Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.26. 11:01:33

A Realon nagyon látszott a fáradtság, el is hiszem, hogy kikészültek. A hosszabbítás előtt Ronaldo a földön feküdt, Marcelo is térdelve küszködött.
A németeknél ilyet nem láttam.

Biztos hogy van benne valami,hogy a Real és a Barca is kipukkant így év végére, azt a tempót egyszerűen nem lehet bírni. Főleg itt a végén mikor 3naponta van 1 meccs.

Mindenesetre Mou lenyilatkozta,hogy marad, és jövőre ugyanezekkel a játékosokkal fogja megpróbálni... Lehet hogy jövú ilyenkor azt mondjuk,hogy bár csak nyerték volna meg idén, és tűnt volna el a portugál.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.04.26. 10:47:36

Értem, Barcami.

LG, szerintem ne mlehet rámondani, hogy kiégett. Nagyon kevesett játszott szerintem Madridban ahhoz, hogy ezt rá lehessen mondani. Ráadásul Milanban nagyjából rá hárult a támadásépítés. Ezzel szemben itt Özil cseréje. És ez egy elég nehéz dolog, mert most hatalmasat játszik a töröknémet:D

De tegnap énis ezen gondolkoztam épp, hogy hová kéne igazolnia. Még az is jó lenne, ha a MU meg tudná szerezni szerintem, mert oda pont kellene egy szervező kp, és nem lenne oly drága megszerezni szerintem.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.26. 10:05:13

barcami írta:kettő embert sajnálok abból a brigádból. kakát kevésbé, mert remélem, minél hamarább lekoccol onnan egy normális csapatba (nem is kellett volna odamennie), casillast viszont jobban, mert ő megint megtett mindent, amit lehetett a semmiért.

Kaka-nak tényleg egy másik csapatba kellene mennie, tavasszal egész jól mozgott a páylán, bár nem tudom, hogy hogyan bírná az egész meccses sorozatokat.
Sztem meg haza kéne mennie Brazíliába, mert kiégett.
barcami
Jugador del Barça

2012.04.26. 09:58:02

MQuC írta:Nekem csak abból a szempontból elégtétel, hogy a Mixemet hozták a 2-1 -vel. És még ki is estek. De nem kárörvendek, mert ez nekik is ugyan olyan sz*r, mint tegnap nekünk volt.

Talán megérdemeltnek mondom a kiesést, mert ha már rá vagyunk szállva a tizenegyesek jogosságára, akkor az első is egy elég ajándéktizi volt a Madridnak.

Sajnos a hosszabbítás előtt bealudtam, de látszott Ronaldoákon, hogy már nagyon kifutották magukat. Lehet mégis egy szép BL döntőt látunk majd. Remélem pörgös, sok gólos lesz

Az elégtételt nem negatív értelemben, hanem a játék képe alapján az eredmények igazságossága miatt vetettem fel. A sors így dobta.
barcami
Jugador del Barça

2012.04.26. 09:54:10

kettő embert sajnálok abból a brigádból. kakát kevésbé, mert remélem, minél hamarább lekoccol onnan egy normális csapatba (nem is kellett volna odamennie), casillast viszont jobban, mert ő megint megtett mindent, amit lehetett a semmiért.

Kaka-nak tényleg egy másik csapatba kellene mennie, tavasszal egész jól mozgott a páylán, bár nem tudom, hogy hogyan bírná az egész meccses sorozatokat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.26. 09:45:26

visca el barca írta:a madridistán nagyon sokan írták, meg sztem itt is, a két csapat teljesen felőrölte egymást a bajnokságban, bl-re elfogytunk mindketten.
Ebben mindenképp van valami. Nézzük meg a két döntőst, a Chelsea Abramovics alatt leggyengébb szezonját futja a bajnokságban, a Bayern meg nagyon hosszú idő után vesztette el 2x zsinórban a bajnoki címet.

Nekünk talán nem is most veszett el a szezon, hanem akkor, mikor zsinórban buktuk a kötelezőket a bajnokságban, és elment 10 pontra a Madrid. Onnan jött egy hatalmas menetelés, viszont a végére elfogyott a lendület, főleg fejben nagyon fáradtnak éreztem a csapatot az elmúlt 3 meccsen, mert a koncentráció iszonyatosan hiányzott.

