Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
samy85
Capitá del Barça

2011.12.04. 16:55:34

visca el barca írta:sztem igazán az lesz döntő a classicon, hogy pepe-t hanyadik pecben állítják majd ki :D
Vagy Ramost :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.04. 16:50:41

sztem igazán az lesz döntő a classicon, hogy pepe-t hanyadik pecben állítják majd ki :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
cortazar
Barça C

2011.12.04. 16:46:38

az utóbbi hónapokban az derült ki, hogy messi már nem tud jól együtt játszani Villával. Viszont tökéletes az összehangaj Fábregassal és jól megérti magát Aánchezzel is. Ez lehet a döntő a real meccsen. Nem kezdhet Villa, ha van némi igazam. És a Messi, Fábre Ini, Xavi kvartett, jobb, mint a Bartók vonósnégyes.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.04. 16:15:10

shutterisland írta:a döntetlen érdekes lenne.
ugyebár ha jól emlékszek, az utóbbi 9 clasicón nem tudtak megverni minket (rendes játékidőben..) és ha döntetlen volt, az mindig nekünk kedvezett.

most egy döntetlen nekik kedvezne, hiszen egy clasicó után 6 pont ebben a bajnokságban igencsak pozitív dolog lehet.

viszont az a tény, hogy most, amikor tényleg hengerel a madrid, bárki jön szembe, csak az a kérdés, hogy mennyit kapnak....100%-osan veszik a BL-t, a bajnokságban 6 pont előny...hatalmas formában a gólvágóik....a világ legjobbnak titulált edzője 2. éve van, ami ugye az igazi szokott lenni...illetve nem elhanyagolandó, hogy idén inkább nekik jut ki a mákból is.

ezzel szemben egy idegenben idén (önmagához képest) pocsék mutatókkal rendelkező, a szezon elejétől fogva folyamatosan sérülésektől tüzedelt barcelona, amelynek a 3 alapcsatárjából 2 formán kívüli, a védelme pedig az egész szezonban össze-vissza volt foltozgatva...és e mellé fortuna sem fogja a kezünket, elég csak megnézni a pontvesztéseinket.

ezek alapján a madridisták és úgy a közvéleméy is most már azt várja, hogy tényleg nyernek.

habár egy döntetlen a madridnak alapjaiban vévő megfelelő lehet, azért egy döntetlen egyben idegesítő is lehet nekik, hogy még most sem sikerül legyőzni a barcát, ennyi jel mellett, ami az ő sikerüket ígéri.

azt meg már le se írom, hogy ha nyerünk, akkor szerintem hatalmas felháborodás és csalódottság, mondhatjuk, hogy pofára esés lesz madridban. :)
Mondjuk nagyon sok minden függene attól is, hogyan lenne a döntetlen. Mondjuk ha 2 gólos hátrányt dolgoznának le az utolsó percben, akkor szinte győzelemmel érne fel nekik az x. Fordított esetben, meg hiába a 6 pont előny, nem lenne őszinte az örömük, az biztos. De ha sima, taktikus meccset játszana a két csapat, és lenne mondjuk egy viszonylag eseménytelen 0-0, vagy 1-1, azt is sztem ők tudnák jobban értékelni.
Lehet, h a madridi közvélemény győzelmet vár, de sztem Mourinho nyugalomra fogja a játékosait inteni, mert ő tisztában van a Barca erejével, és tudja, h nem lehet a falnak fejjel menni. Sztem a Madrid óvatos taktikát fog választani, de úgy gondolom, h mi sem rontunk nekik. Sztem egy jó iramú meccs lehet, de helyzetet, és főleg gólt nem várok sokat. Kérdéses, h Messi milyen napot fog ki... sztem ő döntő tényező lehet, mint ahogy volt is pl. a Szuperkupán, vagy a BL elődöntőben. Ha viszont ki tudnák őt kapcsolni, akkor bajban lehetünk, mert a többi támadónktól én nagyon nagy csodát nem várok. :roll:
Messa írta:Emlékszem, tavaly is nagy volt az elbizakodottság a túloldalon, hogy na most aztán már tényleg megvernek minket, most már legyűrik a nagy Barcát, mikor ha nem most, aztán kaptak egy ötöst. Tudom, hogy az a Camp Nouban volt, és nem volt 6 pont előnyük, de én most sem tartom kizárhatatlannak, hogy megverjük őket, sőt.
Bízom Pepben, bízom a fiúkban.

