a bayern még tett is vmit érte, jól játszott a Real ellen, de a cselszi.... nem savanyú a szőlő, csak nem jön be ez a stílus. 90 perc/5 helyzet (ebből 2 rögzített, 3 kontra, 0 támadás építés), 20-30% labdabírtoklás, a játék maximális hiánya, unalom..... majd holnap elolvasom és megnézem az összefoglalót...LG írta:Keserű a szőlő...ennyi. Mindkét csapat maximálisan jogosan jutott a döntőbe.ferninho írta:vicc az egész, nem is bírom rávenni magamat, hogy nézzem...Ronaldinho&Barca írta:Számomra döbbenet még mindig, hogy két ilyen gárda játssza a legrangosabb kupa döntőjét. No, de hát a sors intézkedett érte, remélem lesz egy jó meccs, bárki nyerhet, de inkább a München.
majd visszanézem, ahogy Gomez beszerencsétlenkedik egy gólt, Drogba egyenlít, majd a végén Torres góljával nyer a Chelsea....
Keserű a szőlő...ennyi. Mindkét csapat maximálisan jogosan jutott a döntőbe.ferninho írta:vicc az egész, nem is bírom rávenni magamat, hogy nézzem...Ronaldinho&Barca írta:Számomra döbbenet még mindig, hogy két ilyen gárda játssza a legrangosabb kupa döntőjét. No, de hát a sors intézkedett érte, remélem lesz egy jó meccs, bárki nyerhet, de inkább a München.
majd visszanézem, ahogy Gomez beszerencsétlenkedik egy gólt, Drogba egyenlít, majd a végén Torres góljával nyer a Chelsea....
Azért a Bayern jól játszott, élvezetes meccsen a Real ellen, teljesen egálban voltak. És most is jobb és szebb focit csinálnak, fordulók óta semmi keresni valója ebben a sorozatban a Chelseanak. Egyiket sem szeretem, de nem egy kalap a két csapat.ferninho írta:vicc az egész, nem is bírom rávenni magamat, hogy nézzem...Ronaldinho&Barca írta:Számomra döbbenet még mindig, hogy két ilyen gárda játssza a legrangosabb kupa döntőjét. No, de hát a sors intézkedett érte, remélem lesz egy jó meccs, bárki nyerhet, de inkább a München.
vicc az egész, nem is bírom rávenni magamat, hogy nézzem...Ronaldinho&Barca írta:Számomra döbbenet még mindig, hogy két ilyen gárda játssza a legrangosabb kupa döntőjét. No, de hát a sors intézkedett érte, remélem lesz egy jó meccs, bárki nyerhet, de inkább a München.
Erről jut eszembe. Azon gondolkodtam, ha egy TOrres gól döntene a BL döntőn, mit mondanának a Chelsea fanok? Azt, hogy megérte érte ezért a gólért (azért elég fontos gól lenne...), kifizetni 50millát?Sanama írta:Chelseanek szurkolok, megmondom őszintén, hogy az a keret megérdemelne már egy BL címet, akármit lehet róluk mondani, többek között ezt is.
Ennek ellenére jobb csapatnak érzem a Bayernt, főleg előrejátékban, de szerintem 1 Droga gól fog dönteni, vagy Torres
Azért azt erősen túlzásnak érzem, hogy a Bayern nincs benne a legjobb 4-ben... Nem azért, de akkor ki a másik 4 csapat? Barca, Real OK. És a többi? Az angolok nagyon csúnyán leszerepeltek. gyengén játszottak, alacsony színvonallal. Max. a Cityt mondanám, de a sorsdöntő meccsen a Bayern simán nyert ellenük. Olaszok: inkább hagyjuk... A Juvéra jövőre kíváncsi leszek, de nem hinném, hogy nagyon sok sót fognának majd enni. Franciákat is hagyjuk. Maradnak a németek. Dortmund a szívem egyik csücske, nagyon jó őket nézni, ahogy játszanak 3 ízben is ütötték a Bayernt, abból 2x a legjobbjuk, Götze nem is volt. De Európa 4 legjobb csapatától nagyon messze vannak... Marad a Bayern, amelyik csapat nagyon magabiztosan nyerte a halálcsoportot és a Mourinho féle Realt is kiütötték, ráadásul jó játékkalSubinho írta:
azért nem túl acélos a Bayern, mert ugyan a Real ellen jót játszottak és így megérdemelten vannak a döntőben, de semiképp nem európa legjobb csapata!!! mint ahogy a cselszi sem!!! tartom, hogy egyik sem top4 csapat!!!
