ZotyaFace írta:
Érzésem szerint,ezzel a játékkal nem fogjuk elhozni a kupát,fásultak vagyunk,nem pörgünk és igazából a kezdőcsapatot se nagyon értettem,hogy miért kellett így "megrotálni". Nem jut el az agyamig,hogyha Di Maria egészséges miért nem alap kezdő. Nincs bajom Callejón-nal,de egy Barca ellen illene kiállni a legerősebb kezdővel.
A csatárainkról nem is beszélek,Benzema mint szürke szamár a ködben,Higuaín se csinált semmit,ideje lenne egy robbanékony csatárt nézni jövőre,mert ez így elég light*os.
Pedig szerintem lehetne bajod Callejonnal, mert elképesztően gyenge játékos. Ezt mondtam tavaly is, de ez idénre sem változott. Számomra a legnagyobb talány, hogy miért ő kezdett és miért nem Di Maria. A kis spanyol a sörmeccseken, meg a lefutott meccseken szállítja a gólokat és ettől vannak úgy elájulva néhányan... Nevetséges ez a pali, játékban 0, míg Di Maria egy világklasszis. És ezzel el is érkeztünk a Real legnagyobb problémájához a kispadhoz. A Marcelo-Coentrao és a Benzema-Higuain duót nevezhetjük kiváló cserélő duóknak, de ennyi és kész. Ha vki lesérül, akkor végetek van. Azért kíváncsi lennék arra, ha huzamosabb ideig nem lenne Alonso, vagy Ramos, akkor mi lenne? De sztem ezt mindenki tudja. Tavaly ilyen szempontból szerencsétek volt. Nálunk, ha a tegnapi kezdőt nézem, akkor olyanok ültek a padon, mint: Jordi Alba, Fabregas, David Villa, Puyol. És akkor Thiago sérült és Song még a nevezettek közt sem volt. Sztem ég és föld a kispadok közti különbség.
Csatárra sztem nincs szükségetek, mert keresve se tudnátok jobbat találni ennél a kettősnél. Tegnap gyengébbek voltak, de mindketten nagyon pengés játékosok.
Gyerekek ti meg ne hülyéskedjetek már! Di Maria góljában mi volt a szabálytalan, hol lökte fel? Adriano hazateszi, Valdes elrúghatná ballal, de helyette átteszi a jobbra, majd jobbal megint elrúghatná, de tol egyet, majd ahelyett, hogy rávetődne a labdára, földobja magát. Ebben az akcióban Valdes 3 alkalommal kerülhette volna el a gólt... És nem volt szabálytalan, nevetséges...