Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.12.05. 07:13:38

Messi-Ini írta:Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,azt szűröm le belőlük hogy mindenki nagyon izgatott és összességében pozitívan tekint a meccsre.Én a magam részéről rendesen bevagyok tojva,mert hát: A tavaly tavaszi klasszikus szinte már egy "sörmeccs" volt,amelyen egyik csapat sem csinált semmi különlegeset,mi elfocizgattunk hogy egy x legaláb meglegyen,és hát a végére meg is lett.De aztán jött a kupadöntő,ahol a Real nagyon agresszívan letámadott minket az egész első félidőben,amire mi úgy reagáltunk ahogy ezt ők várták,mert nem tudtuk megtartani a labdákat,nem tudtunk támadásokat építeni.Ennek ellenére,hogy nem nagyon jutottunk előre,a védelem szokás szerint a félpályán áldogált,hogy a Madrid a megszerzett labdákkal tudjon indulni.Az első félidőben jobbak is voltak,mákunk volt hogy nem vezettek.A 2. félidőre talán elfáradtak,vagy tudatosan vettek vissza,ezt nemtudom,de ott kezdtünk feljönni,de az is édeskevés volt a sikerhez.Az idei szuperkupa meccseken szerintem ugyanez volt,hogy a Madrid kő keményen letámadott,amivel nemnagyon tudtunk mit kezdeni,mert hát valljuk be,megnyertük a kupát,de alakulhatott volna ez máshogy is,mert a Real-nak több helyzete volt,csak szerencsénkre ezeket nem használták ki.Szerintem JM ugyanezt a taktikát fogja nyomni,kérdés,hogy erre mit válaszol majd Pep......
A Szuperkupa meccs sztem nem viszonyítási alap, mert a Real egyértelműen sokkal jobb formában és erőnlétben volt, ráadásul nálunk az első meccsen Piqué, Sergio, Xavi, Fabregas? hiányzott. Mindamellett elég jók voltak és tényleg a szerencsénknek köszönhetően nyertünk. Remélem Pepnek csak egy válasza van, de az ütős lesz: Valdes-Alves, Mascherano, Piqué, Abidal-Xavi, Sergio, Iniesta-Messi, Cesc, Alexis. Igazából 4-4-2-őt is simán el tudok képzelni mert most a védekezés egyenlőre fontosabb lesz, mint a támadás és nagyon nem mindegy, hogy 1 emberrel több, vagy kevesebb védekezik. Igazából ezen a meccsen fog múlni minden. Ha nyerünk még van esélyünk a bajnokságra, ha nem akkor azt inkább nem is kommentálom...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.12.05. 06:29:47

Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,azt szűröm le belőlük hogy mindenki nagyon izgatott és összességében pozitívan tekint a meccsre.Én a magam részéről rendesen bevagyok tojva,mert hát: A tavaly tavaszi klasszikus szinte már egy "sörmeccs" volt,amelyen egyik csapat sem csinált semmi különlegeset,mi elfocizgattunk hogy egy x legaláb meglegyen,és hát a végére meg is lett.De aztán jött a kupadöntő,ahol a Real nagyon agresszívan letámadott minket az egész első félidőben,amire mi úgy reagáltunk ahogy ezt ők várták,mert nem tudtuk megtartani a labdákat,nem tudtunk támadásokat építeni.Ennek ellenére,hogy nem nagyon jutottunk előre,a védelem szokás szerint a félpályán áldogált,hogy a Madrid a megszerzett labdákkal tudjon indulni.Az első félidőben jobbak is voltak,mákunk volt hogy nem vezettek.A 2. félidőre talán elfáradtak,vagy tudatosan vettek vissza,ezt nemtudom,de ott kezdtünk feljönni,de az is édeskevés volt a sikerhez.Az idei szuperkupa meccseken szerintem ugyanez volt,hogy a Madrid kő keményen letámadott,amivel nemnagyon tudtunk mit kezdeni,mert hát valljuk be,megnyertük a kupát,de alakulhatott volna ez máshogy is,mert a Real-nak több helyzete volt,csak szerencsénkre ezeket nem használták ki.Szerintem JM ugyanezt a taktikát fogja nyomni,kérdés,hogy erre mit válaszol majd Pep......
Kép
ferninho
Madridista

2011.12.05. 00:11:34

sektor írta:mintha akkora dolog lenne helyesen leírni, ezt kb úgy adtad elő
bocsánat....
FERNINHO WINS

