Halfkey írta:Értem, szóval Pep elmondott egy tényt. Messi sárgalapjáról van szó, ehhez tök releváns, hogy hát a Pepének is összegyűlt. Ez nemhogy nem sértő, de még dícséret is.
Benne van amúgy az előző hszemben, hogy miért foglalkozom vele: mert a múltkor még XY tettéhez sehogy sem jött az, hogy mit tesz YZ.
Messi sárgalapjához képest tök irreleváns, hogy Pepe-nek is összegyűlt, ez teljes mértékben igaz,de nem is ezért mondta el ( szerintem). Nem azért, hogy jelezze, hogy bezzeg a szemét Pepenek is összegyűlt, hanem azért, hogy lássa a közvélemény, hogy a riválistól is egy fontos játékos fog hiányozni, nem csak tőlünk Messi. Ezért írtam, hogy akár dicséretnek is tekintheti, hogy egy mondatban emlegeti Messivel ebből a szempontból. Tudom, hogy ezért írtad, de ettől függetlenül teljesen butaság, és ezt tartom óvodásnak, mert ez nem egy mutogatás volt, hogy bezzeg Pepe is összeszedte a lapot, ő sem jobb mint Messi, hanem annak a ténynek a közlése, hogy mindkét csapatból egy alappillér hiányozni fog, ami az eredmények szempontjából akkor döntő is lehet... Ez teljesen más, mint amiről a múltkor beszéltünk, kevered a szezont a fazonnal, vagy mert nem érted, vagy mert nem akarod érteni.