P.U.Y.O.L. írta:Atomot Nekik! írta:Alapvetően nem szoktam a bírókkal foglalkozni,
de az utóbbi időszak eseményei kezdik elkoptatni közönyösségem páncélját. Kicsit sok a tizi nekik, meg kiállítások, meg egyéb. És hát a bírói kar részéről a durvaságokkal szemben megnyilvánuló teljes közöny (l. Messi mennyit szokott kapni, stb.) sem tesz jót a közérzetemnek. Különösen Mourinho régebbi közismert nyafogásainak tükrében.
Végső soron a többi hozzászólónak van igaza - nem érdemes a bírókkal foglalkozni, legalábbis per pillanat. De azért nagyítóval figyelem majd a ténykedését

Most is csak azért van több szó a bírókról, mert nem vezetjük a bajnokságot. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy az elmúlt pár évben is legalább ugyan ennyit tévedtek a kárunkra, de akkor kevésbé fáj, ha nincs különösebb jelentősége. Így most sokan kikezdték a bírókat, de a hiba az ott keresendő, hogy megnyert meccseket hozunk le döntetlenre lagymatag játékkal.
Ja! Egyetértek, hogy a lemaradás nyilván érzékenyebbé teszi az embert. Remélem, holnap meggyőződhetünk arról, hogy teljesen alaptalanul.
Más. Tkp. azért szeretném, hogy alapos verést kapjon a Real (holnap és végig a szezonban), hogy minél valószínűbbé váljon Mourinho távozása a szezon végén. (Persze lehet, hogy hiú ábránd részemről) Szerintem nagyon rosszat tett ennek a klubnak és a focinak egyaránt. Nem kizárt, hogy fóbiás vagyok, de legalább van némi betegségtudatom...
Mekkora lenne, ha a spanyolok VdB-vel megvédenék a világbajnoki címüket, utána meg az Öreg Bajszos mintegy véletlenül

elejtené, hogy visszavonul válogatottól, és öreg korára szíve egyetlen vágya már, hogy a Real edzője lehessen.
Lenne ám sürgés-forgás Madridban, az hétszentség! Mintha alájuk gyújtottak volna...

Persze ez csak ábránd, de annak nem rossz.
Nyilván akkor sem fogok bánkódni nagyon, ha a Reallal szemben minden következő meccsünket 1:0-ra nyerjük s lesz egy újabb "hatkupás" szezonunk.