A Madridnál mondjuk sztem kicsit más a helyzet. Valamilyen szinten náluk is benne van ez a pakliban, viszont úgy érzem, ők olyan sokkal többet ennél nem tudnak.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.26. 09:12:36

a madridistán nagyon sokan írták, meg sztem itt is, a két csapat teljesen felőrölte egymást a bajnokságban, bl-re elfogytunk mindketten.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.26. 08:55:23

érdekes, h azok a csapatok fáztak meg az elődöntőkben, akiket jelenleg a világ legjobbjainak tartanak. hát összpontosításban sehol sem vagyunk mi sem és a madrid sem, ez van. semmiféle elégtételt sem érzek attól a sztenderd "jóérzéstől" eltekintve, amit minden általuk elvesztett meccs után tapasztalok.

kettő embert sajnálok abból a brigádból. kakát kevésbé, mert remélem, minél hamarább lekoccol onnan egy normális csapatba (nem is kellett volna odamennie), casillast viszont jobban, mert ő megint megtett mindent, amit lehetett a semmiért.
ronaldót most nem húzták ki a kollégái a szarból, mint anno a unitednél, amikor a döntőben bukta a 11esét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.04.26. 08:42:46

Nekem csak abból a szempontból elégtétel, hogy a Mixemet hozták a 2-1 -vel. És még ki is estek. De nem kárörvendek, mert ez nekik is ugyan olyan sz*r, mint tegnap nekünk volt.

Talán megérdemeltnek mondom a kiesést, mert ha már rá vagyunk szállva a tizenegyesek jogosságára, akkor az első is egy elég ajándéktizi volt a Madridnak.

Sajnos a hosszabbítás előtt bealudtam, de látszott Ronaldoákon, hogy már nagyon kifutották magukat. Lehet mégis egy szép BL döntőt látunk majd. Remélem pörgös, sok gólos lesz
Kép
barcami
Jugador del Barça

2012.04.26. 08:40:41

A rugdosódás a bayernre is érvényes.

Itt már a tét rendesen nyomott.
barcami
Jugador del Barça

2012.04.26. 08:36:23

A helyzet egyértelmű.

A real próbálta megnyomni az elejét, kis szerencsével összejött a vezetés, de a Bayern odatette magát, nem egy tartás nélküli csapat az biztos.
Végül a real teljesen elkészült az erejével, ráültek az eredményre, utána csak lézengtek, végül oda-odapakoltak.

Összességében a Bayern irányította a meccset, jól terelve az eredményt.
Egyre jobban kidomborodó taktikai fegyelemmel verték a spanyolokat.

Mú egyáltalán nem lett volna felkészülve egy ilyen helyzetre. Pedig a madrid egyik fő fegyvere, hogy a 2. félidőre sok csapat ellen oda tud még tenni egy kis pluszt.

A kegyelemdöfést egy olyan tényező vitte be, ami ellenünk is döntő volt a chelsea részéről: egy jó, egy nagyon jó kapus!

A real könnyűnek találtatott.

Lehetne mérlegelni, hogy ki érdemelte volna meg a két 'spanyol' közül, hogy bejusson a döntőbe? Nem. Nyilván a játék képe, a helyzetek alapján a Barcelona közelebb állt hozzá.
Persze, hogy a szombati igazságtalan eredmény után minden Barcásnak elégtétel, hogy kiesett a real.
Amúgy nyilván törődjön mindenki a saját csapatával.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.26. 08:18:37

altercore írta:
rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...
Ez a gyenguszka 2-1 hol van a 6-2-höz képest ? :-)

Nem ti vertetek meg minket, hanem mi vertük meg saját magunkat.
Ha a fiúk kicsit is jobban koncentrálnak, és nem ilyen fáradtak fejben, ti kaptatok volna zakót.
Ezt a Bayernt meg kellett volna tudni verni. Nem volt olyan nagy szám.
Kaptatok ajándékba egy tizit (ami jogos volt), aztán gyorsan rúgtatok mégegyet. 17 perc alatt 2-0. Nem tudtatok élni a lehetőséggel.
Igaz, a Bayernnek is voltak nagy ziccerei, amit kihagytak.
Sikrült átvenni az irányítást, és a Real fölé kerekedtek.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
krampusz
Jugador d'estrella

2012.04.26. 08:15:21

én csak ennyit tennék hozzá: O le le, O la la, ser del Barça és el millor que hi ha
albicelesteX
A Vadász

2012.04.26. 05:30:25

Azért ez kárpótolt valamennyire.Főleg rinyaldo kihagyott 11-ese meg múú arca.Szép este volt. :D Hajrá Bayern a döntőben!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.26. 02:13:01

Övék a bajnokság, miénk lesz a kupa: 1-1.
örülök, hogy neked egyenrangú a két sorozat, nekem rohadtul nem.
még akkor sem, ha a real,valencia és bilbao testén vezetne az út a kupáért.
Dragonfly80
Barça C

2012.04.26. 01:52:21

titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...
Bernabéu RM 1-3 Barca
Nou Camp Barca 1-2 RM

Idegenben lőtt több góllal "tovább jutottunk" volna. :lol: :twisted:
altercore
Barça B

2012.04.26. 01:45:52

rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
Pavel
Entrenador del Barça

