Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az ottani madridistak(!), akik kijarnak meccsekre, nem kedvelik azt a bizonyos 2 szemelyt, akik pedig Mo.-n elnek nyaljak- faljak oket.De Ronaldo munkáját azért elismerik ott? Nagy alázattal és keményen dolgozik.
Biztosan, de én voltam olyan mérkőzésen, ahol az Ultras Sur, körülbelül kétszáz ember, José Mourinhót éltette, viszont hetvenezren pedig fütyültek. Cristiano Ronaldóval ugyanez a helyzet. Úgy látszik, hogy valahogy a stílusuk nem illik bele ebbe az egészbe. A helyiek azt mondják, ők ketten nem lesznek hosszú életűek a csapatnál, mert a madridiak nem tudnak velük azonosulni. Mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy amit Ronaldo csinált, azt eddig egyetlen madridi futballista sem engedte meg magának, vagy ha igen, akkor nem volt hosszú pályafutása a fővárosiaknál. Azt nyilatkozta, hogy biztosan azért fütyülnek, mert jóképű vagyok és gazdag, vagy mert nem megyek oda örülni. Puskásék idejében ez más volt. Akkoriban imádták egymást a játékosok. Puskás, Di Stefano, Gento, Santamaria, Zoco, Velazquez… Edzés után együtt ettek-ittak, elmentek közösen különböző helyekre. Volt, hogy Puskás felhívta az általuk kedvelt étterem tulajdonosát, hogy mennének tízen, összeszedték a fiatalokat is, és együtt mentek. Vagy ott volt például Stoichkov és Romário, ők rengetegszer beszóltak egymásnak, de azok aranyos beszólások voltak, a pályán mindig veszekedtek, de imádták egymást... Viszont a mostaniakról ezt nem lehet így kijelenteni, mivel a mai világban nem lehet tudni, hogy milyen a kapcsolatuk egymással.
A sunyi portugál csak akkor fog előbújni a rejtekhelyéről, ha véletlenül megnyernék a meccset, és hogy learassa a babérokat. Amúgy némaságba burkolózik, és valamelyik csicskását küldi el nyilatkozgatni. Remélem, a szezon végéig így lesz, és az csak jót fog jelenteni. Illetve majd a szezon végén arra talán lesz képe, hogy előálljon a szomorú bizonyítvánnyal, ha nem nyernek semmit.kurdt írta:Bármibe lefogadom, hogy ha nem verjük meg nagyon simán a Madridot (3-4-5 góllal, ilyesmi), akkor Mourinho nyilatkozni fog a meccs után és mindent sérelmezni fog, ami csak eszébe jut ("¿Poq qué?")...
szerk.: vagy abban az esetben, ha nem mi nyernénk, akkor meg azért járna a szája...nem fogjuk megúszni
Felőlem mondhat akármit ha mi nyerjük a klasszikust. Meg egyébként is.kurdt írta:Bármibe lefogadom, hogy ha nem verjük meg nagyon simán a Madridot (3-4-5 góllal, ilyesmi), akkor Mourinho nyilatkozni fog a meccs után és mindent sérelmezni fog, ami csak eszébe jut ("¿Poq qué?")...
szerk.: vagy abban az esetben, ha nem mi nyernénk, akkor meg azért járna a szája...nem fogjuk megúszni
Inkább Mourinhót hallgatnám, mint ez a töketlen Karankát. Annyira irritál ez az ember, hogy azt elmondani nem tudom.kurdt írta:Bármibe lefogadom, hogy ha nem verjük meg nagyon simán a Madridot (3-4-5 góllal, ilyesmi), akkor Mourinho nyilatkozni fog a meccs után és minden sérelmezni fog, ami csak eszébe jut ("¿Poq qué?")...
hány olyat látsz,hogy a mellé,fölé tartó labdára is rávetődik a kapus? ez alap, serdülőben tanítják.azért ha megnézitek a labda kezdeti ívét, simán űgy tűnik fölé fog menni.
