Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....P.U.Y.O.L. írta:Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.
Pepét nem tudom, hogy most miért hoztad fel. 2 sárgával 2 meccs. Ez így elég szigorú, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy mit mondhatott a sporinak a folyosón. Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
(nyilván apró túlzások előfordulhatnak a hsz-emben, ezt nézzétek el...)
Barça vs. Real - El Clásico
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.Piquenbauer írta:Most olvastam, h törölték Ramos sárgáját? Milyen okból kifolyólag? Vicc ami itt folyik. És akkor még Pepe is no comment.
Ezek (Ramos és Pepe) így továbbra is csak azt csinálnak, amit akarnak...
Pepét nem tudom, hogy most miért hoztad fel. 2 sárgával 2 meccs. Ez így elég szigorú, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy mit mondhatott a sporinak a folyosón. Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
(nyilván apró túlzások előfordulhatnak a hsz-emben, ezt nézzétek el...

- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Most olvastam, h törölték Ramos sárgáját? Milyen okból kifolyólag? Vicc ami itt folyik. És akkor még Pepe is no comment.
- Andris
- Adminisztrátor
Tudják ők, tudják ők, hogy sok itt a piros lap, meg azt is sejtik, hogy Mourinho az edző, sőt már-már az összefüggés is mintha felsejlene a madridista agyakban, de az ok-okozati viszony még várat magára.madridista.hu írta: Mourinho vonzza a piroslapokat: Amióta Mourinho átvette a Real Madrid irányítását 22 piros lapot kaptak játékosai. Ezek közül egyiket, amit Ramos kapott a Villarreal ellen eltörölték. Érdekesség, hogy a lapok közül hetet a Barcelona ellen kapta a csapat. Pepe, Arbeloa és Ramos 3-3 alkalommal jutott a kiállítás sorsára.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Arra se hiszem hogy ttúl sokan számítottak, hogy egymás után kétszer is x-elnek. Ráadásul hazai pályán a Malagával és idegenben egy bitanggyenge Villarreallal szemben...Sanama írta:A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.

- Andris
- Adminisztrátor
Kétségtelenül erre van legnagyobb esély, de nem rossz kis csapatot fogadnak, és szerintem nagyon rossz állapotban vannak idegileg és a játékukat tekintve is. Arról nem is beszélve hogy van pár fontos hiányzó is.Sanama írta:A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.
Simán benne lehet bármi szerintem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.
Szerény meglátásom szerint amennyiben ma megszerezzük a három pontot és valami csoda folytán a Sociedad pontot/pontokat szerez a Madridtól a Barca-é lesz a liga. Alapozom ezt arra,hogy a már most meglévő félelmük és frusztráltságuk attól(gondoljunk a vezetőik nyilatkozatára),hogy esetleg idén sem nyernek semmit olyan mértékben megnő,hogy nekünk "csak" hoznunk kell a meccseinket. 

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Capitá del Barça
mahitoo írta:K900 írta:Idézett:"
Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.
Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379
"a minden fronton elindított támadás..."![]()
![]()
Komolyan mondom, betegek, nem normálisak, lelki sérültek.
Ki indított támadást?Ki ellen?Biztos a magyar Barca drukkerek meg a katalán sajtó miatt alakult így a Villareal meccs.Semmi köze ahhoz hogy a Madrid 1 hónapja pocsékul játszik.Meg már megint a Barca a csaló 2!!!!! pont elbukása miatt.Ilyen frusztráltságot még nem láttam.Ahelyett hogy örülnének hogy a szerencsének köszönhetően még van 6 pont előnyük. Nem baj, csinálják csak, legfőképp Mou és a játékosok, és iszonyatosan nagyot fognak bukni.Reális esélyt látok a Barcelona bajnoki címére.
Jaja!
Csinálják csak!
Foglalkozzanak a bíróval, szídják, legyenek idegbetegek.
