lluisllach89 írta:
Ha zavar, ha nem, egy utolsó összegzés: Ha Casillas tudta volna hogy les, nem csinálja végig a berögződött dolgot, ráadásul egy profinál nincs félmegoldás.
Ezt józan paraszti ésszel megállapítható, nem csak a pro dumával hogy mennyire tapasztalt kapus vagy. Legalábbis szerintem.
a kapus egy olyan poszt, amiről kb senkinek fingja sincs, csak eljátssza mindenki a nagyokost...kivéve aki maga is az...
ez egy teljesen más, külön dimenzió a pályán.
ezért nem is szeretnék veled erről tovább vitázni, semmi értelme.
Amúgy meg nagy partizán vagy. Hegyit először kineveted, utána próbálod sarazni, végül feladod.
én nem feladtam, elmondtam mindent, amit akartam. szimplán szerettem volna befejezni azt a vitát, mert már nem is róla ment a vita...
Most próbálod magyarázni dolgot, ami teljesen egyértelmű, nem is baj, de azt meg lezárod, hagyni akarod.
számodra egyértelmű, számomra nem, ezért is megy róla a diskurzus
Csak annak lehet venni. De tetszik a magyarázkodás, legalábbis nekem.
ezért kell befejezni minél előbb ezeket a vitákat.
te teljesen kitartassz az álláspontod mellett, ahogy én is, és szerinted én hülye érveket hozok fel, szerintem meg te mondasz hülyeségeket, vagyis ez max egy végtelen kötélhúzás lenne

értelmetlen tovább folytatni, mivel úgyse győzzük meg a másikat.
Bob_Marley írta:szerk: a vitatott esetekről a véleményem: Mallorca támadás(mert gólnak nem tudom minősíteni, mert megállították) nem les, Benzema gólja szabályos!Olcsó trükk a felugrok a támadóra és várom a szabadot, befújhatták volna, de Benzema semmit nem csinált, rámásztak, s nem tudták elfejelni!
benned sose kell csalódnom

és végül Callejón lőtte a gólt, csak azt kivágtam az esetből, csak ezt a Benzemás mozdulatot tettem fel.