Az a mítosz sztem nem kopna a hangok miatt,rá lenne tolva,h a média koholmánya (mint ahogy könnyen elő is fordulhat).Tisztán annyi maradna meg,h a csodaBARCÁt egy embernek sikerült megállítania....AndrésGerardHernandez írta:
Szerintem a mou. mítosz már egy ideje nem az ami előtte "volt", vagy inkább aminek látták. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az állítólagos elégedetlenségek vele kapcsolatban. Még, ha 90%-ban nem is igazak a pletykák, akkor is, még a felvetődésük is... eddig ilyen nem volt nála, sem a macskazabálóknál, sem a kelszinél. Szerintem akkor is az lenne a legjobb nekünk, ha ők nyernék a bajnokit, mi a BL-t, a Del Rey-t meg talán a [auto_cenzúra]. Nem tudom miért, de nekem szimpatikus csapat, tetszik a tartásuk és a küzdeni tudásuk, lehet még a végén Bilbao szurkoló leszek().
Ha ez történne a következő idény akár nagyon jó is lehetne, mert bár tudom, hogy a trófeahalmozás jól mutat majd később és bevételek szempontjából mindent meg akarnak ragadni, de a spanyol szuperkupát ki is húzhatnák így a köv. idény naptárjából, ami szerintem mentálisan jól jöhetne nekik.
A reál vs. Barca szempontból pedig azért lehetne pozitív hatással, mert ha a "csodálatos" esetleg mégis távozna (adja az ég!), attól az a csapat még ugyanaz maradna egy ideig, főleg mentalitásban és ha továbbra is sikertelen balfácánok képében tetszelegnek majd akkor, esély se lesz rá, hogy a következő adandó alkalommal ne rendeznének egy olyan vérontást ellenünk, ami SÚLYOS sérülést ne okozna, esetleg tömegverekedést. Mert ha a mesterük távozásra adja fejét, abban biztos vagyok, hogy sokan távoznak majd onnan, ha nem is egyből, így veszteni valójuk 0 lesz. Ezt mi sem akarhatjuk, szerintem mindenkinek az lesz a legjobb, ha ezt most behúzza a reál, józsi meg: Rest In Peace (vagy legalább is ott, ahol még tv-s közvetítés sincs).
A második fejezethez meg a saját verzióm az,h ha eltűnne a színről a speckós,akkor a játékosok alá nem lenne adva a ló a gusztustalanságok terén,amiben messzemenőkig biztos vagyok.Előtte is fociztak a pitbulljai,de ennyire menetrend szerint nem jött ki belőlük az állat,sztem nem lennének kézretaposások,utolsó perces Ramos belépők,effélék.Persze nyilván nem tűnne el egyből a zsigerekből a portugál stílusjegye,de ha nem kap táptalajt,kihalna,de legalábbis elenyészőbbé válna.Idővel,mint ahogy idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...