Amúgy tényleg nem értem ezt a rengeteg negatív hangot, ha győzünk a Bernabeuban, akkor megint hipphipphurrá hangulat lenne, és megint jönnének a '65 kupás Barca' hsz-ek... :roll:
Figyelj, én tavalyi El Clasicoval elég nagy pénzt kerestem, de akár a fél tökömet is rátettem volna, h nyerünk, mert maximálisan biztos voltam benne. Most más a helyzet. Most talán az x-re látom a legnagyobb esélyt, utána a Barca sikerre, és legkisebb esélyt pedig, h kikapunk.
samy85
Capitá del Barça

2011.12.04. 16:08:46

LG, persze ez világos... én nem is erre reagáltam, hanem arra hogy amit tesz azt teheti ÚGYIS MINT Pep és mint mondjuk SAF hogy mást most ne is említsek... miért kell(ett) a rivális csapatot mocskolni... mennyivel volt így könnyebb a Madridnak? én erre fókuszáltam! a Kvalításit elvitatni nem tudom mert nem lehet... elismerem a hozzáértését még ha mélységesen el is ítélem... nekem kicsit Cé-vel párhuzamos a személye, legalábbis a MU-s Cé-jével.. ő is kérlelhetetlenül megosztotta a szurkolókat.. lagalább annyian gyűlölték mint amennyien rajongtak érte... Üdv! :)
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.12.04. 16:06:35

Emlékszem, tavaly is nagy volt az elbizakodottság a túloldalon, hogy na most aztán már tényleg megvernek minket, most már legyűrik a nagy Barcát, mikor ha nem most, aztán kaptak egy ötöst. Tudom, hogy az a Camp Nouban volt, és nem volt 6 pont előnyük, de én most sem tartom kizárhatatlannak, hogy megverjük őket, sőt.
Bízom Pepben, bízom a fiúkban.

Amúgy tényleg nem értem ezt a rengeteg negatív hangot, ha győzünk a Bernabeuban, akkor megint hipphipphurrá hangulat lenne, és megint jönnének a '65 kupás Barca' hsz-ek... :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.04. 16:02:56

samy85 írta:
ferninho írta:hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
én azt vettem észre, hogy idejött ez a portugál emberke és kezébe vette szó szerint az irányítást minden szempontból, végre értelmes, posztra a megfelelő emberkéket igazoltunk és egy elég ütőképes csapat jött össze.
és a csapaton belüli hangulatot pedig nem is jellemezném, egyszerűen jó nézni őket...
szóval lehet itt szidni Mourinhot, lehet hülyézni, leőrültezni és még ragozhatnám, de egyelőre a tények közel sem erről tanúskodnak... nagyon is nem...
ezzel nincs is gond... de egy SAf, egy Pep ugyanezeket megteszi anélkül hogy állandóan a sajtót a riválisa áztatására használja... hogy sportszerűtlen dolgokkal vádolja... ez az az oldala amiért utálják sokan... Jm személyét mindig az aktuális csapatának a szurkolói szeretik... ez így van!
Sztem pl. az Internél nagyon is vissza sírják. A Real egy középcsapat volt, mikor odament, pl. egy Lyon akkor még nagy falat volt nekik ugye. 1 szezon alatt azonban JM top 3-as csapatot csinált belőlük. Az Inter is Európában nem volt meghatározó, 2 év alatt mégis BL győztes csapatot csinált belőlük. Rá következő évben már ugyanazzal a kerettel szenvedtek, egy Schalke alázta porig őket. A Real számára nem volt, és most sincs jobb, megszerezhető edző. Akiket te emlitettél, SAF és Pep valószínűleg sosem lesznek a RM edzői. :roll:
Gondoljunk bele, ha nem minden idők egyik legerősebb Barcája lenne az ellenfelük, akkor JM valószínűleg már első szezonjában triplázott volna, és idén is sztem csak mi, azaz a Barca veheti el tőlük mind a bajnokságot, mind a BL-t.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.04. 16:00:31

