Végre ma van!
Kíváncsi vagyok hogy Pep meglépi-e a 3 védős rendszert, én nagyon nem szeretném, még időre van szükségünk a tökéletesítésre, és nem a Madrid ellen kéne kísérletezgetni. Ugyanakkor a középpálya piszkosul jól működik így. Busi előtte pedig a Xavi-Ini-Cesc hármas. Így nem tudom elképzelni hogy ne uralnánk a meccset. De a 4-3-3-nál fog maradi Pep, és én is ezt preferálom! Valdés előtt Alves-Piqué-Abidal. És a kérdés hogy Puyol vagy Mashcerano?! Jelenleg Mascherano teszi a legjobban a dolgát hátul, és az ő harciassága kell egy El Clásicon. De Puyol is kell egy klasszikuson, és nem hiszem hogy ne tudná felvenni a ritmust. Döntsön Pep!
Középső hármas a Busquets-Xavi-Iniesta előre pedig a legjobb megoldás szerintem is a Messi-Cesc-Alexis trió!
Az utóbbi napokban tényleg mindenki a környezetemben azon a véleményen volt hogy most végre eljön a Real ideje, de én továbbra is úgy gondolom hogy ma minimum 1 ponttal fogunk távozni. Jó ez a Real tény, pazar őszt produkált, de még mindig előttük járunk. A játékkal nem voltak eget rengető gondjaink, csupán tényleg csak az a kis plusz motiváció számított. Az pedig ma este biztos hogy meglesz, úgyhogy bízom benne hogy ismét ki jön majd a két csapat közti különbség, és meg lesz a 3 pont! Tippem: 1-3!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***