Léfe írta:A meccs zömében jobb volt a Madrid az biztos. A sok helyzetüket nem láttam, csak 2-3-at, a többi inkább lehetőség volt, nem kidolgozott helyzet. Özil szép lökete nem helyzet, mivel nem volt kidogozva, de gól is lehetett volna. Alves gólja sem kidolgozott volt, de eltalált. Ezek szerencsés motivumok. Sajnos a nagy gond ott van / nem először / hogy nem törkednek ujabb gólt rugni. Már meg van a gyözelem jelszóval lelassul, öncélu passzolgatóvá válik a csapat. Az első félidő utolsó 20 percében müködött a letámadás aztán ez is elmaradt. Nagyon intő jelek. Bár a szinészkedés sem spotszerü, azért a durvaság más fogalom. Ott veszélyben a játékosok egészsége. Ja, és Messi. A Malaga elleni 3 gól után azt hittem minde oké, de most /is/ keveset vállalt.
Messi jól játszott. Magára vont egyszerre 4-5 védőt is, ez volt a feladata. Míg vele foglalkoztak, a többiek szabadon kóricálhattak.
igen kóricáltak, mert bosszantó volt, hogy egy f..s első félidői teljesítmény után így leültek. Rúgni kellett volna még egy gólt, akkor megnyugodtak volna a kedélyek. De nem, hagyták a Realt érvényesülni, aminek meg lett a böjtje.
Bírózni meg felesleges, legalább annyit tévedett mindkét oldalra, mint a mi kárunkra.
Pepnek most ezzel kell megbírkóznia, hogy lelket öntsön a csapatba. Fel kell őket ráznia lelkileg, de ahogy elnézem az idényt, ez valahogy nem megy. Az utolsó BL-csoportmeccsen a B-csapat játszott, lehengerlően, 5-0-ás győzelmet aratva az oroszok ellen. Arra a tűzre lenne szükség.
Lehet, hogy a fiataloknak kéne bizonyítani? Nem tudom. Az a baj, hogy a jó kezdet után ők is lecsűsztak. Lásd Cuenca esetét. Első meccsein parádé, gólokat rúg. Legutóbb meg labdát is alig kapott. Thiago is elszürkült. Tegnap pályán se volt.
Ha csak a tegnapi meccsen lett volna ez a kényelmesség azt mondaná az ember, hogy egye fene, belefér.
De az, hogy egy fél idényt szinte így húznak le..... Durva. Persze lehet gondolkodni, hogy mi lenne, ha ott lehetne a pályán Villa, meg Affelay.
VÉDELEM: nem véletlen volt, MAsi beállása. Puyolt megette Benzema, az öreg rendre rosszul helyezkedett. Lásd a góloknál is.
Pinto megint hajmeresztő dolgokat művelt, cselezget, aztán elpasszolja a labdát.
Piqué a 16. mp-ben majdnem lövetett velük úgy egy gólt, hogy hozzá sem értek a labdához. ÉS MÉG Ő VITATKOZIK ALVÉS-SZEL? Mir e föl? Az a labda neki ment, ő lépett odébb, hagyta elgurulni.
Aztán a gól előtt is ő passzolta el a labdát, a saját térfelünk közepén.
Abidal teljesítménye az utóbbi meccseken kérdőjeles. Nem azzal vna bajom, hogy Özil elfutkosott mellette, hanem azzal, hogy rendre ő is hajmeresztő dolgokat produkál. Eladja a labdát kapu előtt, stb.
Ha így fognak játszani továbbra is, belegondolni is rossz, milyen évadot fognak zárni. Mit fognak produkálni a BL-ben. Meg kéne rázniuk magukat.
Túlságosan is jól laktak. Túl nagy a piedesztájuk, onnan nagyon pofára lehet esni.
Véleményem szerint akkor lennének a világ legjobb csapata, ha továbbra is szerényen, alázatosan fociznának, ahogy eddig is tették.
Tudom, hogy nem lehet minden évben nyerni, de ha így veszítenek, az dühítő.