Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis, Villa, ők pihennek és később fognak csak edzeni,alias ahogy Pepet ismerem, a madrid ellen ők az alap team...Ez alapján sztem: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal,Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis lesz a kezdő,és Keita, meg Villa padra...Nem hinném hogy Pep ki merne állni 3 védővel a madrid ellen,általában nemhogy 4 vedő még 2 védekező kp is szokott lenni idegenben a madrid ellen, a kezdőben...Pláne most hogy a madrid jobb formában van ahogy Pep mondta különleges formában...Amúgy sztem fogható a madrid ezzel a felállással,hátul baj nincs,Busquets elég jó formát mutat,Xavi-Ini-Cesc -től vedd el a labdát

,Messi meg Alexis szélről befel húzva meg életveszély,és területet nyithat Cescnek középen, aki nagyon szereti ezt,és be is rúgja rendre a kínálkozó lehetőséget...és ha Alves fölfut Messi középre Alexis marad szélen mögötte Cesc osztogat Messinek...Amúgy Alves támadásnál csatár és akkor 3 védő hátul,sztem úgy fogjuk játszani,ilyen ál 3-5-2 ben...Egyedül sztem Pique elférne még ott középen,bár nem mutat vmi nagy formát mostanság,de a magassága miatt azért jó lenne,mert a madrid rendre beívelésekkel okozza a legtöbb veszélyt...ÉS ha vkinek nem megy Thiago beállásával sem gyengülünk sokat az tuti,Pedro is csak ott van mégha formán kívül is,de azért nem olyan rossz egy beálló Pedro,és Cuenca sem elhanyagolható mint csere...És azért Villa szokott villogni a rangadókon...Nem lesz ez rossz...
No ez csak az én meglátásom,de aztán lehet Pep meglep minket,bár én nem szeretnék nagyon meglepődni,pl. egy téynleges 3 védős felállással,mert akkor lenne izgalom az tuti...Deha nyerünk egyébként nem érdekel,tőlem kiállhat Messivel meg Valdessel is, ha ketten megverik a madridot ám legyen...