LG írta:Hm, látom eddig az Apoel tartja magát, aminek nagyon örülök. Korábban szimpatikus volt a Lyon számomra, de az idei finoman érdekes továbbjutásuk után most egyértelműen szorítok a ciprusiaknak, h ejtsék ki őket. Meg amúgy is, mekkora eredmény lenne nekik már egy ilyen kis csapatnak a 8ba jutás?
Én is szurkolok az Apoelnek. Bár tegnap végig a Lyon irányított, de ez az 1-0 veszélyes lehet, közel sem dőlt még el a továbbjutás. Az utóbbi időben már tényleg nem képvisel akkora játékerőt a Lyon, az Apoelnek pedig valamiért én is szorítok!
Milan-Arsenal: Hajrá Arsenal! Remélem hogy sikerül egy jó odavágót produkálni, alapvetően szerintem jobbak az olaszoknál. Még egy x sem lenne rossz, a lényeg egy kedvező eredmény. Henry utolsó meccse, szép lenne ha ismét betalálna. A legfontosabb pedig hogy Kassai vezeti a meccset, reméljük hogy komolyabb hiba nélkül!
Zenit-Benfica: zord körülmények, nem lesz egy sok gólos meccs szerintem. Nehéz megtippelni hogy ki juthat tovább, a portugáloknak szorítok. Egyébként elméletileg van esély rá hogy Huszti kezdjen, bár azt sem értem hogy mit keres még mindig a Zenitben?!