Az Internek a legnagyobb problémája, h mióta Mourinho elment, azóta csupa gyenge képességű edzőnk volt. Ranieritől sem várok semmi csodát.
A Románál: Sztem Tottinak lehet szerepe a gyenge szereplésben. A fiatalabb játékosokra gyakran nincs jó hatással, ha van egy öreg ikon a csapatban, akitől azért valamilyen szinten tartanak is. Jó példa erre, mikor az Arsenal Henry távozása után sokáig szárnyalt, pedig mindenki nagyon leirta őket. Akkor mondták a fiatalok, h nagy teher került le a vállukról Henry távozásával. Igaz, a végére leeresztettek, és csak a 3.-ok lettek(mondjuk a 2 BL döntős, és akkori legerősebb csapat mögött

), de sztem most pl. egy Roma nagyon is kiegyezne ezzel a 3. hellyel.
Persze ezzel lehet vitatkozni, de én úgy gondolom, ha a Roma egy új, ütős csapatot akar felépíteni, akkor abban a csapatban Tottinak már nincs helye.
Nézzünk példákat: ugye említettem az Arsenalt és Henry esetét, de ugye mi is elküldtük Decot és R10-t 2008 nyarán, a spanyolok úgy nyertek EB-t, h nem vitték ki Rault, illetve a Madrid is ugye tavaly eladta Rault, és azóta felszálló ágban vannak.