Ha kiesik a Loki, az EL rájátszásába jut.Mihu írta:Es ha mondjuk a BATE ellen kiesik a Loki, akkor jatszania kell meg egy selejtezot az EL-ert, vagy ha most kiesnek akkor bucsu az egesz europai szezonnak? A BL-ben hany kor van meg? En ugy emlekszem hogy 4 kor van osszesen es ez lesz a 3. ha jol tudom.
Ha továbbjut a Loki, a BL rájátszásába jut. (tehát a 4., utolsó körbe)
"3. selejtezőkör
Ez a selejtezőkör két ágon zajlik, mely a bajnokcsapatoknak rendezett, valamint a bajnoki helyezés alapján induló csapatok selejtezőjéből áll. A párosítások győztesei a következő körbe lépnek, míg a vesztes csapatok a 2012–2013-as Európa-liga rájátszásában folytatják"
Egyébként nem tudom miért tartja mindenki esélytelennek a Debrecent a Bate ellen? Nem becsülöm le a Bate-t, szerintem ez a Bate van olyan erős mint a Loki, talán egy kicsivel lehet hogy erősebb de biztos nem sokkal
Miért lenne olyan nagyon erős a Bate? Tavaly bejutott a BL-be, de a Sturm
Grazon kívül nem volt erős ellenfele, és a Sturm Graz se a legerősebb ellenfél volt (igaz, a Vidit legyőzte, de ez a Debrecen most erősebb, mint au a Videoton). Bejutott a BL-be, és két pontot szerzett, a Milan ellen pedig úgy szerezte, hogy a Milannak tét nélküli volt már a meccs.