Neked pedig meglett, így egy hét pihenő!
madridista
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.04. 23:58:13

mondjuk a tied vicces :D
az enyém az egy remény kifejezése inkább :D

1 lehetőséged maradt a hasonló OFF-okra, következő után 1 hét pihenés!
cortazar
Barça C

2011.12.04. 18:10:58

De sajnos el kell ismerni, hogy a CéRon, Benzema, Kaká, De azért Marischka kombó se egy gyenge zenekar. Nagy meccs lesz, na. És remélem, kevés piros lap, mondjuk, mindössze négy.... Abból egy a port. edzőnek, egy Karankának, bár az még egy jobb mandró.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.12.04. 17:50:47

Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis, Villa, ők pihennek és később fognak csak edzeni,alias ahogy Pepet ismerem, a madrid ellen ők az alap team...Ez alapján sztem: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal,Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis lesz a kezdő,és Keita, meg Villa padra...Nem hinném hogy Pep ki merne állni 3 védővel a madrid ellen,általában nemhogy 4 vedő még 2 védekező kp is szokott lenni idegenben a madrid ellen, a kezdőben...Pláne most hogy a madrid jobb formában van ahogy Pep mondta különleges formában...Amúgy sztem fogható a madrid ezzel a felállással,hátul baj nincs,Busquets elég jó formát mutat,Xavi-Ini-Cesc -től vedd el a labdát :D ,Messi meg Alexis szélről befel húzva meg életveszély,és területet nyithat Cescnek középen, aki nagyon szereti ezt,és be is rúgja rendre a kínálkozó lehetőséget...és ha Alves fölfut Messi középre Alexis marad szélen mögötte Cesc osztogat Messinek...Amúgy Alves támadásnál csatár és akkor 3 védő hátul,sztem úgy fogjuk játszani,ilyen ál 3-5-2 ben...Egyedül sztem Pique elférne még ott középen,bár nem mutat vmi nagy formát mostanság,de a magassága miatt azért jó lenne,mert a madrid rendre beívelésekkel okozza a legtöbb veszélyt...ÉS ha vkinek nem megy Thiago beállásával sem gyengülünk sokat az tuti,Pedro is csak ott van mégha formán kívül is,de azért nem olyan rossz egy beálló Pedro,és Cuenca sem elhanyagolható mint csere...És azért Villa szokott villogni a rangadókon...Nem lesz ez rossz... :)

No ez csak az én meglátásom,de aztán lehet Pep meglep minket,bár én nem szeretnék nagyon meglepődni,pl. egy téynleges 3 védős felállással,mert akkor lenne izgalom az tuti...Deha nyerünk egyébként nem érdekel,tőlem kiállhat Messivel meg Valdessel is, ha ketten megverik a madridot ám legyen... :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.12.04. 16:56:23

cortazar írta:a Messi, Fábre Ini, Xavi kvartett, jobb, mint a Bartók vonósnégyes.
:lol: :lol: :lol:
Ez nagyon nagy! :D

Egyébként szerintem is ott kell lennie Fabregasnak IS a pályán. Melléjük Sánchez mindenképp és akkor azt kell eldönteni, hogy Villával próbálkozunk-e egy 4. védő kárára. Hál'Istennek ezt nem nekem kell eldöntenem, majd Pep kieszel valami okosat. :wink: De az biztos, hogy 3 védővel és mindössze 1 vkp-val nagyon necces kifutni a Bernabeu gyepére... A fő dilemma az lesz, hogy Villának adjunk-e esélyt egy nagy meccsen (mert ezekre ált. összekapja magát) vagy dobjunk be inkább mégegy labdatartó középpályást.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
samy85
Capitá del Barça

2011.12.04. 16:55:34

visca el barca írta:sztem igazán az lesz döntő a classicon, hogy pepe-t hanyadik pecben állítják majd ki :D
Vagy Ramost :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.04. 16:50:41

sztem igazán az lesz döntő a classicon, hogy pepe-t hanyadik pecben állítják majd ki :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
cortazar
Barça C

2011.12.04. 16:46:38

az utóbbi hónapokban az derült ki, hogy messi már nem tud jól együtt játszani Villával. Viszont tökéletes az összehangaj Fábregassal és jól megérti magát Aánchezzel is. Ez lehet a döntő a real meccsen. Nem kezdhet Villa, ha van némi igazam. És a Messi, Fábre Ini, Xavi kvartett, jobb, mint a Bartók vonósnégyes.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.04. 16:15:10

shutterisland írta:a döntetlen érdekes lenne.
ugyebár ha jól emlékszek, az utóbbi 9 clasicón nem tudtak megverni minket (rendes játékidőben..) és ha döntetlen volt, az mindig nekünk kedvezett.

