Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Senki nem mondta azt, hogy ne lenne egy jó edző, csak azt mondjuk hogy egy hitvány ember, az alapján amit a futballvilágban mutat. Otthon lehet hogy porszívózik, azt nem tudhatjuk.ferninho írta: hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
én azt vettem észre, hogy idejött ez a portugál emberke és kezébe vette szó szerint az irányítást minden szempontból, végre értelmes, posztra a megfelelő emberkéket igazoltunk és egy elég ütőképes csapat jött össze.
és a csapaton belüli hangulatot pedig nem is jellemezném, egyszerűen jó nézni őket...
szóval lehet itt szidni Mourinhot, lehet hülyézni, leőrültezni és még ragozhatnám, de egyelőre a tények közel sem erről tanúskodnak... nagyon is nem...

Tavaly is vezetett a Real az első klasszikus előtt, de akkor már Mou szeptemberben elkezdte adagolni a dumáját. Szóval hidd el, visszavett.cortazar írta:A port. edző azért vett visza, mert most megy a zenekarának. Hallgassuk csak, mit mond, ha mondjuk kikapnak! (Ha nyernek, nagyon finom úriember lesz, enyhén lenéző-lekezelő hangvétellel a Barca és edzője felé....) Nem változott a manus semmit, és egyébként egy régi kínai közmondás szerint inkább hidd el, hogy egy hegy odébbment, mint azt, hogy egy felnőtt ember megváltozott.
Pep álszent hala madridista.samy85 írta:ezzel nincs is gond... de egy SAf, egy Pep ugyanezeket megteszi anélkül hogy állandóan a sajtót a riválisa áztatására használja... hogy sportszerűtlen dolgokkal vádolja... ez az az oldala amiért utálják sokan... Jm személyét mindig az aktuális csapatának a szurkolói szeretik... ez így van!
ezzel nincs is gond... de egy SAf, egy Pep ugyanezeket megteszi anélkül hogy állandóan a sajtót a riválisa áztatására használja... hogy sportszerűtlen dolgokkal vádolja... ez az az oldala amiért utálják sokan... Jm személyét mindig az aktuális csapatának a szurkolói szeretik... ez így van!ferninho írta:hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
én azt vettem észre, hogy idejött ez a portugál emberke és kezébe vette szó szerint az irányítást minden szempontból, végre értelmes, posztra a megfelelő emberkéket igazoltunk és egy elég ütőképes csapat jött össze.
és a csapaton belüli hangulatot pedig nem is jellemezném, egyszerűen jó nézni őket...
szóval lehet itt szidni Mourinhot, lehet hülyézni, leőrültezni és még ragozhatnám, de egyelőre a tények közel sem erről tanúskodnak... nagyon is nem...

Attól még hogy eredményes, még nem kell szeretni.ferninho írta:hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.
hát figyelj, idejött ez a baromidióta portugál és már az első évében eléggé meg lettetek szorongatva finoman szólva és még egy Spanyol Kupát is nyertünk éppen ellenetek... tavaly még játékban nem igen tudtuk veletek felvenni a versenyt, de ez azóta már változott szerintem, de ez úgyis kiderül nemsokára.Nekem semmi bajom a Reallal, nekem az edzőjükkel van bajom (és szerintem nekik is, csak még nem tudják)
cortazar írta:A lélektani előny persze vitatható kérdés, nézőpont dolga. Dosztojevszkij a nagy orosz középpályás írta: a lpszichológia olyan, mint a bot -- két vége van.
Ha meg a nagy gárda megy Amszredamba, az csak az én érvelésemet erősíti. Dögfáradtak lesznek csütörtökre És kérdés, rendbe jönnek-e szombatra.

Lélektanilag a Madridnál van az előny. Ha nyerünk, akkor lesz nálunk.cortazar írta:Ugyanaz a helyzet, mint tavaly. A Real javult, de a Barca is, Fábre és Alexis érkezése düntő lehet. Lélektanilag itt, a Barcánál az előny, mert ha most nem tud nyerni a Real, meg fognak őrülni és a port. edzőjük vezetésével vonulnak be a vigyorgóba.
Madrid 15 ponttal csoportelső, biztos mindenki játszani fog meg utazni...cortazar írta:És fáradtabbak is lesznek, mert akárkik mennek Amszterdamba, akkor is utazás stb. és az ezzel járó macera, és csak csütörtökön tudnak rendesen edzeni Madridban. Mi meg már tegnap estétől vidáman készülhetünk. A legnagyobbjaink egy hetet pihenhetnek!

Azért ezt gondold át fordított helyzetben is...sopisz írta:Azért érdekes hogy az elmúlt pár évben mikor a reál 5-öt kapott,meg a balhék meg ilyenek voltak,akkor minden reálos csöndben volt még a "nagy" reálosok is azt mondták szégyen reálosnak lenni,most hogy a barcának 1-2 meccsig nem ment olyan jó,a reálnak meg igen akkor mindenki felébredt és nagy reálos lett,legyen akkor is ekkora a szájuk mikor év végén ott állnak üres kézzel és egy félőrült edzővel.