Barça vs. Real - El Clásico
1db 11es már nem adtak meg a Villarealnak, pedig ha ez nem volt az akkor semmi
94:39 6 - 1
-
- Capitá del Barça
Ez a szögletnél , nem volt 11-es?Tobias88 írta:Hihetetlen ez a Villareal meccs is. Simán vezethezne a Villareal 2 góllal is ha kicsit szerencsésebb. De persze a Madrid majd megnyeri a meccset mákkal és/vagy bíróval.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Hihetetlen ez a Villareal meccs is. Simán vezethezne a Villareal 2 góllal is ha kicsit szerencsésebb. De persze a Madrid majd megnyeri a meccset mákkal és/vagy bíróval.
94:39 6 - 1
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nem is tudom mit háborogtunk a bírók miatt, teljesen ugyanúgy fújnak a Barca meg a Real meccseken.Persze egy hangyányi különbség van.Amit nekünk nem adnak meg, azt a Real ellenfeleinek sem, amit meg ellenünk befújnak, azt a Real ellenfelei ellen is...
Ha csak a kezezéseket nézzük: Alves tegnapi kezezése vétlenül is megérte a második sárgáját,ugyanúgy, mint pár hete valamelyik csapat játékosának a Madrid ellen.Amilyen kezezéseket a 16-oson belül nekünk nem adtak meg, azokat ugyanúgy a Real ellen sem adták meg, Pepe, Ramos és Alonso esetében.
Azért ez vicces, na!
Teljesen ugyanazok a szituk voltak. Na jó, persze hogy inkább tragikomikus, és ezek csak a kezezések voltak...
A Madrid egyenlőre ma sem az igazi, meglátjuk mire mennek.
Most meg egy másfél métert nyúlt az a sárga mez, de sajna nem lett tizi...

Ha csak a kezezéseket nézzük: Alves tegnapi kezezése vétlenül is megérte a második sárgáját,ugyanúgy, mint pár hete valamelyik csapat játékosának a Madrid ellen.Amilyen kezezéseket a 16-oson belül nekünk nem adtak meg, azokat ugyanúgy a Real ellen sem adták meg, Pepe, Ramos és Alonso esetében.

Azért ez vicces, na!

A Madrid egyenlőre ma sem az igazi, meglátjuk mire mennek.
Most meg egy másfél métert nyúlt az a sárga mez, de sajna nem lett tizi...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.21. 22:32:22-kor.
- miihii
- KHAL
Néhány szabadrúgás adat, gól/lövés.Az utolsó nem rossz 

Hát,ha a futball istenei (Messin kívül
) akarnak még tőlünk vmit a bajnokság terén,akkor segítik a sárga tengeralattjárót,h megtorpedózza a spanyol armada zászlóshajóját
Úgy legyen,ÁMEN!

Hát,ha a futball istenei (Messin kívül

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mourinho mindig ezt csinálja, egy kicsit játszani képes csapat ellen. Beáll 3 szűrővel.S.Agüero írta:Védekeznek!?
A Real Madrid kezdője a Villarreal otthonában (La Liga, 22:00): Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Lass, Khedira - Özil, Benzema, Ronaldo.
Hajrá Villarreal!![]()
X kinézhet ebből a meccsből.![]()

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- MatyiG
- Adminisztrátor
Védekeznek!?
A Real Madrid kezdője a Villarreal otthonában (La Liga, 22:00): Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Lass, Khedira - Özil, Benzema, Ronaldo.
Hajrá Villarreal!
X kinézhet ebből a meccsből.

Hajrá Villarreal!

X kinézhet ebből a meccsből.

- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem a mai meccstől várok madridi pontvesztést, sőt, mixen pl hendivel játszom őket. aztán ha "meglepnek" a srácok, nem leszek szomorú 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- salas9
- Entrenador del Barça
Ma este kiderül, hogy a Realnak csak egy kisiklás volt a Malaga elleni pontvesztés vagy kisebb gödörben vannak, mert valljuk be látszik a csapaton, hogy nem olyanok mint például januárban vagy februárban voltak. A Rayo és Betis ellen is megizzadtak már rendesen, a Malagat meg láthattuk. Nem lesz egyszerű dolguk, egy új edzővel felálló Villareal otthonában. Meglátjuk!
Egy Realostól kérdezném:
Mi ez a "vita/balhé" Mourinho és Casillas között? Cikkekben olvastam ma, hogy "érdekházasság van közöttük", és állítólag már több mint egy hónapja nem beszéltek. José anno kiakadt, hogy Casillas felhívta Xavit és Puyolt a meccs után. Majd volt a januári eset mikor Ramossal karöltve veszekedtek a portugállal.
José vs. Casillas I.
José vs. Casillas II.
Egy Realostól kérdezném:
Mi ez a "vita/balhé" Mourinho és Casillas között? Cikkekben olvastam ma, hogy "érdekházasság van közöttük", és állítólag már több mint egy hónapja nem beszéltek. José anno kiakadt, hogy Casillas felhívta Xavit és Puyolt a meccs után. Majd volt a januári eset mikor Ramossal karöltve veszekedtek a portugállal.
José vs. Casillas I.
José vs. Casillas II.

