Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ferninho
Madridista

2011.12.14. 18:20:26

fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
én ezt sose értem meg, én mindig lemaradok ezekről....
a legutóbbi ilyen Harsányi Levente féle "miután a tüdejére lépett az ellenfélnek"
szóval aki hason fekszik, annak a tüdejére tudunk lépni.... és már rengeteg ilyen ferdítést láttam....
én elhiszem, hogy Pepe durva, elhiszem hogy nektek egy őrült sorozatgyilkos, de azért ezek is megérnek egy misét...
így is kap eleget, általában jogosan, de nem kéne ezt még tovább fokozni hülyeségekkel...
madridista
Messi199
Jugador d'estrella

2011.12.14. 16:59:35

sjd írta: Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?
Megy két oldal szájtépés, ahol mindenki (még a madridisták is) leírja, hogy Messinek nem járt volna sárga, erre jön valaki és bedob egy ilyet
Teljesen egyet értek veled ..... Annyira felesleges megint rágni a semmit .... Örülni kellene hogy , hozzánk a normális , kifejezetten anticsőlátású madridisták járnak . Majd , ha már túllépi ez a pár egyén felnőtté válási küszöböt :) , akkor térjenek vissza , csak nehogy akkora már egy másik csapatnak szurkoljanak :) .
Tots Unit Fem Forca !!
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.14. 16:44:57

fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?
Megy két oldal szájtépés, ahol mindenki (még a madridisták is) leírja, hogy Messinek nem járt volna sárga, erre jön valaki és bedob egy ilyet
fcbpete
Jugador del Barça

2011.12.14. 16:29:59

Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.14. 16:10:30

Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide.
Szerintem majd ha 1-1,5 éve itt vagy a fórumon, akkor kezdj magyarázni arról, hogy ki mit akar itt, azt meg főleg hagyd abba, hogy "mindenki" nevében nyilvánítasz itt véleményt.

Spanyol kupa: szerintem amekkora motiváció a Madridnak megnyerni, nekünk lehet ugyanakkor motiváció megelőzni őket. Ha úgy állunk hozzá, hogy addig megyünk, ameddig kijön 50%os fordulatszámon, akkor felesleges lett volna tavaly a döntőben egyáltalán kiállni is.
Gergolino
Jugador del Barça

2011.12.14. 15:55:26

Drigo írta:A spanyol kupából addig kell kiesni, amíg lehet, tavaly is kikaptunk a döntőben, volt néhány plusz meccs, megérte... Én amikor megnyertük is ugyanezt mondtam, és ha netán megnyernénk, akkor is ezt mondanám, semmi rangja az egésznek. Egy olyan sorozatban, ahol nem csak a gyenge spanyol első osztály, de a még gyengébb többi osztály is képviselteti magát elsőnek lenni, hát nagy teljesítmény. A régi szép idők, amikor mindig zakóztunk a harmadosztályú sikercsapatoktól, de szép is volt. Fel kell küldeni a komplett B csapatot a másodosztályból, aztán jutnak, amíg jutnak. Nem pedig az első csapatot fárasztani, arról nem is beszélve, hogy felküldeni Messit, hátha a vakoknak tud gólt lőni.
Itt jegyezném meg a 2009-es Barcelona-Bilbao döntőt, ami nekem a valaha volt legjobb hangulatú Barca meccsként maradt meg (beleértve a Classico-kat, BL-döntőket is)
Talán ez az egyetlen spanyol csapatok közötti meccs, amit láttam, ahol igazi szurkolás volt, az angol szurkolókon is túltettek a nézők.
Sajna ennél jobb videót nem találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=-KXCPbcy ... re=related
ferninho
Madridista

2011.12.14. 15:10:06

én ezt értem is Drigo, sőt, egyet is értek vele...
csak hát azért nálunk ez már nem erről szólt...
kb 18 évig nem tudtuk megnyerni és csúfnál csúfabb kudarcok értek minket..
1993-ban nyertük meg utoljára...
gondolj bele ez mennyi év... hány olyan játékos nem nyerte meg Madridban, akit még itt is nagyra tartanak... és még az elvesztett döntőkről nem is beszélek.
szóval ez minket, madridisták nagyon komolyan érintett minden egyes idényben, de engem nagyon is...

nekem a szezon vége fele egy elvárásom volt a csapattal szemben, megnyerni a kupát, a többi csak plusz ráadás lett volna. ez sikerült is, bár azért nem örömködtem, hogy a többi nem sikerült.
Ki ki képességeihez mérten választ magának célt.
valószínűleg Mourinho is tudta, hogy itt lesz a legnagyobb esélyünk, szerencsére ez be is jött...
madridista
Enjoy
Capitá del Barça

2011.12.14. 14:38:28

Nem tudtam, hogy volt már a videó, akkor sry! :)

Mou viselkedését már padon se mindenki tolerálja..
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2011.12.14. 14:36:39

ferninho írta:nem tudom emlékszel-e de tavaly éppenséggel 526744784 év után megnyertük a Copa del Rey-t...
és végre elkezdtük ezt az egészet komolyan venni.
valószínűleg észbekapnak és rúgnak egy gólt, de ha nem, lesz még egy visszavágó a Bernabeuban.
Ki ki képességeihez mérten választ magának célt.