És amíg ilyen elmebeteg állat módjára fognak viselkedni, és nem a
játékkal törődnek, addig hullajtani fogják a pontokat. És ez nekünk jó
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- lui1698
- Llegenda del Barça
Amúgy belegondolva legyen ok, hogy le lett pénzelve a spori, meg a segítői is.
De! Miért kell feltétlen a Barca-ra gondolni?
A Villarreal-nak nem volt érdeke egy kis zsetont tolni a bíró farzsebébe, hogy szerezzenek egy pontot?
Vagy lehet, hogy pár telepi legény összerakta a zsömle pénzét és így akartak egy mini-tip-mix manipulációt összehozni.
De! Miért kell feltétlen a Barca-ra gondolni?
A Villarreal-nak nem volt érdeke egy kis zsetont tolni a bíró farzsebébe, hogy szerezzenek egy pontot?
Vagy lehet, hogy pár telepi legény összerakta a zsömle pénzét és így akartak egy mini-tip-mix manipulációt összehozni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mascherano-dani alves-busqetsMikaos írta:Ramos sárgáját törlik? Pepe csak 2 meccs, visszaesőként?
Elég aljas ítéletek.
A következő az lesz, hogy szegény bírót el fogják tiltani 2 évre, mert nem fújt be nemlétező 11-est a Madridnak?
A "díszkatalánig" nem tudtam, hogy kikről beszélsz. Azt hittem, hogy a Di Maria-CR-Pepe színésztrióról. Nálunk csak színész-duó vanNazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
Ramos sárgáját törlik? Pepe csak 2 meccs, visszaesőként?
Elég aljas ítéletek.
A következő az lesz, hogy szegény bírót el fogják tiltani 2 évre, mert nem fújt be nemlétező 11-est a Madridnak?

Elég aljas ítéletek.
A "díszkatalánig" nem tudtam, hogy kikről beszélsz. Azt hittem, hogy a Di Maria-CR-Pepe színésztrióról. Nálunk csak színész-duó vanNazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.

-
- Entrenador del Barça
Na, visszaolvastam néhány hozzászólást.
Csak annyit mondanék, hogy okos enged szamár szenved.
Nem kell leállni vitatkozni az idetévedőkkel. Ők így látják mi meg úgy. Sokan úgy ugrotok az olyan nyilatkozatokra, amiket idézgettek, mint kacsa a zöld takonyra. Nem kellene, először számoljatok el tízig.
Csak annyit mondanék, hogy okos enged szamár szenved.
Nem kell leállni vitatkozni az idetévedőkkel. Ők így látják mi meg úgy. Sokan úgy ugrotok az olyan nyilatkozatokra, amiket idézgettek, mint kacsa a zöld takonyra. Nem kellene, először számoljatok el tízig.