a döntetlen érdekes lenne.
ugyebár ha jól emlékszek, az utóbbi 9 clasicón nem tudtak megverni minket (rendes játékidőben..) és ha döntetlen volt, az mindig nekünk kedvezett.

most egy döntetlen nekik kedvezne, hiszen egy clasicó után 6 pont ebben a bajnokságban igencsak pozitív dolog lehet.

viszont az a tény, hogy most, amikor tényleg hengerel a madrid, bárki jön szembe, csak az a kérdés, hogy mennyit kapnak....100%-osan veszik a BL-t, a bajnokságban 6 pont előny...hatalmas formában a gólvágóik....a világ legjobbnak titulált edzője 2. éve van, ami ugye az igazi szokott lenni...illetve nem elhanyagolandó, hogy idén inkább nekik jut ki a mákból is.

ezzel szemben egy idegenben idén (önmagához képest) pocsék mutatókkal rendelkező, a szezon elejétől fogva folyamatosan sérülésektől tüzedelt barcelona, amelynek a 3 alapcsatárjából 2 formán kívüli, a védelme pedig az egész szezonban össze-vissza volt foltozgatva...és e mellé fortuna sem fogja a kezünket, elég csak megnézni a pontvesztéseinket.

ezek alapján a madridisták és úgy a közvéleméy is most már azt várja, hogy tényleg nyernek.

habár egy döntetlen a madridnak alapjaiban vévő megfelelő lehet, azért egy döntetlen egyben idegesítő is lehet nekik, hogy még most sem sikerül legyőzni a barcát, ennyi jel mellett, ami az ő sikerüket ígéri.

azt meg már le se írom, hogy ha nyerünk, akkor szerintem hatalmas felháborodás és csalódottság, mondhatjuk, hogy pofára esés lesz madridban. :)
TBone
Barça C

2011.12.04. 15:57:31

ez a "ha mindkét csapat a maximumot hozza" egy nagy idiótaság. mindkét csapat nem hozhatja a maximumot. ha a barca nem tud kibontakozni, olyan gördülékenyen játszani, akkor azt mondják, hogy a barca nem hozta ki magából a maximumot. és miért? mert nem TUDTA, mert az ellenfél viszont a legjobbját hozta és nem hagyta őket játsszani. a lényege amit mondani akarok, csak a szokásos közhely: minden csapat úgy játszik, ahogy a másik engedi neki, tehát mindkét csapat nem tudja a "maimumot" hozni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.04. 15:10:11

Én olyan meccset várok, mint a BL elődöntő első meccsén, ahol 2 rendkívül szervezett csapatot láttam, s apró húzásokkal próbálták az edzők meglepni a másikat, aztán Pepe húzta a legnagyobbat, s nyertünk :lol:
Én szeretem Mourinho munkásságát (nem mint embert, hanem ahogy gyönyörűen megszervezi a játékot), s régebbről is ilyen időszakban nem egyszer az Inter padján a rangadókon jöttek a szoros meccsek, melyeket esetleg egy Sneijder szabadrúgás eldöntött, vagy Milito gól!Most erre számítok tőle, badarság lenne 6 pontos előnyben kockáztatni, ennyi fordulóval a vége előtt!Nem fognak nagyon kinyílni, de már középpályán próbálnak zavarni!Részünkről is jobb az óvatosság, mert egy esetleges vereség 9 pontos hátrányt "szülne"!De az is tény, talán mi több felállást képesek vagyunk reprodukálni, s előhúzni ismeretlen embereket (lsd Cuenca)!Ezzel lephetjük me őket!A vereséget mindenféleképpen el kell kerülni, s törekedni a 3pontra, de egy iksz sem tragédia!Ahogy daffy írta régebben szerintem is a legnagobb esély a döntetlenre!
Szerintem 60% iksz 20%ide 20%oda!
Az meg hogy Mourinho csöndben van érthető, mert most a csapat kezd összeállni, s nem veszi fel senki vele a harcot!Internél is ez volt, csak néha Ranieri borította a bilit, s kapta az ívet a sajtóban a portugáltól!Vagy Wenger, de most Pep szokásosan a csapatra fiyel, s jól is teszi!
Kép
Kép
Kép
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2011.12.04. 14:36:51

