Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.03.21. 22:32:43

1db 11es már nem adtak meg a Villarealnak, pedig ha ez nem volt az akkor semmi
94:39 6 - 1
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.21. 22:32:18

Tobias88 írta:Hihetetlen ez a Villareal meccs is. Simán vezethezne a Villareal 2 góllal is ha kicsit szerencsésebb. De persze a Madrid majd megnyeri a meccset mákkal és/vagy bíróval.
Ez a szögletnél , nem volt 11-es?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.03.21. 22:28:23

Hihetetlen ez a Villareal meccs is. Simán vezethezne a Villareal 2 góllal is ha kicsit szerencsésebb. De persze a Madrid majd megnyeri a meccset mákkal és/vagy bíróval.
94:39 6 - 1
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.21. 22:27:16

Nem is tudom mit háborogtunk a bírók miatt, teljesen ugyanúgy fújnak a Barca meg a Real meccseken.Persze egy hangyányi különbség van.Amit nekünk nem adnak meg, azt a Real ellenfeleinek sem, amit meg ellenünk befújnak, azt a Real ellenfelei ellen is... :D
Ha csak a kezezéseket nézzük: Alves tegnapi kezezése vétlenül is megérte a második sárgáját,ugyanúgy, mint pár hete valamelyik csapat játékosának a Madrid ellen.Amilyen kezezéseket a 16-oson belül nekünk nem adtak meg, azokat ugyanúgy a Real ellen sem adták meg, Pepe, Ramos és Alonso esetében. :D
Azért ez vicces, na! :D Teljesen ugyanazok a szituk voltak. Na jó, persze hogy inkább tragikomikus, és ezek csak a kezezések voltak...

A Madrid egyenlőre ma sem az igazi, meglátjuk mire mennek.

Most meg egy másfél métert nyúlt az a sárga mez, de sajna nem lett tizi... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.21. 22:32:22-kor.
miihii
KHAL

2012.03.21. 21:48:21

Néhány szabadrúgás adat, gól/lövés.Az utolsó nem rossz :P
Kép

Hát,ha a futball istenei (Messin kívül :P ) akarnak még tőlünk vmit a bajnokság terén,akkor segítik a sárga tengeralattjárót,h megtorpedózza a spanyol armada zászlóshajóját :D Úgy legyen,ÁMEN!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ab1daL
Director del Fútbol

2012.03.21. 21:48:11

S.Agüero írta:Védekeznek!?

A Real Madrid kezdője a Villarreal otthonában (La Liga, 22:00): Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Lass, Khedira - Özil, Benzema, Ronaldo.

Hajrá Villarreal! :wink:
X kinézhet ebből a meccsből. :) :P
Mourinho mindig ezt csinálja, egy kicsit játszani képes csapat ellen. Beáll 3 szűrővel. :lol: :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MatyiG
Adminisztrátor

2012.03.21. 21:28:26

Védekeznek!?

A Real Madrid kezdője a Villarreal otthonában (La Liga, 22:00): Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Lass, Khedira - Özil, Benzema, Ronaldo.

Hajrá Villarreal! :wink:
X kinézhet ebből a meccsből. :) :P
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.21. 12:02:56

én nem a mai meccstől várok madridi pontvesztést, sőt, mixen pl hendivel játszom őket. aztán ha "meglepnek" a srácok, nem leszek szomorú :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.21. 10:42:34

Ma este kiderül, hogy a Realnak csak egy kisiklás volt a Malaga elleni pontvesztés vagy kisebb gödörben vannak, mert valljuk be látszik a csapaton, hogy nem olyanok mint például januárban vagy februárban voltak. A Rayo és Betis ellen is megizzadtak már rendesen, a Malagat meg láthattuk. Nem lesz egyszerű dolguk, egy új edzővel felálló Villareal otthonában. Meglátjuk!

Egy Realostól kérdezném:
Mi ez a "vita/balhé" Mourinho és Casillas között? Cikkekben olvastam ma, hogy "érdekházasság van közöttük", és állítólag már több mint egy hónapja nem beszéltek. José anno kiakadt, hogy Casillas felhívta Xavit és Puyolt a meccs után. Majd volt a januári eset mikor Ramossal karöltve veszekedtek a portugállal.