Mit nem adnék, ha egy győztes Clásicót követően állna ismét élre a csapat... szép álmok 

mint tegnapelég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto () elfuj nekik. máris csak két pont.

nem értem itt a sok pesszimistát, miért ne botlana annyir a madrid, hogy leadják a 8 pontot, volt már rá példa nem 1. persze ez nem a barca-n múlik, hozni kell a meccseket, a Realnak meg odafigyelni, hogy lőjjenek minél többet. Bármi lehet, ez foci, a labda gömbölyű
Ha megnézed akár a mi, akár a Madrid pontvesztéseit, nem feltétlenül mondanánk azt, hogy azok bekalkulált pontvesztések.kurdt írta:És nézzük a Realt: Mi elverjük őket, még mindig marad 5 pont előnyük. A Valencia-Atletico párosból valamelyik (inkább a Valencia) jó lehet a döntetlenre, még mindig van három pont előnyük.gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
És sajnos az idei szezont elnézve (ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné) nem látom, hogy ezt a hármat hol veszíthetnék el.
De ne legyen igazam...
Például nekünk: Sociedad, Getafe, Osasuna. (és nyugodtan idesorolhatnám a gyenge Villarreal-t is).
Madridnál meg: Santander, Malaga - és simán megéghettek volna a szintén nem acélos Betis ellen is.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Spanyolban mindig is az egymás elleni eredmények számítottak, most is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azért ez a 8 pont még nem lőtáv, szép, hogy itt néhányan tervezgetnek,de én azt mondom,hogy előbb hozzuk a klasszikust és legyünk 3ponton belül,na majd onnantól lehet tervezgetni.
Ez még-ha hozzuk a Real ellen a meccset-, akkor is 5 pont. 1x és 1 vereség kéne mellette,ha verjük őket. Szóval szép szép,de azért várjunk még. Én nagy reményeket nem fűzök hozzá
Ez még-ha hozzuk a Real ellen a meccset-, akkor is 5 pont. 1x és 1 vereség kéne mellette,ha verjük őket. Szóval szép szép,de azért várjunk még. Én nagy reményeket nem fűzök hozzá
- visca el barca
- Presidente del Barça
If the tie is between two clubs, then the tie is broken using the head-to-head goal difference (without away goals rule)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- hölör
- Jugador del Barça
Tavaly az egymás elleni meccs eredménye volt az elsődleges, ha nem változtattak ezen, akkor a pontazonosság elég lehetne
visca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.
amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Szerintem meg vagy a gólarány vagy az egymás elleni meccsek eredményevisca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.
amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
- visca el barca
- Presidente del Barça
elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.

Ugye az egészről akkor van értelme beszélni, ha a Barça megnyerné mind a 11 hátralévő meccsét (akkor viszont 96 ponttal zárnánk, ami nagyon nem gyenge). Ez igazából nem lehetetlen, hazai pályán gyakorlatilag verhetetlenek vagyunk még mindig (simán azzal számolok, hogy otthon elverjük a Realt), a gond az idei idegenbeli forma. Viszont ott szerencsére nem lesznek annyira kemény meccsek, szerintem egyedül a Betis, a Rayo és a Levante otthonában kell nagyon vigyázni, de ezek is simán nyerhető meccsek.gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
Legyünk tehát nagyon optimisták, induljunk ki abból, hogy innentől 11 meccs, 11 győzelem.
És nézzük a Realt: Mi elverjük őket, még mindig marad 5 pont előnyük. A Valencia-Atletico párosból valamelyik (inkább a Valencia) jó lehet a döntetlenre, még mindig van három pont előnyük.
És sajnos az idei szezont elnézve (ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné) nem látom, hogy ezt a hármat hol veszíthetnék el.
De ne legyen igazam...

Your village called. Their idiot is missing.
Ha a következő 11 meccsből mi 11-et hozunk a Real meg 4 döntetlent akkor mi vagyunk a bajnokok. Sweet Dreams. Igazából számomra az lenne a legszebb és talán a legidegesítőbb ha csak pár ponttal maradnánk le mint tavaly a real
Bár tényleg felesleges az ilyenekről csak szót ejteni. Egyértelmű hogy idén a Real érdemli a bajnokságot, mert összeforrt a csapat és rendkívül eredményesek.
Várom a clásicót, mert hazai pálya, és hátrányban vagyunk, szóval biztos lesz izgalom bőven

Bár tényleg felesleges az ilyenekről csak szót ejteni. Egyértelmű hogy idén a Real érdemli a bajnokságot, mert összeforrt a csapat és rendkívül eredményesek.
Várom a clásicót, mert hazai pálya, és hátrányban vagyunk, szóval biztos lesz izgalom bőven