Már most ezerrel hangolódok a Real elleni meccsre, és találtam egy jó kis vidit, amely önmagáért beszél :wink: : http://www.youtube.com/watch?v=nukTcC0_ ... feature=iv.

(Emellett pedig letöltöttem a tavalyi 5-0-át, vmelyik nap majd megnézem.)
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:57:52

Én is bőven optimista vagyok, úgy gondolom egy jó Barca ha nagyon muszáj Madridban is megveri a Madridot 10ből 8szor.
Másik dolog hogy zsozé méregfoga szte, kivan azzal húzva hogy nem tud mire készülni , több hadrendben játszottunk idén eredményesen és jól, tegnap is egy újabb került bevetésre.
Láthattuk tavaly ősszel is egy apró változtatás mekkora zavart okozott a csapatában.
Abban teljesen biztos vagyok hogy a meccset mi irányítjuk majd Madridnak max 5-10 percei lesznek. Persze másodszándékból is képesek lehetnek majd nyerni.
Ami zavart tegnap az a görcsösség ami az első két gól után tűnt csak el, addig jóformán csak az a két helyzetünk volt.
Cesc,Alexis,Messi,Masch négyes az akitől sokat várok.
cortazar
Barça C

2011.12.04. 13:29:49

Én lennék a legboldogabb és a focivilág is, ha tényleg komolyan és őszintén visszavett volna. Mert ez a háború már mindenkinek betett, legjobban a saját csapatának. (Talán nem szóltak neki, amikor aláírta a szerződését, hogy a polgárháború Spanyolországban 1937-ben befejeződött...) DE persze ez kiderül majd 10-én.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:19:36

ferninho írta: hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
én azt vettem észre, hogy idejött ez a portugál emberke és kezébe vette szó szerint az irányítást minden szempontból, végre értelmes, posztra a megfelelő emberkéket igazoltunk és egy elég ütőképes csapat jött össze.
és a csapaton belüli hangulatot pedig nem is jellemezném, egyszerűen jó nézni őket...
szóval lehet itt szidni Mourinhot, lehet hülyézni, leőrültezni és még ragozhatnám, de egyelőre a tények közel sem erről tanúskodnak... nagyon is nem...
Senki nem mondta azt, hogy ne lenne egy jó edző, csak azt mondjuk hogy egy hitvány ember, az alapján amit a futballvilágban mutat. Otthon lehet hogy porszívózik, azt nem tudhatjuk.

6 pont az tény. De az elmúlt évek alapján semmi félelem nincs bennünk, mert ha a maxot kihozza mindkét csapat, akkor mi vagyunk a jobbak. De ha ne adj'Isten kikapnánk, akkor nem lenne nyilatkozatstop a hivatalos oldalon mint az 5-0-nál, meg bírózás, UNICEFEZÉS a 0-2 után.