Nem ez volt az első gólja idén szabadból, hanem ha jól tudom a harmadik. Ráadásul ezeket mostanában lőtte. Amúgy nagy gól volt. Én megértem a kapust, összevissza ment ez a labda. Egyik pillanatban ide, másikban oda várta, aztán egyszer csak becsapódott.Hunter91 írta: Amúgy Ronaldo mindig a hosszúba lövi, miért nem veszik már észre a kapusok? Az meg a másik,hogy idén ez volt az első szabadrúgásgólja, de mindenki azon csodázik, hogy mekkora lövő. Ha minden szabadot 78-80%ra beverne, akkor azt mondanám, hogy nagy király a csávó.
Nem értem miért nem mozdult. Nem is jött akkora erővel, hogy ne lehessen beleérni. Elvetődik és már ki is van ütve a labda.K900 írta:
Ez sztem teljesen egyértelműen kapushiba volt.
lehet, hogy senki vagyok, de az első félidő + a második félidő 60. percéig én elhittem.Senki se gondolhatta, hogy az Atl Madrid megállítja őket
Úgy érzem, hogy ez az adu van a kezükben. Ha most 3 pont lenne, akkor "csak" hozni kéne a meccseinket, de így muszáj bukniuk. A Gijont simán megverik, míg a Mallorca tálcán fogja kínálni a sima győzelmet a Realnak (figyeljetek, Ronaldo majd legalább 3 gólt lő azon meccsenzsoltfree írta:Az a baj, hogy a Valencia ellen nem kaptak ki. Az az egy pont lehet hogy elég nekik a ligához.
Hát én inkább hallgatom Mourinhót, mint ezt a böszme Karankát. Mourinhon rengeteget szoktam nevetni, mert zseniálisakat szokott nyilatkozni, de ez a Karanka egy báb a történetben. Próbál olyan lenni, mint Mourinho, de nem igazán sikerül neki, sőt még sokkal rosszabb is.nonomo írta:A kommunikáció is undorító. Egyszer döntetlent játszik a Real, és máris Karanka tartja a sajtótájékoztatót és nem Műringyó. Körülbelül ennyi jellemzi az egész gárdát.
Ezt úgy gondoltam, hogy például több olyan meccse is volt a Realnak, amelyeknek elején már a 10. perc körül emberelőnybe jutottak + kaptak egy tizit. De ettől függetlenül a természetesen nekünk fújnak a bírok, meg Uefalonák vagyunk és még sorolhatnám. A kommunikáció is undorító. Egyszer döntetlent játszik a Real, és máris Karanka tartja a sajtótájékoztatót és nem Műringyó. Körülbelül ennyi jellemzi az egész gárdát.kanty írta:Kicsit unalmas kezd lenni, h mindig szerencséjük van.
Attól még mind2 gól a kapusé volt. Könyörgöm minek állt be a sorfal mögé? Azt meg, hogy egy 35m-es szabadrúgásra nem mozdul, ráadásul ott is állt. A második szintén az övé volt. Egy 16m-ről eleresztett lövésnél minek ácsorog kint a kapus? Ha a helyén állt volna simán kivédi ezt a lövést. De hát ezen meg sem lepődök már.Chino írta:Azért nem kell elvitatni cr érdemeit a gólokban. Hibázott a kapus, de akkor is gyönyörű lövések voltak ha beakadnak, ha nem. Viszont a büntetőjét majdnem kifogta Courtois.
Mintha Ronaldoról ez nem mondható el, mikor mindent ellődöz mások elől és rendre hisztizik, ha nem az van, amit ő akar. Végülis minden meccsen csak 5 30 méteren kívüli lövése van. Ha meg bepotyázza a kapus, akkor a combját mutogatja, meg a kezével szarakodik.retek10 írta:meg leordibálja a fiatal gyerekek fejét, mert nem neki passzolnak, hanem gólt akarnak lőni. ez aztán szerény és jófej srác.
Ha 21-én nem nézzük azt, akkor búcsút is mondhatunk a ligának.visca el barca írta:
reméljük 21-én nézhetjük