ebben teljesen igazad, viszont vannak fokozatok. És van egy olyan pont amit nem lehet átlépni. Sok "huncutság/csibészség" belefér a mai fociba, de egy adott ponton túl nem szabad átmenni. Anno fociztam. Tudom milyen amikor elborul az agy. ( pedig soha nem verekedtem utcán/az életben)A focipályán nagyok az érzelmek, hevesek az indulatok. Pont ezért nem beszél senki casillasról, messiről, kakaról, higanyról,benzemáról, vagy sorolhatnám. Mindegyiküknek volt már sportszerűtlen jelenete, de azt a határt amit ramos mourinho,pepe rendszeresen átlép ők sosem lépték át. Igazad van, ha benne vagy nehéz ítélni, de akinek van egy kis józan esze az tudja mivel ne azonosulkon, mi a túl sok. Gondolj csak történelmi példákra, voltak akik nemet tudtak mondani a tömeg ellenébenMessidona10 írta:Azért ezt légy szíves gondolod végig még egyszer. Gondolkodtam én is azon, hogy mi lenne, ha az én csapatom lenne ilyen, de ilyet nem jelentenék ki, hogy addig elfelejteném a csapatot.fcbarca78 írta:nem akarok áltlánosító, és lenéző lenni, de ezek az emberek buták. Lehet azt gondoljátok divatdrukker vagyok, de ha a barca csinálná ezt az tuti, hogy nem nézném a meccseit, és elfelejteném addig a csapatot amég ismét meg nem tanulják hogy mi az a sprotszerűség. A dolgok nem öncélúak, nem fogok olyan dolgot szeretni, ami rossz eszközöket használ vagy rossz célokat próbál elérni
Ennek a fő oka az, hogy minden szurkoló egy kicsit elfogult a saját csapatával szemben, és nem biztos, hogy ugyanúgy kezelnénk a sportszerűtlenséget, mintha más csapat csinálná. Valljuk be, hogy a Barca oldalán is előfordul néha (de ritkán, nem percenként, mint ahogyan ezt néhányan látják) a színészet, de mi érthető módon a fehér mezesekén hördülünk fel jobban. Ez természetes dolog.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Azért ezt légy szíves gondolod végig még egyszer. Gondolkodtam én is azon, hogy mi lenne, ha az én csapatom lenne ilyen, de ilyet nem jelentenék ki, hogy addig elfelejteném a csapatot.fcbarca78 írta:nem akarok áltlánosító, és lenéző lenni, de ezek az emberek buták. Lehet azt gondoljátok divatdrukker vagyok, de ha a barca csinálná ezt az tuti, hogy nem nézném a meccseit, és elfelejteném addig a csapatot amég ismét meg nem tanulják hogy mi az a sprotszerűség. A dolgok nem öncélúak, nem fogok olyan dolgot szeretni, ami rossz eszközöket használ vagy rossz célokat próbál elérni
Ennek a fő oka az, hogy minden szurkoló egy kicsit elfogult a saját csapatával szemben, és nem biztos, hogy ugyanúgy kezelnénk a sportszerűtlenséget, mintha más csapat csinálná. Valljuk be, hogy a Barca oldalán is előfordul néha (de ritkán, nem percenként, mint ahogyan ezt néhányan látják) a színészet, de mi érthető módon a fehér mezesekén hördülünk fel jobban. Ez természetes dolog.
ezt remélem nem nekem írtad Andris.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
Álszent mert nem jelentik ki nyíltan,hogy mi vagyunk a legjobbak? ha megtenné nagyképű,egoistáknak lennének általatok titulálva...
Sunyi? komolyan? nem sunyiság valakit szándékosan lekönyökölni? az biztos nem az.
Színészkedés. még itt tartatok? van két játékosunk,akik ezt megteszik szezononként 3-4szer. általában ellenetek.
Nálatok is van ilyen, Di Maria,Cé.
nálunk ezzel szemben nincsenek állatkodások, nincs ellenfél semmibe vétele.
Jah és bocs,hogy nem tudok azonosulni a Ramos-Pepe féle hentesekkel, vagy Mourinhoval. Akit mindennél jobban jellemez,hogy amikor a bíró elkezdte neki mutogatni hogy menjen el a kispadtól, akkor bebújt a segítői mögé,és szépen meglapult.
Komolyan,én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni,főleg egy olyan meccs után,ahol szó sem volt arról,hogy elfújták a meccset,csak a bíró megtette,amit már ideje volt megtenni.
Én többet nem foglalkozok a témával,és ez volt az utolsó reakcióm,mert nem éri meg ezen vitatkozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nem akarok áltlánosító, és lenéző lenni, de ezek az emberek buták. Lehet azt gondoljátok divatdrukker vagyok, de ha a barca csinálná ezt az tuti, hogy nem nézném a meccseit, és elfelejteném addig a csapatot amég ismét meg nem tanulják hogy mi az a sprotszerűség. A dolgok nem öncélúak, nem fogok olyan dolgot szeretni, ami rossz eszközöket használ vagy rossz célokat próbál elérni
- Andris
- Adminisztrátor
Akkor most egy kicsit csavarjátok lejjebb srácok. Ne kelljen elkezdenem törölgetni, mert a hozzászólásokkal ti is törlődtök majd.