Kicsit javultak az esélyeink a bajnokságra (30-35%), de így sem nagyok az esélyek.
Talán ha ez egy gyengébb sorozat nyitánya a Madridnál és még jönnek sorban a pontvesztések. Talán....A gond pedig tényleg az, hogy amennyiben ez bekövetkezik, akkor is nekünk 100%-ot kell hozni, amire szintén kicsi az esély. Itthon meg kell verni őket (de nem lesz egyszerű) és akkor 5 pont és ha addig még veszítenének 2-4 pontot (és mi meg egyet sem), akkor maradna 3-1 pont előnyük. Előszöris ide kellene eljutni. Ez már egy mérkőzés alatt is ledolgozható hátrány. Így már lenne vagy 45% esélyünk!
A Bl pedig igenis kihatással van a bajnokságra: egyrészt kettős terhelés és ott nekünk márcsak komoly meccseink lesznek, másrészt aki esetleg kiesik, annak egyszer egy törési lehetőség, de ugyanakkor kevesebb terhelés is.
Talán ha ez egy gyengébb sorozat nyitánya a Madridnál és még jönnek sorban a pontvesztések. Talán....A gond pedig tényleg az, hogy amennyiben ez bekövetkezik, akkor is nekünk 100%-ot kell hozni, amire szintén kicsi az esély. Itthon meg kell verni őket (de nem lesz egyszerű) és akkor 5 pont és ha addig még veszítenének 2-4 pontot (és mi meg egyet sem), akkor maradna 3-1 pont előnyük. Előszöris ide kellene eljutni. Ez már egy mérkőzés alatt is ledolgozható hátrány. Így már lenne vagy 45% esélyünk!
A Bl pedig igenis kihatással van a bajnokságra: egyrészt kettős terhelés és ott nekünk márcsak komoly meccseink lesznek, másrészt aki esetleg kiesik, annak egyszer egy törési lehetőség, de ugyanakkor kevesebb terhelés is.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Oké, de ha most botlott a Madrid, miért nem veszíthet pontokat az Atléticotol, Bilbaotól idegenben? Vagy akár ismét otthon a Valenciatól? Lehet nem fog, de tegnap csak összejött.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Kevered a dolgokat. Nemcsak te bízol a csapatban, hanem a legtöbben. De hiába tesz meg mindent a csapat ezután, ha a Real nem veszít, akkor ő lesz a bajnok. Tehát az a vélemény, hogy nem mi leszünk a bajnokok, nem onnan fakad, hogy nem bízunk a csapatunkban.ab1daL írta:Eddig azon ment a rimánkodás, hogy veszítsen már pontot a Madrid stb. Erre ez megtörténik, és a reakció: "jólvan, de így is esélytelenek vagyunk.." Most akkor mi van? Még egy-két x, és már komolyabb lesz a dolog (én beleszámolom ilyenkor a tavaszi klasszikust, 3 ponttal..nem nagyképűség, de ha rá lesz kényszerítve a csapat a győzelemre, győzni fognak). Mi már annyit ikszeltünk, hogy illene a továbbiakban pontvesztés nélkül hozni a meccseket, még ha lesz is egy-két izzasztóbb meccsünk, de a Realnak se sétagalopp lesz a dolga. A csapat az utóbbi időben hozza a régi formát, és nem hiszem, hogy látva a tegnapi madridi pontvesztést, majd most visszavesznek, és miért ne csúszhatna ismét be majd a Realnak döntetlen? Én 10 pontnál is bíztam bennük, most is! Visca el Barca!
szerk.: aztán lehet csak én értékelem nagyon túl ezt a tegnapi pontvesztésüket..
Én személy szerint már akkor sem hittem igazán, hogy bajnokok leszünk, amikor 5 pont volt a hátrány és még sokkal több meccs volt hátra. Szóval nyilván most sem hiszek. De ennek semmi köze ahhoz, hogy bízok-e a csapatban, mivel már egyszerűen nem rajtuk múlik. Ez a lényeg.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Eddig azon ment a rimánkodás, hogy veszítsen már pontot a Madrid stb. Erre ez megtörténik, és a reakció: "jólvan, de így is esélytelenek vagyunk.." Most akkor mi van? Még egy-két x, és már komolyabb lesz a dolog (én beleszámolom ilyenkor a tavaszi klasszikust, 3 ponttal..nem nagyképűség, de ha rá lesz kényszerítve a csapat a győzelemre, győzni fognak). Mi már annyit ikszeltünk, hogy illene a továbbiakban pontvesztés nélkül hozni a meccseket, még ha lesz is egy-két izzasztóbb meccsünk, de a Realnak se sétagalopp lesz a dolga. A csapat az utóbbi időben hozza a régi formát, és nem hiszem, hogy látva a tegnapi madridi pontvesztést, majd most visszavesznek, és miért ne csúszhatna ismét be majd a Realnak döntetlen? Én 10 pontnál is bíztam bennük, most is! Visca el Barca!
szerk.: aztán lehet csak én értékelem nagyon túl ezt a tegnapi pontvesztésüket..