Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

De a Lazio nagyon remélem, hogy a BL-ben igenkanty írta:Remélem a Milan behúzza, soha nem volt szimpatikus a Juve, ez az idei 15 x is elég érdekes.
A Roma sajna leikszelt, Totti tizenegyest rontott, de lőtt kettőt. Ezzel a döntetlennel viszont eldőlt, h jövőre a farkasok nem szerepelnek egyik európai kupában sem.
+ meg nem adott gól az internek.MQuC írta:Ekkora kamu tizit is régen láttam
Majd este kiderül.LG írta:Én meg remélem teszünk róla, h ne legyetek bajnokok, bár nem mintha a juvet annyira szívlelném.slopy írta:Ma este Inter-Milan,remélem a Milán nyer, a Juve meg botlik és meg lesz a Milánnak a Scudetto,bár már az is szép, hogy ennyi sérült volt az egész idényben és így is még a bajnoki címért harcolnak.
Forza MILAN!!!!!!!!!!!!!!
Én meg remélem teszünk róla, h ne legyetek bajnokok, bár nem mintha a juvet annyira szívlelném.slopy írta:Ma este Inter-Milan,remélem a Milán nyer, a Juve meg botlik és meg lesz a Milánnak a Scudetto,bár már az is szép, hogy ennyi sérült volt az egész idényben és így is még a bajnoki címért harcolnak.
Forza MILAN!!!!!!!!!!!!!!
Szép, h nem kaptak ki, de az, h ennyi döntetlenjük van azért gáz. Talán ezeket meccseken jobban kellett volna a győzelmet erőltetni, egy kicsit kockáztatni. Lehet, h akkor most nem lennének veretlenek, mert becsúszott volna egy-két vereség, de ha a 15-ból csak 6 meccset meg tudtak volna nyerni, már több pontjuk lenne...visca el barca írta:hát sztem a világ legnagyobb blamája lenne az ha egy csapat veretlenül végezne a serie a-ban és mégsem lenne bajnok.
ennél már csak az lenne durvább ha uccsó meccsen kapna ki először és azzal bukná is az egészet.

Ez alapján jó esélyei vannak a Juventusnak, attól függetlenül, h a Milan mit játszik, nekik ez a két meccs kötelező győzelem kéne, h legyen. Hasonló a helyzet mint Angliában a City és a MU között.ozsimiki írta:Hát ennek nem örülök...Pedig óriási formában voltak a Zebrák, bár így is nekik áll,de eléggé remeghet majd a láb, Milánék bajnokok voltak előző szezonban, Juvenak meg óriási dolog lenne a szakadékból visszatérve, végre bajnoknak lenni, így ők jobban beremeghetnek.
Utcsó két forduló:
Cagliari-Juve
Inter-Milan
itt talán el is dőlhetne az egész, Internek is nagyon kellenek a pontok, (még Blre odaérhetnek nemde?).
Juve-Atalanta
Milan-Novara
talán utcsó fordulóban már mindketten hozzák, szóval a kulcs,hogy képes e győzni a Juve az utcsó előtti fordulóban, és a Milan mit csinál a derbin.
e csapatot tekintve, egyértelműen GO JUVE!

amennyiben sikerül neki remélem Zlatan rendet teremt az öltözőbensamy85 írta:http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/ ... -keruelhet
Hát nehogy a Madrid "szendvicsbe" hozza a Svéd fakopáncsot, KPB.-el.
valahogy nem örülnék neki! Mou képes rá hogy meglépje!