- József Attila
- József Attila
sztem zidane is alattomos, tehát azért nem szólal fel. ( bár én zidanet soha nem szerettem, lehet kicsit elfogult vagyok)Véleményem szerint a zidane előtti ronaldós, robi carlosos madrid lehetne akiről pédát vehetnének. Egyébként nem akarok durva példákat hozni a történelembőlm de ha emberek milliói megették a náci németországban amit megettek... és hihetetlen szélsőséges eszméket milliókkal lehet elhitetni ( mármint hogy az jó, és nem is szélsőséges) akkor mit várunk.....a reál ezekhez képest kismiskadetabarca írta:A spanyol szövetséget nem bírálom, mert nincs miről vitatkozni. Értékelhetetlen a munkájuk.
Engem 2 dolog zavar. Az egyik hogy a fehérbalett szurkolótábora még mindig napernyő méretű szemellenzőt hord, és lenyeli a portugál különítmény által sulykolt dolgokat.
A másik, hogy nincs senki, aki megemberelné a Ramos féle játékosokat.
Sztem Raúl azért sem szólal fel SOHA a jelenlegi Real kapcsán, mert esze ágában sincs ezzel a csapattal egy cikkbe kerülni. Viszont Zidane, aki szintén részese volt a galaktikus időszaknak és jelenleg is a klubnál ténykedik, igazán elmagyarázhatná ennek a csürhének, hogy mit jelent ebben a csapatban játszani....
- K900
- Jugador d'estrella
Miről beszélsz???Vedd már észre, hogy a te drága "SZENT" Múgringód hergeli az egész bandádatt.Egyébként Pepével,meg Mouval akkikel biztosan könnyen lehet azonosulni.Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.03.24. 13:56:26-kor.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ne felejtsük, hogy egy olyan meccsből lett megint ekkora armageddon, ahol bár rettenetes volt a bíró, de nem totálisan egyoldalúan fújt rosszul.
Az a nevetséges, hogy megint jön a színészkedés, Chelsea, Busi stb stb stb.Nagyon régóta semmi mást nem tudnak felhozni a Barca ellen, és mikor teljesen sarokba vannak szorítva, kezdik ezt.Kedves madridisták!TÉNYLEG NEM LÁTTOK A SZEMETEKTŐL?Egy iszonyatosan nagy múltú, a 20. század legjobb csapatának választott klubot tesz nevetségessé, és aláz meg a SAJÁT vezetősége és játékosai.
Nazario.Ha nézted volna a Madrid meg a Barca mondjuk elmúlt 2 évében az összes meccsüket, láthatnád hogy semmivel sem színészkedünk többet, mint a Real.Kiemeltek egy szezonból 2 meccset, az alapján megvan az ítélet.Di Maria, C, Pepe, Marcelo SOHA nem színészkednek.Mindenre ugyanaz a reakciótok.Ha nálunk van egy kemény belépő, ugyanolyanok vagyunk mint a Madrid.Ha nálunk valaki száját elhagyja a bíró szó, akkor többet bírózunk mint a Madrid.Ti elhiszitek amit írtok?Ez már nevetséges.Azonosuljatok csak a portugál szellemiségével.Megérdemlitek.
Az a nevetséges, hogy megint jön a színészkedés, Chelsea, Busi stb stb stb.Nagyon régóta semmi mást nem tudnak felhozni a Barca ellen, és mikor teljesen sarokba vannak szorítva, kezdik ezt.Kedves madridisták!TÉNYLEG NEM LÁTTOK A SZEMETEKTŐL?Egy iszonyatosan nagy múltú, a 20. század legjobb csapatának választott klubot tesz nevetségessé, és aláz meg a SAJÁT vezetősége és játékosai.