De a mélypontról bármi áron elmozdultatok volna, itt van, el lehet dönteni megérte-e. Nekem nem kellett volna így, aztán lehet más meg másképp vélekedik.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.04. 13:13:14

cortazar írta:A port. edző azért vett visza, mert most megy a zenekarának. Hallgassuk csak, mit mond, ha mondjuk kikapnak! (Ha nyernek, nagyon finom úriember lesz, enyhén lenéző-lekezelő hangvétellel a Barca és edzője felé....) Nem változott a manus semmit, és egyébként egy régi kínai közmondás szerint inkább hidd el, hogy egy hegy odébbment, mint azt, hogy egy felnőtt ember megváltozott.
Tavaly is vezetett a Real az első klasszikus előtt, de akkor már Mou szeptemberben elkezdte adagolni a dumáját. Szóval hidd el, visszavett. :wink:
Ha csak a sajtóban, az is jó... majd jövőhéten meglátjuk a pályán mi lesz a helyzet.. :)
cortazar
Barça C

2011.12.04. 13:09:49

A port. edző azért vett visza, mert most megy a zenekarának. Hallgassuk csak, mit mond, ha mondjuk kikapnak! (Ha nyernek, nagyon finom úriember lesz, enyhén lenéző-lekezelő hangvétellel a Barca és edzője felé....) Nem változott a manus semmit, és egyébként egy régi kínai közmondás szerint inkább hidd el, hogy egy hegy odébbment, mint azt, hogy egy felnőtt ember megváltozott.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:04:24

Én 6 nappal a klasszikus előtt pozitív vagyok abszolút. Lehet a tegnapi sima győzelem hatása, de ha ez a csapat hozza a csúcsformáját, akkor komoly esélyesek vagyunk. Sok fog múlni a Madridon, hogy hogy állnak hozzá a meccshez. Lehet arról hallani, hogy ahogy a Valencia ellen is, 4-3-3-ban, 3 szűrővel. Ez esetben sárgák sokasága, és talán piros is becsúszhat, de tény, így megtudnák fogni a középpályánk. 4-2-3-1-ben meg nagyon szervezetten kell védekezniük csapat szinten, egyszer kinyílnak az életveszély. Plusz talán most mindenki esélyesebbnek tartja a Madridot, ez nekünk talán még jó is lehet. Vamos Barca! (ez csak az én személyes véleményem)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.04. 13:03:49

Amúgy remélem észrevettétek, hogy mindkettő csapat szerencséjére Mourinho most visszavett. Nincsenek arrogáns kijelentései, nem akar most senkit sem cukkolni. Ezzel szoros kapcsolatban van az is, h a Real is lehiggadt. Tehát én most egy rendes Clássicot várok semmi balhéval. Remélem még durva Pepe féle rúgásokat sem látunk senkitől. Gondolom ebben az is benne van, h a szuperkupa után mindenki magába nézett... Nyilván Mourinho is megbánta, amit ott tett meg úgy mindenki.
Szóval, ha Mou így folytatja akkor normális és akár szerethető edző lesz, na... :D
Persze csak, ha nem veszi el az orrunk elől a kupákat... :D
cortazar
Barça C

2011.12.04. 13:03:23

Igen, de azokon a bizonyos nyögvenyelős meccseken is rúgtak néha 5 gólt. Szerintem a Real van nyerési kényszerben. És ez lehet a vesztük.
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.04. 12:57:46

Apa kezdődik. :D
Optimista vagyok a klasszikussal kapcsolatban. értem ezt úgy, h szerintem egy jó, látványos meccset fogunk látni, ahol végre mindkét csapat támadni és focizni fog.
Az esélyekről nehéz beszélni, hatalmas közhely, de tényleg igaz, h egy ilyen derbin nincs esélyes és bármi megtörténhet. A Madrid vezeti a tabellát, ők játszanak otthon, tehát ők kellene legyenek az esélyesebbek, de azért a Barcát sem kell félteni és szerintem senki sem lepődne meg, ha mi nyernénk. Sőt szerintem az egymás elleni meccseken a Barca az esélyesebb. A Real nagyon akar, profin játszanak, alig hibáznak, de űgy érzem, h még mindig a Barca játssza a jobb focit. Csak az a baj, h idén eléggé kiegyensúlyozatlanok vagyunk, vagy gála, vagy nyögvenyelős játék.