most egy döntetlen nekik kedvezne, hiszen egy clasicó után 6 pont ebben a bajnokságban igencsak pozitív dolog lehet.

viszont az a tény, hogy most, amikor tényleg hengerel a madrid, bárki jön szembe, csak az a kérdés, hogy mennyit kapnak....100%-osan veszik a BL-t, a bajnokságban 6 pont előny...hatalmas formában a gólvágóik....a világ legjobbnak titulált edzője 2. éve van, ami ugye az igazi szokott lenni...illetve nem elhanyagolandó, hogy idén inkább nekik jut ki a mákból is.

ezzel szemben egy idegenben idén (önmagához képest) pocsék mutatókkal rendelkező, a szezon elejétől fogva folyamatosan sérülésektől tüzedelt barcelona, amelynek a 3 alapcsatárjából 2 formán kívüli, a védelme pedig az egész szezonban össze-vissza volt foltozgatva...és e mellé fortuna sem fogja a kezünket, elég csak megnézni a pontvesztéseinket.

ezek alapján a madridisták és úgy a közvéleméy is most már azt várja, hogy tényleg nyernek.

habár egy döntetlen a madridnak alapjaiban vévő megfelelő lehet, azért egy döntetlen egyben idegesítő is lehet nekik, hogy még most sem sikerül legyőzni a barcát, ennyi jel mellett, ami az ő sikerüket ígéri.

azt meg már le se írom, hogy ha nyerünk, akkor szerintem hatalmas felháborodás és csalódottság, mondhatjuk, hogy pofára esés lesz madridban. :)
Mondjuk nagyon sok minden függene attól is, hogyan lenne a döntetlen. Mondjuk ha 2 gólos hátrányt dolgoznának le az utolsó percben, akkor szinte győzelemmel érne fel nekik az x. Fordított esetben, meg hiába a 6 pont előny, nem lenne őszinte az örömük, az biztos. De ha sima, taktikus meccset játszana a két csapat, és lenne mondjuk egy viszonylag eseménytelen 0-0, vagy 1-1, azt is sztem ők tudnák jobban értékelni.
Lehet, h a madridi közvélemény győzelmet vár, de sztem Mourinho nyugalomra fogja a játékosait inteni, mert ő tisztában van a Barca erejével, és tudja, h nem lehet a falnak fejjel menni. Sztem a Madrid óvatos taktikát fog választani, de úgy gondolom, h mi sem rontunk nekik. Sztem egy jó iramú meccs lehet, de helyzetet, és főleg gólt nem várok sokat. Kérdéses, h Messi milyen napot fog ki... sztem ő döntő tényező lehet, mint ahogy volt is pl. a Szuperkupán, vagy a BL elődöntőben. Ha viszont ki tudnák őt kapcsolni, akkor bajban lehetünk, mert a többi támadónktól én nagyon nagy csodát nem várok. :roll:
Messa írta:Emlékszem, tavaly is nagy volt az elbizakodottság a túloldalon, hogy na most aztán már tényleg megvernek minket, most már legyűrik a nagy Barcát, mikor ha nem most, aztán kaptak egy ötöst. Tudom, hogy az a Camp Nouban volt, és nem volt 6 pont előnyük, de én most sem tartom kizárhatatlannak, hogy megverjük őket, sőt.
Bízom Pepben, bízom a fiúkban.

Amúgy tényleg nem értem ezt a rengeteg negatív hangot, ha győzünk a Bernabeuban, akkor megint hipphipphurrá hangulat lenne, és megint jönnének a '65 kupás Barca' hsz-ek... :roll:
Figyelj, én tavalyi El Clasicoval elég nagy pénzt kerestem, de akár a fél tökömet is rátettem volna, h nyerünk, mert maximálisan biztos voltam benne. Most más a helyzet. Most talán az x-re látom a legnagyobb esélyt, utána a Barca sikerre, és legkisebb esélyt pedig, h kikapunk.
samy85
Capitá del Barça

