Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait.

Valóban én sem értem miért kellett ezt kiírni, mert hát sok közünk nincs hozzá, és amúgy sincs semmi hírértéke szerintem hogy melyik barom járatja le magát.
Egyébként engem kezd zavarni ez az egész bírózás, ugyanis azok a csapatok amelyek kiestek elkezdtek nyavalyogni hogy őket szándékosan nem engedték tovább, mert a bírók ellenük fújtak.
Tőletek kérdezem, hogy csak szerintem hülyeség ez az egész? A futballt gólokra játsszák, és nem arra hogy most mit fúj be a bíró és mit nem. Miért nem lehet elfogadni hogy ellenfelük jobb volt? Ehelyett ráfogják az uefa-ra meg platinire az meg szóba se jöhet hogy esetleg ők voltak a gyengébbek.
És ezt azért írom ide, mert sokan vannak akik a Barcelonát vagy az aktuális győztes szidják, amiért a bíró nekik fújt be egy vélhető tizenegyest vagy kiállítottak az ellenféltől valakit.
Ez a Paramés miért nem a saját dolgával foglalkozik? Miért most jön az emberekre ez a trauma hogy a Barcelona egy büdös nagy csaló? Miért nem fogadják el hogy olyan futballt játszik a csapat hogy hiába bekkel 11 emberrel az ellenfél akkor is győznek, még ha kapnak vagy nem kapnak tizenegyest?!