real bl-re úgy van esély,hogy a dönt?ben találkozunk(a bayernnel)Tocy írta: Még a kupából sem estetek ki, arra is van esély. Másrészt a BL-b?l annyira kiemelkedik ez a két csapat, hogy...csak egymás ellen lehet eldönteni. Mindig mi sem nyerhetünk...bár most már kezdem azt érezni, hogy dePersze, nyilván nem. Csak most már ott tartunk, hogy nemhogy egy Betis, Getafe, Granada nem tud felpörgetni, még pár ilyen meccs és egy Klasszikus sem...
Barça vs. Real - El Clásico
Még a kupából sem estetek ki, arra is van esély. Másrészt a BL-b?l annyira kiemelkedik ez a két csapat, hogy...csak egymás ellen lehet eldönteni. Mindig mi sem nyerhetünk...bár most már kezdem azt érezni, hogy dedaffy írta:nagy el?ny,hogy a padunk is veri a bajnokság nagy részét,így ha cé helyén callejon játszik vagy khedira helyén lass,akkor sincs semmi. a 2 pont elég motivációt kell jelentsen a továbbiakra,remélem behúzzák,mou meg mondhatja,hogy nyert egy kupát,egy bajnokságot,oszt pá. a bl-re úgy van esély,hogy más csapat szépen kiejt benneteket,mi meg behúzzuk. tavaly az arsenal közel járt hozzá. remélem idén is valami hasonló lesz és akkor még sansz is van a gy?zelemre.Tocy írta: De azokat a 2-1-eket mindig hozzátok, akármilyen gyengén, ötlettelenül játszotok, van futás-küzdés, aztán vki csak villan. Majd ha teljesen elfáradtok, vagy nem is tudom, akkor lesz talán pontvesztés, de még akkor is ott lesz a Clásicó és nézzük reálisan, ha azon múlik a bajnokság, akkor bizony igenis páros lábbal tapossa földbe Messit-Xavit-Init mindenki, a 8-1-1-es felállásban...

nagy el?ny,hogy a padunk is veri a bajnokság nagy részét,így ha cé helyén callejon játszik vagy khedira helyén lass,akkor sincs semmi. a 2 pont elég motivációt kell jelentsen a továbbiakra,remélem behúzzák,mou meg mondhatja,hogy nyert egy kupát,egy bajnokságot,oszt pá. a bl-re úgy van esély,hogy más csapat szépen kiejt benneteket,mi meg behúzzuk. tavaly az arsenal közel járt hozzá. remélem idén is valami hasonló lesz és akkor még sansz is van a gy?zelemre.Tocy írta: De azokat a 2-1-eket mindig hozzátok, akármilyen gyengén, ötlettelenül játszotok, van futás-küzdés, aztán vki csak villan. Majd ha teljesen elfáradtok, vagy nem is tudom, akkor lesz talán pontvesztés, de még akkor is ott lesz a Clásicó és nézzük reálisan, ha azon múlik a bajnokság, akkor bizony igenis páros lábbal tapossa földbe Messit-Xavit-Init mindenki, a 8-1-1-es felállásban...
De azokat a 2-1-eket mindig hozzátok, akármilyen gyengén, ötlettelenül játszotok, van futás-küzdés, aztán vki csak villan. Majd ha teljesen elfáradtok, vagy nem is tudom, akkor lesz talán pontvesztés, de még akkor is ott lesz a Clásicó és nézzük reálisan, ha azon múlik a bajnokság, akkor bizony igenis páros lábbal tapossa földbe Messit-Xavit-Init mindenki, a 8-1-1-es felállásban...daffy írta:remélem pakol is. én sajnos félek attól,hogy elbalf.kodjuk azt a 2 pontot. sokszor nyögvenyel?s,sokszor gálás meccsek vannak és nincsenek egyensúlyban. lenne mind 2-0,de 2-1,meg 6-1... meglátjuk mi leszTocy írta:daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
Egy kis csemege: http://www.youtube.com/watch?v=srslKMT1k2k 

- margarin
- Jugador del Barça
Kb annyit színészkedünk mint bármely más csapat,sajnos ez már része a játéknak,f?leg ha egy hentes áll veled szemben.daffy írta:úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.Alexander Mahone írta: Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.
Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy látja,hogy nem m?ködik a taktika. az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
Az hogy a fehér mez "bemocskolódott" senki másnak nem köszönhet? mint egy nagykép?,lekezel? embernek:Mou.Elhintette a szövegét,majd ? megváltja a világot stb eltörli a Barcát.
Ehhez képest 1 a mutatója és senki ne mondja nekem hogy egy értelmes edz? nem tudja fékezni játékosa- ámokfutó ténykedéseit.Nem is akarja megfékezni. Sajnálatos mindez mert mi is felnéztünk a régi galaktikusokra akik nem mellesleg igazi sportemberek voltak!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
remélem pakol is. én sajnos félek attól,hogy elbalf.kodjuk azt a 2 pontot. sokszor nyögvenyel?s,sokszor gálás meccsek vannak és nincsenek egyensúlyban. lenne mind 2-0,de 2-1,meg 6-1... meglátjuk mi leszTocy írta:daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
daffy...továbbra is baromi nagy az esélyetek a Ligára, 5 pont az 5 pont, oké jelenleg nagy az esély arra, hogy behúzzuk a Camp Nouban, de ez korántsem biztos, és még akkor is maradna 2 pont el?ny. A mi bajnoki formánkat látva nem hogy közeledni nem fogunk, inkább távolodás lesz még akkor is, ha a kupakiesés titeket kicsit kibillent ( amit nem hiszek ). Akkor pedig, mégiscsak megverte José a Barcát, még ha csak összesítésben is, az egymás elleniket folyamatosan bukva.
úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.Alexander Mahone írta: Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.
Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy nem látja,hogy nem m?ködik a taktika? az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.19. 21:55:09-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
válaszolok helyette ha nem gond (egyszer probléma lett bel?ledaffy írta:a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tény