Madrid:
A madridisták is csalódottak lennének, h ha olyan meccs lenne, mint a tavaszi bajnoki, ahol beálltak védekezni és látszott, h az x megfelel nekik. Ez a Real Madrid a legjobb akar lenne és ahhoz, h a legjobb legyen, meg kell vernie a Barcelonát. Jó, magabiztos játékkal kell megvernie a Barcát. Úgy gondolom, h már az elejétől nagyon fognak nyomni és éppen ezért fontos lesz, h minél hamarabb lenyugodjunk és átvegyük a kezdeményezést. A Real gyors akciókkal fog majd próbálkozni, a széleken biztos sok akció fognak vezetni és ha 3 védővel állunk fel, akkor nagy gondokat okozhatnak.

Barcelona:
Már leírtam, de megteszem még egyszer. Szerintem, ha kikapunk, akkor a bajnoki címtől búcsút vehetünk, 9 pontról egy Mourinho csapat nem fog bajnokságot bukni. Arra vagyok kíváncsi, h Pep ismét húz-e majd valami váratlant, eddig rendre megtette és ezeket a változtatások be is jöttek. Fontos lesz, h középpályán ne veszítsünk sok labdát, gondolok itt főleg Busquets-re, mert ezekből jöhetnek a veszélyes Madrid kontrák. Elég sokat próbálgatta Guardiola a három védős felállást, de azért láthattuk, h a nagy csapatok ellen még vannak gondok. Éppen ezért, nagyon remélem, h 4 védővel fogunk felállni. Ja és nem kezdenék bánatomba sírni, ha Villa tavalyi önmagát idézné.

Legyen jó meccs, nyerjen a jobbik( Barca) és akkor nem lesz gond. :)

Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=x3YEahrK ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=bFWnZJKh ... re=related
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
cortazar
Barça C

2011.12.04. 12:48:29

A tények egyelőre semmit sem támasztanak alá, mert nincsenek tények. A Real vezeti a bajnokságot, két elpasszolt Barca meccs miatt és mert tényleg jól játszik a csapat. (De nekik is van egy vereségük, mint a Barcának. Ennyi.) BL-ben a két csapat tök ugyanazt nyújtja (a maximumot ugyanis). Egyelőre még nem játszottak egymás ellen (legfeljebb a szuperkupában, amit elvileg a Realnak kellett volna nyernie, mégis a Barca nyerte), szóval nincsenek tények. Majd lesz egy tény, dec 10-én éjjel 12-kor. Addig minden spekuláció (beleértve persze azt is, amit én írok).
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.04. 12:46:35

samy85 írta:ezzel nincs is gond... de egy SAf, egy Pep ugyanezeket megteszi anélkül hogy állandóan a sajtót a riválisa áztatására használja... hogy sportszerűtlen dolgokkal vádolja... ez az az oldala amiért utálják sokan... Jm személyét mindig az aktuális csapatának a szurkolói szeretik... ez így van!
Pep álszent hala madridista. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
samy85
Capitá del Barça

2011.12.04. 12:42:37

ferninho írta:hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
ezzel nincs is gond... de egy SAf, egy Pep ugyanezeket megteszi anélkül hogy állandóan a sajtót a riválisa áztatására használja... hogy sportszerűtlen dolgokkal vádolja... ez az az oldala amiért utálják sokan... Jm személyét mindig az aktuális csapatának a szurkolói szeretik... ez így van!
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2011.12.04. 12:38:00

Attól még hogy eredményes, még nem kell szeretni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ferninho
Madridista

2011.12.04. 12:29:24

Nekem semmi bajom a Reallal, nekem az edzőjükkel van bajom (és szerintem nekik is, csak még nem tudják)
hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
madridista
Válasz küldése