José vs. Casillas I.
José vs. Casillas II.
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.20. 11:00:38

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Renesans
Barça B

2012.03.19. 19:34:23

Mit nem adnék, ha egy győztes Clásicót követően állna ismét élre a csapat... szép álmok :)
retek10
Barça C

2012.03.19. 19:24:45

elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto () elfuj nekik. máris csak két pont.
mint tegnap :)
nem értem itt a sok pesszimistát, miért ne botlana annyir a madrid, hogy leadják a 8 pontot, volt már rá példa nem 1. persze ez nem a barca-n múlik, hozni kell a meccseket, a Realnak meg odafigyelni, hogy lőjjenek minél többet. Bármi lehet, ez foci, a labda gömbölyű
Mikaos
Director del Fútbol

2012.03.19. 15:56:33

kurdt írta:
gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)

Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
És nézzük a Realt: Mi elverjük őket, még mindig marad 5 pont előnyük. A Valencia-Atletico párosból valamelyik (inkább a Valencia) jó lehet a döntetlenre, még mindig van három pont előnyük.
És sajnos az idei szezont elnézve (ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné) nem látom, hogy ezt a hármat hol veszíthetnék el.
De ne legyen igazam...
Ha megnézed akár a mi, akár a Madrid pontvesztéseit, nem feltétlenül mondanánk azt, hogy azok bekalkulált pontvesztések.
Például nekünk: Sociedad, Getafe, Osasuna. (és nyugodtan idesorolhatnám a gyenge Villarreal-t is).
Madridnál meg: Santander, Malaga - és simán megéghettek volna a szintén nem acélos Betis ellen is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.19. 15:47:58

Spanyolban mindig is az egymás elleni eredmények számítottak, most is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.19. 15:37:27

Azért ez a 8 pont még nem lőtáv, szép, hogy itt néhányan tervezgetnek,de én azt mondom,hogy előbb hozzuk a klasszikust és legyünk 3ponton belül,na majd onnantól lehet tervezgetni.

Ez még-ha hozzuk a Real ellen a meccset-, akkor is 5 pont. 1x és 1 vereség kéne mellette,ha verjük őket. Szóval szép szép,de azért várjunk még. Én nagy reményeket nem fűzök hozzá
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.19. 15:31:10

If the tie is between two clubs, then the tie is broken using the head-to-head goal difference (without away goals rule)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hölör
Jugador del Barça

2012.03.19. 15:24:46

Tavaly az egymás elleni meccs eredménye volt az elsődleges, ha nem változtattak ezen, akkor a pontazonosság elég lehetne

visca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.

amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.19. 15:18:53

visca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.

amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
Szerintem meg vagy a gólarány vagy az egymás elleni meccsek eredménye
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.19. 15:16:20

elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.

Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.03.19. 14:53:28

gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)

Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
Ugye az egészről akkor van értelme beszélni, ha a Barça megnyerné mind a 11 hátralévő meccsét (akkor viszont 96 ponttal zárnánk, ami nagyon nem gyenge). Ez igazából nem lehetetlen, hazai pályán gyakorlatilag verhetetlenek vagyunk még mindig (simán azzal számolok, hogy otthon elverjük a Realt), a gond az idei idegenbeli forma. Viszont ott szerencsére nem lesznek annyira kemény meccsek, szerintem egyedül a Betis, a Rayo és a Levante otthonában kell nagyon vigyázni, de ezek is simán nyerhető meccsek.
Legyünk tehát nagyon optimisták, induljunk ki abból, hogy innentől 11 meccs, 11 győzelem.

És nézzük a Realt: Mi elverjük őket, még mindig marad 5 pont előnyük. A Valencia-Atletico párosból valamelyik (inkább a Valencia) jó lehet a döntetlenre, még mindig van három pont előnyük.
És sajnos az idei szezont elnézve (ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné) nem látom, hogy ezt a hármat hol veszíthetnék el.

De ne legyen igazam...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.19. 14:32:25

Ha a következő 11 meccsből mi 11-et hozunk a Real meg 4 döntetlent akkor mi vagyunk a bajnokok. Sweet Dreams. Igazából számomra az lenne a legszebb és talán a legidegesítőbb ha csak pár ponttal maradnánk le mint tavaly a real :lol:
Bár tényleg felesleges az ilyenekről csak szót ejteni. Egyértelmű hogy idén a Real érdemli a bajnokságot, mert összeforrt a csapat és rendkívül eredményesek.
Várom a clásicót, mert hazai pálya, és hátrányban vagyunk, szóval biztos lesz izgalom bőven :)
ztoth1
Barça C