A spanyol kupából addig kell kiesni, amíg lehet, tavaly is kikaptunk a döntőben, volt néhány plusz meccs, megérte... Én amikor megnyertük is ugyanezt mondtam, és ha netán megnyernénk, akkor is ezt mondanám, semmi rangja az egésznek. Egy olyan sorozatban, ahol nem csak a gyenge spanyol első osztály, de a még gyengébb többi osztály is képviselteti magát elsőnek lenni, hát nagy teljesítmény. A régi szép idők, amikor mindig zakóztunk a harmadosztályú sikercsapatoktól, de szép is volt. Fel kell küldeni a komplett B csapatot a másodosztályból, aztán jutnak, amíg jutnak. Nem pedig az első csapatot fárasztani, arról nem is beszélve, hogy felküldeni Messit, hátha a vakoknak tud gólt lőni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.12.14. 14:32:53

Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide. de sebaj, épp elég büntetés neked a csapatod szereplése :lol:
Szerintem nem lesz hosszú életed itt a fórumon....Ő meg Daffy a legkorrektebb madridisták itt,szerintem rajtad kívűl mindenkinek nyílvánvaló,hogy van helye itt...

Bocsi az OFF-ért,csak ne beszéljen hülyeségeket egy olyan aki 3 napja regisztrált.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
dak900
Jugador del Barça

2011.12.14. 14:28:14

Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide. de sebaj, épp elég büntetés neked a csapatod szereplése :lol:
Nekem nem nyilvánvaló... :roll: Szerintem nem provokálni jár ide, hanem normálisan leírja a véleményét...örülnék ha minden madrid szimpatizáns így állna hozzá a Barcához! :wink: Egyébként Barca drukker vagyok!! :D
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2011.12.14. 14:14:48

mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide. de sebaj, épp elég büntetés neked a csapatod szereplése :lol:
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
ferninho
Madridista

2011.12.14. 14:01:17

Alexander Mahone írta:ferninhonak nem azért írtam amiért madridista. viszonylag korrekt, de még így se hozza azt a szintet amit kéne. feleslegesen birkózik itt, próbálja magyarázni a bizonyítványt, de semmi szükség rá. az eredmények magukért beszélnek. már a túloldalon se akarnak nagyon magyarázkodni, itt pláne nem kell.
bocsáss meg, hogy nem felelek meg a tőled elvárt szintnek... :cry:
bocsáss meg... :cry:
én nem magyaráztam semmi bizonyítványt, kixoptunk, mert jobbak voltatok, csak ha CR nem ilyen béna lazán meg lehetett volna egy X, ha nem több... és ennyi.

komolyan mondom erre már nincsenek szavak... :lol:
még így se hozza azt a szintet amit kéne
:lol:
már több mint 2 és fél éve vagyok regisztrált felhasználó, sztem a moderátorok el tudják dönteni mi ide a megfelelő szint...
néha olyanokat kapok, amiket már én se hiszek el... :roll:
nincs meg a szint....

Enjoy, ez a videó már ki lett tárgyalva korábban :) szabad és ennyi, köze nem volt a sárgához.
madridista
Enjoy
Capitá del Barça

2011.12.14. 14:00:42

Legtöbben azért adtak volna Messinek 2. sárgát, mert "felrúgta" Xabi-t...
23. másodpercben látszik, hogy mennyi kontakt volt, s mennyire szándékos:
Slowmotion - YouTube
Nagyon jók ezek a lassítások! :)
Kép
madridronie
Madridista

2011.12.14. 13:43:20

Mindent bevetnek. Innen már nincs kifogás.
-------------------------------------------------------
Sztem ez a humor topicba is mehetne!
Miért is (szerintem nagyon is jól teszik)? Ebben semmi szégyellni való nincs, nem ők lennének az elsők és valószínűleg nem is az utolsó élsportolók, akik egy szakember segítségét vennék igénybe a mentális gát legyűréséhez! Nem a Pszichiátria-osztályra és nem gyógyszeres kezelésre mennének a fiúk! :oops: De ha már itt tartunk; a magyar férfi vízipóló válogatottra ugyanúgy ráférne már egy kis beszélgetés; szerintem éppen itt lenne már az ideje, hogy végre megküzdjenek azzal a k..va szerb-fóbiával (személy szerint és mint e tudományban jártas emberke rengeteg hasonlóságot vélek felfedezni a 2 csapat mentális problémái között)! :wink:
Deeperintodark
Barça B