azért nem túl acélos a Bayern, mert ugyan a Real ellen jót játszottak és így megérdemelten vannak a döntőben, de semiképp nem európa legjobb csapata!!! mint ahogy a cselszi sem!!! tartom, hogy egyik sem top4 csapat!!! a cselszi semmiképp!!! aki meg azt mondja, a védekezés is a foci része, annak azt mondom, a focit gólra játszák és ezért nézik milliók, nem azért amit a cselszi csinál... az más tészta, hogy rúgtak kettőt a Barcának, de kb. ennyi támadásuk volt, amit meg Torres berúgott, nem volt nagy mutatvány... nem nagy durranás egyedül végig vinni és eltenni a kapus mellett. ezt sztem Torgelle Sanyi is bevágta volna...LG írta:Miért nem túl acélos a Bayern? Simán jobbak voltak a Madridnál. De az egész idei BL teljesítményük nagyon meggyőző.Subinho írta:így van! a foci szégyene lenne, ha egy ilyen cselszi nyerné a BL-t akinek a 8-ba sem kellett volna bejutnia, de sajnos bejutott... ezzel az undorító antifocival nem nyerhetnek BL-t.
a nem túl acélos bayern sem lenne igazi, de inkább ők, mert azért tudnak néha jól játszani...
igazából jelenleg európában egyik csapatot sem tenném a top4-be...![]()
remélem a bayern nyer, mert nehogy má' egy olyan csapat nyerje a BL-t, aki alig ér labdához egész meccsen!!!
A bajnokságban persze nem voltak jók, de az nem tartozik ide.
A Chelsea győzelme sem lenne a foci szégyene. A védekezés, és a kontrák is ugyanúgy hozzátartoznak a focihoz, mint a támadójáték. Kimondta, h csak az utóbbi a helyes út?![]()
Ennek kicsit olyan oxymoron szava van. Elolvasgattam az érveidet és részben egyetértek, részben nem. Amivel egyetértek azt nem írom le.Bob_Marley írta:Menjenek szívvel lélekkel előre, s mint pl a Real ellen menjen a birka rúgom a levegőbe a labdát futballOké, ha valakinek ehhez van gusztusa, legyen.Kinek a pap kinek a papné, de hogy a Chelsea nem érdemelné meg továbbra is tartom dőreség.
Sikerült kiforgatnod, jól van ozsiozsimiki írta:Jó most süsd rá azt, hogy én az agyatlan focit szeretem
Nem baj Bob, amúgy akkor neked a Seria A gondolom maga a Kánaán.
Ezt nem értemMikaos írta:akkor a labda ott lett volna a pálya közepén egy helyben - ahogy egy karikatúra mutatta is egy elképzelt Madrid-Chelsea BL-döntőn.Bob_Marley írta:mi is ha normális védekezést mutattunk volna be akkor....
Nekem egyik csapat sem a szívem csücske, de több tudatosságot vélek felfedezni az angolok játékában, s mivel valóban val. utolsó esélyük, inkább az ő győzelmükért szorítok, plusz a németeket minden formában utálom.visca el barca írta:ennél burkoltabban én sem tudtam volna levezetni h a cselzinek szurkolokBob_Marley írta:![]()
bob, bob...