mariksa-Benzema-Cris. R. Özil-Alonso-Khedira Arbeloa-Ramos-Pepe-Coentrao Iker összeállítást vizionálok
azért van ok félni. de csinálja azt mint a világ összes kapusa szorult helyzetben,és akkor nem lesz gond.Mezner2 írta:Senyera írta:Nagyon nehéz meccs lesz az esti az biztos.A madrid sebzett vadként fog küzdeni az 100%.Nagyon félek Valdestől hogy mit fog ma alakítani a kapuban.Mindenesetre jó lenne megszerezni az első kupánkat.
Azért eltúlozni sem kell,mert úgy hangzott ez a kijelentés : "Nagyon félek Valdestől hogy mit fog ma alakítani a kapuban" mintha minden 3.percben ilyeneket csinálna,ő egy nagyon jó kapus,függetlenül az elmúlt 2 meccstől....
Senyera írta:Nagyon nehéz meccs lesz az esti az biztos.A madrid sebzett vadként fog küzdeni az 100%.Nagyon félek Valdestől hogy mit fog ma alakítani a kapuban.Mindenesetre jó lenne megszerezni az első kupánkat.
szerintem jó ötlet Casillast beállítani csatárnak --> ezért ...Mezner2 írta:Nagyképűségnek tartanám,ha Iker lenne a csatár náluk....dehát ők tudjákCastiel írta: Mariksa-Benzema-Cris. R. Özil-Alonso-Khedira Arbeloa-Ramos-Pepe-Coentrao Iker összeállítást vizionálok
Nagyképűségnek tartanám,ha Iker lenne a csatár náluk....dehát ők tudjákCastiel írta: Mariksa-Benzema-Cris. R. Özil-Alonso-Khedira Arbeloa-Ramos-Pepe-Coentrao Iker összeállítást vizionálok
Milyen igaz!csababarca írta:ez nagyon szép,csak azt felejtjük el,hogy nálunk a fizetések kb duplája a realénak.Gareth Tello írta:
ez nagyon szép,csak azt felejtjük el,hogy nálunk a fizetések kb duplája a realénak.Gareth Tello írta:
A lényegen nem változtat: Özil Über allas!salas9 írta:Szerintem meg lesről lépett vissza Hiszti, igaza van MatyinakMessiBarca10 írta:Az ívelésnél? Az neccesebb,de szerintem az is egy vonal
Az ívelésnél? Az neccesebb,de szerintem az is egy vonalS.Agüero írta:Mondom a legelső passznál.
Biztos az ő szeme a rossz, véletlen sem a tiéd... Nem volt, a passz pillanatában már 1 vonalS.Agüero írta:Akkor neked nem jó a szemed. Legelső Özil passznál lesen van.
S.Agüero írta:Akkor neked nem jó a szemed. Legelső Özil passznál lesen van.