Nazario.Ha nézted volna a Madrid meg a Barca mondjuk elmúlt 2 évében az összes meccsüket, láthatnád hogy semmivel sem színészkedünk többet, mint a Real.Kiemeltek egy szezonból 2 meccset, az alapján megvan az ítélet.Di Maria, C, Pepe, Marcelo SOHA nem színészkednek.Mindenre ugyanaz a reakciótok.Ha nálunk van egy kemény belépő, ugyanolyanok vagyunk mint a Madrid.Ha nálunk valaki száját elhagyja a bíró szó, akkor többet bírózunk mint a Madrid.Ti elhiszitek amit írtok?Ez már nevetséges.Azonosuljatok csak a portugál szellemiségével.Megérdemlitek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.24. 13:46:20-kor.
Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.csababarca írta:Komolyan,mi inkább essünk ki,előbb elviselem,mint azt a szégyent,hogy ilyen mélyre süllyedjen a csapatom emberileg.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
"a minden fronton elindított támadás..."K900 írta:Idézett:"Tegnap este csalás történt. Arra, amit Paradas Romero játékvezető művelt nincs jobb szó. Ami igazán idegölő, hogy tulajdonképpen a madridiak kicsit több koncentrációval, pontosabb játékkal mindkét mérkőzést behúzhatták volna. Csakhogy Romero a mérkőzés első percétől kezdve tördelte a játékot, esélyt sem adva arra, hogy a fővárosiak saját játékukat játszhassák. Túlságosan is középpontba akart kerülni, neki kellett a főszerepet játszania, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy félidőben már hat sárgalapot is felmutatott. Tette mindezt úgy, hogy sokszor tudni sem lehetett, hogy miért figyelmeztette a játékosokat, ellenben nem büntette meg a favágó hazaiakat, például Callejón esetében, sőt, a Pepét brutálisan letaroló Musacchio helyett a sértettnek osztott ki egy lapot.Megérte tehát nyavajogni a katalánoknak; a minden fronton elindított támadás elérte a célját, ugyanis a szerdai játékvezetőről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy a Madridnak fújt volna."
Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.
Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379

Komolyan mondom, betegek, nem normálisak, lelki sérültek.

Ki indított támadást?Ki ellen?Biztos a magyar Barca drukkerek meg a katalán sajtó miatt alakult így a Villareal meccs.

- K900
- Jugador d'estrella
„Mi a klubnál támadásként és aggodalommal éljük meg a bíró megkülönböztető magatartását, ez pedig arra késztet minket, hogy osztozzunk az edzői stáb és a játékosok megdöbbenésén. Osztozunk a csapat felháborodásán és megdöbbenésén, és úgy gondoljuk, minden madridista ezt teszi. A bíró hihetetlenül szigorú volt velünk szemben, Rui Fariát egyszerűen azért állította ki, mert Cristiano Ronaldót tapssal bíztatta. Mindemellett a Reyno de Navarra Stadionban ugyanez a játékvezető olyan, a fentieknél sokkal komolyabb események felett ment el szó nélkül, mint amikor Guardiola megragadta a partjelző kezőt, néhány játékos pedig nyíltan és hevesen tüntetett a játékvezetői döntések ellen… Ezt támadásnak fogjuk fel, és aggaszt minket."
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=381
Ez a nyilatkozat sztem még ilyesztőbb,mert ez azért már a madridi vezetőség egyik emberétől származik.És ennek a "Mourinho féle teamnek" még van pofájuk Peppel példálózni.
http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=381
Ez a nyilatkozat sztem még ilyesztőbb,mert ez azért már a madridi vezetőség egyik emberétől származik.És ennek a "Mourinho féle teamnek" még van pofájuk Peppel példálózni.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.03.24. 13:34:44-kor.