daffy írta:Balinho írta:
megy az egyérintős játék és úgy folyik a zsuga, hogy semmilyen törés nincs a játékban,
ez a része nekem is tetszik. ha kipasszolják a letámadókat. de az,amikor csak mindenki áll és néz,a kp meg passzolgat kilátástalanul,attól eldobom az agyam. persze erre lehet mondani,hogy akkor nem kell nézni. nem is nézem olyankor
Amikor kilátástalanul passzolgatunk én is eldobom az agyam

Ettől függetlenül az alapstílusunk a sok passzra és a kombinatív játékra épül, és ez a jelek szerint neked is tetszik. Ezzel semmi baj nincs, nekem is tud tetszeni ahogy a Madrid játszik, gyorsan pontosan sebészi pontosságú villámgyors akciókat végrehajtva.
Annyiban különbözik a véleményem (HA! különbözik), hogy szerintem alapvetően nem lesz attól rossz, unalmas, nézhetetlen a stílusunk, hogy rosszul játszunk. Kétségtelen, hogy előfordul nagy arányú vezetésnél, vagy flegma gyötrődésnél, hogy egy sivatagban több élet van, mint a játékunkban, de el kell mondjam a ***r egyik oldalon sem rózsaillatú, amikor ti szenvedtek és játszotok gyengén, a céltalan ívelgetés és az öncélú játék meg a duzzogás legalább annyira nézhetetlen, sőt bosszantó, mint az impotens tili-toli. A gyenge, formán kívüli, életlen-élettelen játékot akkor se élmény nézni, ha 11 Ronaldinho játszik 11 Zidane ellen játszik egymás ellen. De ettől még jó játékosok, kiváló stílussal. Az, hogy rossz napjukon sz*rul játszanak ezen nem változtat.
Na mindegy remélem átjött, amit mondani akartam.