MOURINHO: NEM VAGYOK TOLMÁCS
A Real Madrid számára már tét nélküli az Ajax elleni amszterdami mérkőzés: a blancók már megnyerték a D-csoport küzdelmeit, ám José Mourinho valószínűleg mindenképpen meg akarja nyerni a találkozót. A portugál szakember ugyanis megdöntheti Miguel Munoz rekordját, aki az 1960–1961-es szezonban sorozatban 15 tétmérkőzést nyert meg a fővárosi csapat edzőjeként.
Ha már Mourinhónál tartunk: a Special One – szokásához híven – nem hagyta unatkozni az újságírókat az Ajax elleni találkozó előtti sajtótájékoztatón. A mester az UEFA-t kritizálta, majd amikor a tolmács nem fordította le teljes egészében kritikáját, nem volt hajlandó szó nélkül hagyni a történteket.
„Jó, hogy visszatérhettünk Amszterdamba, öröm az Ajax ellen játszani, és ez a legfontosabb. A korábbi büntetésem a kiprovokált sárga lapokért azért történhetett, mert jobbá akarják tenni a futballt, és ha a labdarúgás javát szolgálja a megbüntetésem, akkor örülök. De nem erről van szó. Csak nekem szólt a büntetés. A futball ugyanolyan, az emberek ugyanazokat a dolgokat teszik, csak éppen őket nem büntetik meg. Csak engem büntettek meg" – mondta Mourinho egy angol újságírónak válaszolva angolul.
A tolmács azonban csak annyit fordított le spanyolra, hogy „jó, hogy visszatérhettünk Amszterdamba, öröm az Ajax ellen játszani, és ez a legfontosabb. Ami történt, bárkivel megeshet, a labdarúgásról beszélünk". Mourinho nem hagyta annyiban a dolgot, kijelentette, hogy nem ezt mondta, de amikor az újságírók arra kérték, mondja el a mondandóját spanyolul is, csak annyit válaszolt: „Nem vagyok tolmács."
A csoport harmadik helyéért még harcol az Ajax és a Lyon, de a hárompontos hátrányban lévő franciákon már szinte csak a csoda segíthet, mivel nemcsak a ponthátrányukat kell ledolgozniuk, de a gólkülönbségükön is jelentősen javítaniuk kell(ene)
ez már kicsit nekünk is szólt.... Apa kezdődik!!!!

amugy a Madridiak is hangolnak arbeloa facebookján ez volt kint:
http://www.youtube.com/watch?v=xG3EjEL8 ... ure=colike