2012.04.26. 00:30:16

Por que?
Most hol van az UEFA, FIFA, UNICEF? :lol:
Andris
Adminisztrátor

2012.04.26. 00:26:03

speciel most szerintem nem, mert borzasztóan necces volt, ráadásul minket is megvertek most, amikor kellett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2012.04.26. 00:21:08

azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.26. 00:11:56

Kash írta:Tehát, mi idén nyertünk eddig 3 kupát (EU szuperkupa, klub VB és Spanyol szuperkupa) és még lehet hogy a Copa Del Rey-t is megnyerjük, a Real meg remélhetőleg egy újabb törött trófeát visznek a pókhállós vitrinbe. :lol:
Hát az biztos, hogy nem kell új vitrint építeniük egy ideig. :-D
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
miihii
KHAL

2012.04.26. 00:09:40

Andris írta:
visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben :roll:
Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.
Igazából az úgy van,h a kéz keresi a labdát ;)

És ha így van megírva,ha nem,sztem igen találó megfogalmazás.Mert kezezés és kezezés között is van különbség és ennek meghatározója ez a kifejezés.Van ugye az,amikor egy adott pozícióban van a keze és rárúgják (ami a szitutól függően persze még simán adható) és van,amikor mozdulat során találkozik a bőrrel a végtag (ez meg gondolkodás nélkül büntető).
Nem vitázni akarok ezen,cs gondoltam kifejtem a véleményem,h sztem jó ez a kifejezés ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
honda25
Jugador del Barça

2012.04.26. 00:07:52

Hazaértem melóból, nézem az eredményt és kiesett a Reál.
Most akkor mi van? A sokkal esélyesebb csapatok estek ki.
Pedig hogy kioktatott ma minden Reálos a melóhelyemen.
A fagyi visszanyalt, nem vagyok kárörvendő, de Mou alatt ne nyerjék meg a bl-t.
A tegnapi Barca kiesés után számítottam is a meglepire és be is jött a tippem, a Bayern felállt 2-0 után.
Remélem, marad Pep, a csapat összeszedi magát és egy-két jó igazolással a jól megszokott stílusunkkal ismét ott lehetünk a döntőben és végig harcolni fogunk a bajnoki címért.
Hajrá Barca! És a Honda!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.25. 23:58:55

PlayMaker írta: Mitől lesz jobb, ha siratjuk magunkat? De őszintén? Mire jó ez?
Kiestünk, majd jövőre. Ennyi. Az ilyen halálmadár szövegből eléggé elegem van már. Ha valakinek ezen múlik, hogy kinek meg mennyire szurkol, akkor nagyon sajnálom... Az elmúlt években el voltunk kényeztetve. Le kell szállni a földre. Nem volt még egy ilyen csapat mint a mi kedvenceink.
"Több mint egy klub..." Mit is jelent? Nem úgy tűnik mintha ezt mindenki értené...
Nem értem a logiaki menetedet!
Nem szép dolog de akkor vissza fordítom az miért jó ha az éltet ha az ellenfél kikap, nagyobb boldogsággal tölt el az ha ők vereséget szenvednek mint mi kiesünk?
Én kérek elnézést, hogy Barcelona szurkolóként saját csapatommal foglalkozok, s igenis siratom, mert ha gondolom végig is olvastad a hsz-met nem csak ezt az 1 sort akkor láthattad miért!

Az ha valaki leírja, hogy sajnálja, hogy úgy estünk ki, hogy nem koncentráltunk, az nem azt jelenti, hogy nem bízik a saját csapatában!
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2012.04.25. 23:53:51

Andris írta: Ráadásul nem lehet mondani, h a Bayern ne érdemelte volna meg pontosan ennyivel jobban, mint amennyin múlott.

Amúgy Clasico kellett volna legyen Münchenben, ha igazságos a foci, de a két nagy felőrölte egymást év közben szvsz.
Összességében teljesen kiegyenlített párharc volt, megérdemelte a Bayern.
amúgy nem tudom kinek jutott az eszébe berakni Ramost 4. rúgóként, de most tarkón csapnám.... :lol:

és én is azt éreztem, hogy kicsinálta egymást a Barca és a Real és hoppon maradt mindkettő a BLben... embertelen amit ez a két nagy összességében leművelt és az, hogy pont az elődöntők közé esett a Barca-Real csak hab volt a tortán... és ugye a Real elkezdte veszteni a pontokat és a Barcának mégiscsak rá kellett koncentrálnia a bajnokságra is.

amit még rossz volt látni az Kassai és csapata ténykedése, mert fújkáltak sokszor összevissza és nála 1-1 ilyen meccs és lemondhat egy ideig a döntőkről.
Leseket néztek el, lapokat későn adtak, elég csak Gustavot említeni, semmiket befújt szabadnak, ami szabálytalanság volt azt nem és a többi...
szóval ennek nagyon nem örültem még.
madridista
Válasz küldése