2011.12.04. 16:08:46

LG, persze ez világos... én nem is erre reagáltam, hanem arra hogy amit tesz azt teheti ÚGYIS MINT Pep és mint mondjuk SAF hogy mást most ne is említsek... miért kell(ett) a rivális csapatot mocskolni... mennyivel volt így könnyebb a Madridnak? én erre fókuszáltam! a Kvalításit elvitatni nem tudom mert nem lehet... elismerem a hozzáértését még ha mélységesen el is ítélem... nekem kicsit Cé-vel párhuzamos a személye, legalábbis a MU-s Cé-jével.. ő is kérlelhetetlenül megosztotta a szurkolókat.. lagalább annyian gyűlölték mint amennyien rajongtak érte... Üdv! :)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.12.04. 16:06:35

Emlékszem, tavaly is nagy volt az elbizakodottság a túloldalon, hogy na most aztán már tényleg megvernek minket, most már legyűrik a nagy Barcát, mikor ha nem most, aztán kaptak egy ötöst. Tudom, hogy az a Camp Nouban volt, és nem volt 6 pont előnyük, de én most sem tartom kizárhatatlannak, hogy megverjük őket, sőt.
Bízom Pepben, bízom a fiúkban.

Amúgy tényleg nem értem ezt a rengeteg negatív hangot, ha győzünk a Bernabeuban, akkor megint hipphipphurrá hangulat lenne, és megint jönnének a '65 kupás Barca' hsz-ek... :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.04. 16:02:56

samy85 írta:
ferninho írta:hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
én azt vettem észre, hogy idejött ez a portugál emberke és kezébe vette szó szerint az irányítást minden szempontból, végre értelmes, posztra a megfelelő emberkéket igazoltunk és egy elég ütőképes csapat jött össze.
és a csapaton belüli hangulatot pedig nem is jellemezném, egyszerűen jó nézni őket...
szóval lehet itt szidni Mourinhot, lehet hülyézni, leőrültezni és még ragozhatnám, de egyelőre a tények közel sem erről tanúskodnak... nagyon is nem...
ezzel nincs is gond... de egy SAf, egy Pep ugyanezeket megteszi anélkül hogy állandóan a sajtót a riválisa áztatására használja... hogy sportszerűtlen dolgokkal vádolja... ez az az oldala amiért utálják sokan... Jm személyét mindig az aktuális csapatának a szurkolói szeretik... ez így van!
Sztem pl. az Internél nagyon is vissza sírják. A Real egy középcsapat volt, mikor odament, pl. egy Lyon akkor még nagy falat volt nekik ugye. 1 szezon alatt azonban JM top 3-as csapatot csinált belőlük. Az Inter is Európában nem volt meghatározó, 2 év alatt mégis BL győztes csapatot csinált belőlük. Rá következő évben már ugyanazzal a kerettel szenvedtek, egy Schalke alázta porig őket. A Real számára nem volt, és most sincs jobb, megszerezhető edző. Akiket te emlitettél, SAF és Pep valószínűleg sosem lesznek a RM edzői. :roll:
Gondoljunk bele, ha nem minden idők egyik legerősebb Barcája lenne az ellenfelük, akkor JM valószínűleg már első szezonjában triplázott volna, és idén is sztem csak mi, azaz a Barca veheti el tőlük mind a bajnokságot, mind a BL-t.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.04. 16:00:31

a döntetlen érdekes lenne.
ugyebár ha jól emlékszek, az utóbbi 9 clasicón nem tudtak megverni minket (rendes játékidőben..) és ha döntetlen volt, az mindig nekünk kedvezett.

most egy döntetlen nekik kedvezne, hiszen egy clasicó után 6 pont ebben a bajnokságban igencsak pozitív dolog lehet.

viszont az a tény, hogy most, amikor tényleg hengerel a madrid, bárki jön szembe, csak az a kérdés, hogy mennyit kapnak....100%-osan veszik a BL-t, a bajnokságban 6 pont előny...hatalmas formában a gólvágóik....a világ legjobbnak titulált edzője 2. éve van, ami ugye az igazi szokott lenni...illetve nem elhanyagolandó, hogy idén inkább nekik jut ki a mákból is.

ezzel szemben egy idegenben idén (önmagához képest) pocsék mutatókkal rendelkező, a szezon elejétől fogva folyamatosan sérülésektől tüzedelt barcelona, amelynek a 3 alapcsatárjából 2 formán kívüli, a védelme pedig az egész szezonban össze-vissza volt foltozgatva...és e mellé fortuna sem fogja a kezünket, elég csak megnézni a pontvesztéseinket.

ezek alapján a madridisták és úgy a közvéleméy is most már azt várja, hogy tényleg nyernek.