2012.03.19. 14:05:35

Kicsit javultak az esélyeink a bajnokságra (30-35%), de így sem nagyok az esélyek.
Talán ha ez egy gyengébb sorozat nyitánya a Madridnál és még jönnek sorban a pontvesztések. Talán....A gond pedig tényleg az, hogy amennyiben ez bekövetkezik, akkor is nekünk 100%-ot kell hozni, amire szintén kicsi az esély. Itthon meg kell verni őket (de nem lesz egyszerű) és akkor 5 pont és ha addig még veszítenének 2-4 pontot (és mi meg egyet sem), akkor maradna 3-1 pont előnyük. Előszöris ide kellene eljutni. Ez már egy mérkőzés alatt is ledolgozható hátrány. Így már lenne vagy 45% esélyünk!
A Bl pedig igenis kihatással van a bajnokságra: egyrészt kettős terhelés és ott nekünk márcsak komoly meccseink lesznek, másrészt aki esetleg kiesik, annak egyszer egy törési lehetőség, de ugyanakkor kevesebb terhelés is.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.03.19. 14:01:00

Oké, de ha most botlott a Madrid, miért nem veszíthet pontokat az Atléticotol, Bilbaotól idegenben? Vagy akár ismét otthon a Valenciatól? Lehet nem fog, de tegnap csak összejött.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
20tek
Jugador del Barça

2012.03.19. 13:55:49

ab1daL írta:Eddig azon ment a rimánkodás, hogy veszítsen már pontot a Madrid stb. Erre ez megtörténik, és a reakció: "jólvan, de így is esélytelenek vagyunk.." Most akkor mi van? Még egy-két x, és már komolyabb lesz a dolog (én beleszámolom ilyenkor a tavaszi klasszikust, 3 ponttal..nem nagyképűség, de ha rá lesz kényszerítve a csapat a győzelemre, győzni fognak). Mi már annyit ikszeltünk, hogy illene a továbbiakban pontvesztés nélkül hozni a meccseket, még ha lesz is egy-két izzasztóbb meccsünk, de a Realnak se sétagalopp lesz a dolga. A csapat az utóbbi időben hozza a régi formát, és nem hiszem, hogy látva a tegnapi madridi pontvesztést, majd most visszavesznek, és miért ne csúszhatna ismét be majd a Realnak döntetlen? Én 10 pontnál is bíztam bennük, most is! Visca el Barca!

szerk.: aztán lehet csak én értékelem nagyon túl ezt a tegnapi pontvesztésüket.. :roll:
Kevered a dolgokat. Nemcsak te bízol a csapatban, hanem a legtöbben. De hiába tesz meg mindent a csapat ezután, ha a Real nem veszít, akkor ő lesz a bajnok. Tehát az a vélemény, hogy nem mi leszünk a bajnokok, nem onnan fakad, hogy nem bízunk a csapatunkban.
Én személy szerint már akkor sem hittem igazán, hogy bajnokok leszünk, amikor 5 pont volt a hátrány és még sokkal több meccs volt hátra. Szóval nyilván most sem hiszek. De ennek semmi köze ahhoz, hogy bízok-e a csapatban, mivel már egyszerűen nem rajtuk múlik. Ez a lényeg.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.03.19. 13:39:22

Eddig azon ment a rimánkodás, hogy veszítsen már pontot a Madrid stb. Erre ez megtörténik, és a reakció: "jólvan, de így is esélytelenek vagyunk.." Most akkor mi van? Még egy-két x, és már komolyabb lesz a dolog (én beleszámolom ilyenkor a tavaszi klasszikust, 3 ponttal..nem nagyképűség, de ha rá lesz kényszerítve a csapat a győzelemre, győzni fognak). Mi már annyit ikszeltünk, hogy illene a továbbiakban pontvesztés nélkül hozni a meccseket, még ha lesz is egy-két izzasztóbb meccsünk, de a Realnak se sétagalopp lesz a dolga. A csapat az utóbbi időben hozza a régi formát, és nem hiszem, hogy látva a tegnapi madridi pontvesztést, majd most visszavesznek, és miért ne csúszhatna ismét be majd a Realnak döntetlen? Én 10 pontnál is bíztam bennük, most is! Visca el Barca!

szerk.: aztán lehet csak én értékelem nagyon túl ezt a tegnapi pontvesztésüket.. :roll:

Válasz küldése