A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
A Marca ad neki plusz egyet, ezért mondják hogy többet rúgott...barcalaci84 írta:de nem lőtt több gól!!!!!!!
2010/2011 Messi53 gól CR 53gól
Vagy 56, vagy 54 lusta vagyok utána nézni, mint tehány gólt rúgott CR egyébként a Realban 2011-ben???
Messi 55
én meg rúgtam gólt 12 évesen Borbányán sulifocikupán, Messi meg nem. Bibibiiiiiiiiiina meg a Klub vb-n is,nameg ugye az Eu szuperkupa döntőben
azért ez a hsz és az oldalon még elég sok elég nevetséges. a realosok nem ismerik el messit,a barcások viszont elismerik cr-t. a nagy lóf-.Messi-Ini írta: Ez az egyik,hogy az utolsó meccseken már szabályosan rugatták vele a gólokat.A másik,hogy ebből kb.10 darab (nemtudom pontosan,de szerintem nem túlzok) 11-es volt.Az meg a 3.,hogy pontosan aztsem tudom hogy hány gólt rúgtak,de nemvagyok biztos benne hogy minden egybevetve Roncika többet vert mint Messi.Meg azért azt sem kell elfelejteni,hogy Messi gólt vágott a Bl döntőben,az elődöntőben az egész Real védelmet lenullázta,a szuperkupában is nagyot alkotott,na meg a Klub vb-n is,nameg ugye az Eu szuperkupa döntőben is.Szóval ennyit erről.Roncika mellett annyi szólt,hogy gólrekordot ért el,de ez érzésem szerint igen-igen kevés egy aranylasztihoz.
shutterisland írta:ez igaz, de azt is illik megjegyezni, hogy az utolsó 4, gyakorlatilag tét nélküli meccsen rúgattak vele 11-et.zsuni írta:történelmi Gólrekorddal a bajnokságban. annyival jobb. Persze tudjuk könnyü azt a 40et belőni, mert mindig neki passzoltak.mi az, amiben CR jobb volt, mint Messi?
persze, gól-gól, nem számít, csak nem véletlen ez a magas gólszám.

ez igaz, de azt is illik megjegyezni, hogy az utolsó 4, gyakorlatilag tét nélküli meccsen rúgattak vele 11-et.zsuni írta:történelmi Gólrekorddal a bajnokságban. annyival jobb. Persze tudjuk könnyü azt a 40et belőni, mert mindig neki passzoltak.mi az, amiben CR jobb volt, mint Messi?

Miután végigcselezte a fél pályát?zsuni írta:Biztos könnyebb mint 2 méterről az üres kapuba berúgni a labdát.
hála a sok 11-esnek is, mint írtamzsuni írta:történelmi Gólrekorddal a bajnokságban. annyival jobb. Persze tudjuk könnyü azt a 40et belőni, mert mindig neki passzoltak.mi az, amiben CR jobb volt, mint Messi?
történelmi Gólrekorddal a bajnokságban. annyival jobb. Persze tudjuk könnyü azt a 40et belőni, mert mindig neki passzoltak.mi az, amiben CR jobb volt, mint Messi?
Egyet értek én ezzel a kijelentéssel maximálisan. Amúgy én pl elismerem Ronaldo (CR) erényeit, de azért azt sok embernek látnia kell, hogy ő a Madridban nem nyújt annyit,mint Messi a Barcában...ab1daL írta:Erre mondom én azt: megnézném sokak véleményét ha Messi most a Madridban játszana. Hidd el, nem lenne ekkora értetlenkedés.
1. Városon belüli csapatok jobban ölik egymást. 2 éve is az Espanol nagyon odatette magát, döntetlen lett, ha jól emlékszem, de ők álltak közelebb a nyeréshez. (Anti- kezdetű sálat is csak Madridost illetve Espanolost láttam csak Barcelonában.) Ezt az Espanolos csontot azért rágom ennyire, mert tőlük 2006/07 óta parázok, a Realtól meg nem.LG írta: Sztem ezek a csapatok a Real ellen is ugyanúgy akarnak, csak a Real áll hozzájuk máshogy, mint mi.
Ők a kisebb csapatok ellen is rendszeresen odateszik magukat, mi pedig gyakran félvállról vesszük ezeket a meccseket.