habár egy döntetlen a madridnak alapjaiban vévő megfelelő lehet, azért egy döntetlen egyben idegesítő is lehet nekik, hogy még most sem sikerül legyőzni a barcát, ennyi jel mellett, ami az ő sikerüket ígéri.

azt meg már le se írom, hogy ha nyerünk, akkor szerintem hatalmas felháborodás és csalódottság, mondhatjuk, hogy pofára esés lesz madridban. :)
TBone
Barça C

2011.12.04. 15:57:31

ez a "ha mindkét csapat a maximumot hozza" egy nagy idiótaság. mindkét csapat nem hozhatja a maximumot. ha a barca nem tud kibontakozni, olyan gördülékenyen játszani, akkor azt mondják, hogy a barca nem hozta ki magából a maximumot. és miért? mert nem TUDTA, mert az ellenfél viszont a legjobbját hozta és nem hagyta őket játsszani. a lényege amit mondani akarok, csak a szokásos közhely: minden csapat úgy játszik, ahogy a másik engedi neki, tehát mindkét csapat nem tudja a "maimumot" hozni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.04. 15:10:11

Én olyan meccset várok, mint a BL elődöntő első meccsén, ahol 2 rendkívül szervezett csapatot láttam, s apró húzásokkal próbálták az edzők meglepni a másikat, aztán Pepe húzta a legnagyobbat, s nyertünk :lol:
Én szeretem Mourinho munkásságát (nem mint embert, hanem ahogy gyönyörűen megszervezi a játékot), s régebbről is ilyen időszakban nem egyszer az Inter padján a rangadókon jöttek a szoros meccsek, melyeket esetleg egy Sneijder szabadrúgás eldöntött, vagy Milito gól!Most erre számítok tőle, badarság lenne 6 pontos előnyben kockáztatni, ennyi fordulóval a vége előtt!Nem fognak nagyon kinyílni, de már középpályán próbálnak zavarni!Részünkről is jobb az óvatosság, mert egy esetleges vereség 9 pontos hátrányt "szülne"!De az is tény, talán mi több felállást képesek vagyunk reprodukálni, s előhúzni ismeretlen embereket (lsd Cuenca)!Ezzel lephetjük me őket!A vereséget mindenféleképpen el kell kerülni, s törekedni a 3pontra, de egy iksz sem tragédia!Ahogy daffy írta régebben szerintem is a legnagobb esély a döntetlenre!
Szerintem 60% iksz 20%ide 20%oda!
Az meg hogy Mourinho csöndben van érthető, mert most a csapat kezd összeállni, s nem veszi fel senki vele a harcot!Internél is ez volt, csak néha Ranieri borította a bilit, s kapta az ívet a sajtóban a portugáltól!Vagy Wenger, de most Pep szokásosan a csapatra fiyel, s jól is teszi!
Kép
Kép
Kép
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2011.12.04. 14:36:51

Már most ezerrel hangolódok a Real elleni meccsre, és találtam egy jó kis vidit, amely önmagáért beszél :wink: : http://www.youtube.com/watch?v=nukTcC0_ ... feature=iv.

(Emellett pedig letöltöttem a tavalyi 5-0-át, vmelyik nap majd megnézem.)
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:57:52

Én is bőven optimista vagyok, úgy gondolom egy jó Barca ha nagyon muszáj Madridban is megveri a Madridot 10ből 8szor.
Másik dolog hogy zsozé méregfoga szte, kivan azzal húzva hogy nem tud mire készülni , több hadrendben játszottunk idén eredményesen és jól, tegnap is egy újabb került bevetésre.
Láthattuk tavaly ősszel is egy apró változtatás mekkora zavart okozott a csapatában.
Abban teljesen biztos vagyok hogy a meccset mi irányítjuk majd Madridnak max 5-10 percei lesznek. Persze másodszándékból is képesek lehetnek majd nyerni.
Ami zavart tegnap az a görcsösség ami az első két gól után tűnt csak el, addig jóformán csak az a két helyzetünk volt.
Cesc,Alexis,Messi,Masch négyes az akitől sokat várok.
cortazar
Barça C

