Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én ezt sose értem meg, én mindig lemaradok ezekről....fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
Teljesen egyet értek veled ..... Annyira felesleges megint rágni a semmit .... Örülni kellene hogy , hozzánk a normális , kifejezetten anticsőlátású madridisták járnak . Majd , ha már túllépi ez a pár egyén felnőtté válási küszöbötsjd írta: Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?
Megy két oldal szájtépés, ahol mindenki (még a madridisták is) leírja, hogy Messinek nem járt volna sárga, erre jön valaki és bedob egy ilyet
Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
Szerintem majd ha 1-1,5 éve itt vagy a fórumon, akkor kezdj magyarázni arról, hogy ki mit akar itt, azt meg főleg hagyd abba, hogy "mindenki" nevében nyilvánítasz itt véleményt.Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide.
Itt jegyezném meg a 2009-es Barcelona-Bilbao döntőt, ami nekem a valaha volt legjobb hangulatú Barca meccsként maradt meg (beleértve a Classico-kat, BL-döntőket is)Drigo írta:A spanyol kupából addig kell kiesni, amíg lehet, tavaly is kikaptunk a döntőben, volt néhány plusz meccs, megérte... Én amikor megnyertük is ugyanezt mondtam, és ha netán megnyernénk, akkor is ezt mondanám, semmi rangja az egésznek. Egy olyan sorozatban, ahol nem csak a gyenge spanyol első osztály, de a még gyengébb többi osztály is képviselteti magát elsőnek lenni, hát nagy teljesítmény. A régi szép idők, amikor mindig zakóztunk a harmadosztályú sikercsapatoktól, de szép is volt. Fel kell küldeni a komplett B csapatot a másodosztályból, aztán jutnak, amíg jutnak. Nem pedig az első csapatot fárasztani, arról nem is beszélve, hogy felküldeni Messit, hátha a vakoknak tud gólt lőni.
valószínűleg Mourinho is tudta, hogy itt lesz a legnagyobb esélyünk, szerencsére ez be is jött...Ki ki képességeihez mérten választ magának célt.
Ki ki képességeihez mérten választ magának célt.ferninho írta:nem tudom emlékszel-e de tavaly éppenséggel 526744784 év után megnyertük a Copa del Rey-t...
és végre elkezdtük ezt az egészet komolyan venni.
valószínűleg észbekapnak és rúgnak egy gólt, de ha nem, lesz még egy visszavágó a Bernabeuban.
Szerintem nem lesz hosszú életed itt a fórumon....Ő meg Daffy a legkorrektebb madridisták itt,szerintem rajtad kívűl mindenkinek nyílvánvaló,hogy van helye itt...Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide. de sebaj, épp elég büntetés neked a csapatod szereplése
Nekem nem nyilvánvaló...Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide. de sebaj, épp elég büntetés neked a csapatod szereplése
bocsáss meg, hogy nem felelek meg a tőled elvárt szintnek...Alexander Mahone írta:ferninhonak nem azért írtam amiért madridista. viszonylag korrekt, de még így se hozza azt a szintet amit kéne. feleslegesen birkózik itt, próbálja magyarázni a bizonyítványt, de semmi szükség rá. az eredmények magukért beszélnek. már a túloldalon se akarnak nagyon magyarázkodni, itt pláne nem kell.
még így se hozza azt a szintet amit kéne
Miért is (szerintem nagyon is jól teszik)? Ebben semmi szégyellni való nincs, nem ők lennének az elsők és valószínűleg nem is az utolsó élsportolók, akik egy szakember segítségét vennék igénybe a mentális gát legyűréséhez! Nem a Pszichiátria-osztályra és nem gyógyszeres kezelésre mennének a fiúk!Mindent bevetnek. Innen már nincs kifogás.
-------------------------------------------------------
Sztem ez a humor topicba is mehetne!
nahát CR megmutatta ki a legény a gáton, hogy kell elverni egy 2. osztályú csapatot.és CR is csak rúgott egyet....
bízom benne,hogy mou elég lehetőséget ad a srácnak és a fejlődése így töretlen lesz. csak pepe és ramos sem kifejezetten öreg játékosok,így varane hova fér majd be?ferninho írta: pedig első évében zseniális volt...
mindegy, amik itt van Varane no problem![]()
abból a srácból még lesz valaki
és CR is csak rúgott egyet....
heh?mivan?Mikaos írta:1-0-ás Madrid vezetésnél volt egy Ponferradina-kapufa. Azért megnéztem volna 1-1-nél, hogy reagálnak a madridi oldalond írta:A szerencse döntött a meccsen!ferninho írta:és CR is csak rúgott egyet....
(X+2 piros lap?)
1-0-ás Madrid vezetésnél volt egy Ponferradina-kapufa. Azért megnéztem volna 1-1-nél, hogy reagálnak a madridi oldalond írta:A szerencse döntött a meccsen!ferninho írta:és CR is csak rúgott egyet....
A szerencse döntött a meccsen!ferninho írta:és CR is csak rúgott egyet....
pedig első évében zseniális volt...daffy írta:nem tudom,hogy ki látta tegnap albiolt?!
egy ilyen lúzer védőt... sokáig kéne keresni,hogy még egyet találjunk. egy harmadosztályú csapat simán veri. már tavaly is gyenge volt,de ez az idei produkció egészen nevetséges. 5 millió és még a télen mehet.
Sztem ez a humor topicba is mehetne!CsacsMate írta:http://hvg.hu/sport/20111212_real_madri ... pszicholog
![]()
Mindent bevetnek. Innen már nincs kifogás.