igen,mi is színészkedünk, az hogy ti is az nem változtat ezen.
Mi itt csak azt nem szeretjük,hogy a mi színészkedéseink túl vannak hangsúlyozva. mert más is színészkedik annyit mint mi.
Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
De mondom,a madrid viselkedése nem menti fel a mi stiklijeinket. és ez fordítva is igaz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
A színészkedés is taktika volt. Emlékezzetek vissza mikor kezd?dött el f?leg Sergio és Pedro jóvoltából. Kiállítottak a Madridtól két meccsen egymás után egy-egy ember. Mou emberkedett hogy lehet ilyen gyalázatos a játékvezetés. Addig is alkottak a Pepe féle emberkék. Mit csinált a Barca? rájátszott és meg is lett az eredménye... Mindenki háborgott hogy milyen színész társaság Pepet meg a többit szépen szórták ki, meg kapták a sárgákat. De szerintem az elmult 4 szezonból 10 esetet nem tudnátok felsorolni amikor annyira nagyon színészkedtek volna! (a classicon kívül)
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Hehe"Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert meg szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe

Hala Madrid!!
- margarin
- Jugador del Barça
Ezért sunyi kis pö.... gerince az nincsen se esze.Alexander Mahone írta:ááá istenem sírokcsütörtök, 21:28 - "Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe![]()
![]()
Mindenesetre nem csak ? a hibás,Mou és a vezetés is sáros mindenben.
-
- Jugador d'estrella
Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.daffy írta:a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tényAlexander Mahone írta: A Barca színészkedik, de a Real ugyanúgy, ha nem jobban. Ellenben mi viszont nem rugdosódunk és nem csináljuk a m?sort. Szóval a sportszer?bb csapat mi vagyunk.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
-
- Jugador d'estrella
ááá istenem sírokcsütörtök, 21:28 - "Azt szeretném mondani, hogy a tegnapi eset ami Messivel történt véletlen volt, de mégis elnézést kérek, mert szeretném megvédeni a csapatot és a klubot. Soha nem okoznék szándékosan sérülést egy másik játékosnak." - nyilatkozta Pepe

a kérdésre még mindig nem sikerült válaszolnod,de amit írtál az tényAlexander Mahone írta: A Barca színészkedik, de a Real ugyanúgy, ha nem jobban. Ellenben mi viszont nem rugdosódunk és nem csináljuk a m?sort. Szóval a sportszer?bb csapat mi vagyunk.
- margarin
- Jugador del Barça
Én meg elküldeném valamely jó kis Orosz világvége zárt osztályra...,talán még ott is vinné a prímet az agyhalott sunyi majom.Tocy írta:Én beküldeném 1x mjuk a Baltimore defense ellen egy Super Bowl komolyságú meccsen, felszerelés nélkülAsys írta:Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...
-
- Jugador d'estrella
A Barca színészkedik, de a Real ugyanúgy, ha nem jobban. Ellenben mi viszont nem rugdosódunk és nem csináljuk a m?sort. Szóval a sportszer?bb csapat mi vagyunk.daffy írta:tényleg nem bántásként mondom,de ez változtat azon,hogy a barca színészkedik vagy sem?Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
nem változtat, csak éppen mindenki minket tart színészválogatottnak, mikor kb 2 klasszikust leszámítva ezek nem is fordulnak el?, illetve nem jobban, mint bárhol máshol...azt a két meccset meg ugye tudjuk, hogy az ellenfél milyen felfogása szülte olyanná...daffy írta:tényleg nem bántásként mondom,de ez változtat azon,hogy a barca színészkedik vagy sem?Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
-
- Jugador d'estrella
Gondolkodtam már azon, hogy nem lenne rossz mondjuk jöv?héten egy 3-0ás állásnál egy ilyen várható aljas megmozdulást követ?en pár kijózanító pofon. Valdes, Javier, Pinto vagy Puyol szerintem hamar lerendezné a delikvenseket pár sallerral.Asys írta:Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...
Én beküldeném 1x mjuk a Baltimore defense ellen egy Super Bowl komolyságú meccsen, felszerelés nélkülAsys írta:Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...

Csak hozná össze a sors Pepét egyszer valamelyik fenegyerekkel, Rooney, Barton, Gattuso bármelyik megfelelne... Az se érdekelne, ha valamelyik Joga Bonitos rendezvényen Cantona karatézná le...
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Én azt szeretném, ha a Bayernnel kerülnének össze:D
- margarin
- Jugador del Barça
Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()
Ezt nem kell magyarázni,látni kell,ez az ember egyszer?en elmebeteg,erre nem lehet mást mondani,még csak hasonlót sem láttam életemben.
tényleg nem bántásként mondom,de ez változtat azon,hogy a barca színészkedik vagy sem?Alexander Mahone írta:Azzal magyarázta akkor a "dühét", hogy ha azt a 11-est belövi a Getafe, akkor mi vagyunk a bajnokok. Igazi szégyen csapat ez a Madrid. És még mi vagyunk a színészek, meg minket utáljon mindenki...aha. És az a baj, hogy annyira lehet tudni, hogy ez fog menni jöv?héten is.![]()
![]()