2011.12.04. 13:29:49

Én lennék a legboldogabb és a focivilág is, ha tényleg komolyan és őszintén visszavett volna. Mert ez a háború már mindenkinek betett, legjobban a saját csapatának. (Talán nem szóltak neki, amikor aláírta a szerződését, hogy a polgárháború Spanyolországban 1937-ben befejeződött...) DE persze ez kiderül majd 10-én.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:19:36

ferninho írta: hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
én azt vettem észre, hogy idejött ez a portugál emberke és kezébe vette szó szerint az irányítást minden szempontból, végre értelmes, posztra a megfelelő emberkéket igazoltunk és egy elég ütőképes csapat jött össze.
és a csapaton belüli hangulatot pedig nem is jellemezném, egyszerűen jó nézni őket...
szóval lehet itt szidni Mourinhot, lehet hülyézni, leőrültezni és még ragozhatnám, de egyelőre a tények közel sem erről tanúskodnak... nagyon is nem...
Senki nem mondta azt, hogy ne lenne egy jó edző, csak azt mondjuk hogy egy hitvány ember, az alapján amit a futballvilágban mutat. Otthon lehet hogy porszívózik, azt nem tudhatjuk.

6 pont az tény. De az elmúlt évek alapján semmi félelem nincs bennünk, mert ha a maxot kihozza mindkét csapat, akkor mi vagyunk a jobbak. De ha ne adj'Isten kikapnánk, akkor nem lenne nyilatkozatstop a hivatalos oldalon mint az 5-0-nál, meg bírózás, UNICEFEZÉS a 0-2 után.

De a mélypontról bármi áron elmozdultatok volna, itt van, el lehet dönteni megérte-e. Nekem nem kellett volna így, aztán lehet más meg másképp vélekedik.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.04. 13:13:14

cortazar írta:A port. edző azért vett visza, mert most megy a zenekarának. Hallgassuk csak, mit mond, ha mondjuk kikapnak! (Ha nyernek, nagyon finom úriember lesz, enyhén lenéző-lekezelő hangvétellel a Barca és edzője felé....) Nem változott a manus semmit, és egyébként egy régi kínai közmondás szerint inkább hidd el, hogy egy hegy odébbment, mint azt, hogy egy felnőtt ember megváltozott.
Tavaly is vezetett a Real az első klasszikus előtt, de akkor már Mou szeptemberben elkezdte adagolni a dumáját. Szóval hidd el, visszavett. :wink:
Ha csak a sajtóban, az is jó... majd jövőhéten meglátjuk a pályán mi lesz a helyzet.. :)
cortazar
Barça C

2011.12.04. 13:09:49

A port. edző azért vett visza, mert most megy a zenekarának. Hallgassuk csak, mit mond, ha mondjuk kikapnak! (Ha nyernek, nagyon finom úriember lesz, enyhén lenéző-lekezelő hangvétellel a Barca és edzője felé....) Nem változott a manus semmit, és egyébként egy régi kínai közmondás szerint inkább hidd el, hogy egy hegy odébbment, mint azt, hogy egy felnőtt ember megváltozott.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:04:24

Én 6 nappal a klasszikus előtt pozitív vagyok abszolút. Lehet a tegnapi sima győzelem hatása, de ha ez a csapat hozza a csúcsformáját, akkor komoly esélyesek vagyunk. Sok fog múlni a Madridon, hogy hogy állnak hozzá a meccshez. Lehet arról hallani, hogy ahogy a Valencia ellen is, 4-3-3-ban, 3 szűrővel. Ez esetben sárgák sokasága, és talán piros is becsúszhat, de tény, így megtudnák fogni a középpályánk. 4-2-3-1-ben meg nagyon szervezetten kell védekezniük csapat szinten, egyszer kinyílnak az életveszély. Plusz talán most mindenki esélyesebbnek tartja a Madridot, ez nekünk talán még jó is lehet. Vamos Barca! (ez csak az én személyes véleményem)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.04. 13:03:49

Amúgy remélem észrevettétek, hogy mindkettő csapat szerencséjére Mourinho most visszavett. Nincsenek arrogáns kijelentései, nem akar most senkit sem cukkolni. Ezzel szoros kapcsolatban van az is, h a Real is lehiggadt. Tehát én most egy rendes Clássicot várok semmi balhéval. Remélem még durva Pepe féle rúgásokat sem látunk senkitől. Gondolom ebben az is benne van, h a szuperkupa után mindenki magába nézett... Nyilván Mourinho is megbánta, amit ott tett meg úgy mindenki.
Szóval, ha Mou így folytatja akkor normális és akár szerethető edző lesz, na... :D
Persze csak, ha nem veszi el az orrunk elől a kupákat... :D
Válasz küldése