2011.12.14. 13:42:24

és CR is csak rúgott egyet....
nahát CR megmutatta ki a legény a gáton, hogy kell elverni egy 2. osztályú csapatot. :lol:
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2011.12.14. 13:30:27

ronaldinho89: Ez hatalmas :lol: :lol:

ferninhonak nem azért írtam amiért madridista. viszonylag korrekt, de még így se hozza azt a szintet amit kéne. feleslegesen birkózik itt, próbálja magyarázni a bizonyítványt, de semmi szükség rá. az eredmények magukért beszélnek. már a túloldalon se akarnak nagyon magyarázkodni, itt pláne nem kell.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
ronaldinho89
Capitá del Barça

2011.12.14. 12:49:18

Hali. lehet volt már ( de ha nem, szerintem vicces :D )

Házi védés. Avagy Diplomadolgozatom bemutatása.
A reál madrid górcső alá vétele minden szemszögből.
Dolgozatom címe: A távolság
Röviden a tartalomból:
-A reál madrid és a serlegek -kiváltképp a BL serleg- jelenkori viszonya és a köztük elhelyezkedő szakadék bemutatása. Az elemzés 30%-ig részletes mert emberi életre veszélyesnek nyilvánították azt a mélységet. Gyakorlatom során is csak a 30%-os szintig engedtek betekinteni.
-A Barcelonával szembeni konfrontáció: Dicsőség és egyoldalúság. A Fagylalt-szindróma bemutatása: 'ez még gombócból is sok'. Az elmúlt 3 és fél év (labda) kutatási "eredményeinek" feltáró magyarázata.
-Játékelmélet: Ötödölő: A 2010 november 29-i El ClasCinco elemzése.
-Stílus: Pankráció mint új taktikai finomság a zöld gyepen.
-Számítástechnika és pszichológia: mit jelent a Barca demójának lenni.
-Földrajz: A fasor: ahol még 'sem' vagyunk.
-Arculat: öltözködési, viselkedési és megjelenési etikett a Barcelona visszapillantó tükrében.
-Számelmélet és számvitel: az elmúlt 9 év nemzetközi kupa termésének készletre vétele, avagy számoljunk 0-ig. Ugyanennek a városi riválissal való szembeállítása avagy 1-0 az Atleticonak.
-Világűr és GALAKTIKUS fizika: súlytalanságunk a nemzetközi porondon. Okai, magyarázata és "divatbarcázás" orrba-szájba.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
daffy
Madridista

2011.12.14. 12:39:03

ferninho írta: pedig első évében zseniális volt...
mindegy, amik itt van Varane no problem 8)
abból a srácból még lesz valaki :)
és CR is csak rúgott egyet.... :lol:
bízom benne,hogy mou elég lehetőséget ad a srácnak és a fejlődése így töretlen lesz. csak pepe és ramos sem kifejezetten öreg játékosok,így varane hova fér majd be?
ferninho
Madridista

2011.12.14. 12:28:20

Mikaos írta:
d írta:
ferninho írta:és CR is csak rúgott egyet.... :lol:
A szerencse döntött a meccsen! ;)
1-0-ás Madrid vezetésnél volt egy Ponferradina-kapufa. Azért megnéztem volna 1-1-nél, hogy reagálnak a madridi oldalon :)
(X+2 piros lap?)
heh?mivan? :D X+2 piros?

nem tudom emlékszel-e de tavaly éppenséggel 526744784 év után megnyertük a Copa del Rey-t...
és végre elkezdtük ezt az egészet komolyan venni.
valószínűleg észbekapnak és rúgnak egy gólt, de ha nem, lesz még egy visszavágó a Bernabeuban.
madridista
Mikaos
Director del Fútbol

2011.12.14. 11:52:56

d írta:
1-0-ás Madrid vezetésnél volt egy Ponferradina-kapufa. Azért megnéztem volna 1-1-nél, hogy reagálnak a madridi oldalon :)
(X+2 piros lap?)
d
Entrenador del Barça

2011.12.14. 10:50:13

ferninho
Madridista

2011.12.14. 10:43:04

daffy írta:nem tudom,hogy ki látta tegnap albiolt?! :D
egy ilyen lúzer védőt... sokáig kéne keresni,hogy még egyet találjunk. egy harmadosztályú csapat simán veri. már tavaly is gyenge volt,de ez az idei produkció egészen nevetséges. 5 millió és még a télen mehet.
pedig első évében zseniális volt...
mindegy, amik itt van Varane no problem 8)
abból a srácból még lesz valaki :)
és CR is csak rúgott egyet.... :lol:
madridista
daffy
Madridista

2011.12.14. 10:39:38

nem tudom,hogy ki látta tegnap albiolt?! :D
egy ilyen lúzer védőt... sokáig kéne keresni,hogy még egyet találjunk. egy harmadosztályú csapat simán veri. már tavaly is gyenge volt,de ez az idei produkció egészen nevetséges. 5 millió és még a télen mehet.
barcafan1988
Barça B

2011.12.14. 09:55:47

CsacsMate írta:http://hvg.hu/sport/20111212_real_madri ... pszicholog

:) :)

Mindent bevetnek. Innen már nincs kifogás. :D
Sztem ez a humor topicba is mehetne! :D
Válasz küldése