albicelesteX írta:Elvonatkoztatva az eddig lejátszott meccsektől egy kicsit másképp közelíteném meg a Real helyzetét.Szerintem ez az év választó lehet.Ha nem nyernek semmit (nem Király kupára gondolok és nem vitatom,hogy egy szép trófea) akkor szerintem edző váltás lehet talán illetve nem vagyok biztos abban sem,hogy CR maradna például. Előbbi kettő,utóbbi 3 éve lesz itt és,ha nem jönnek az eredmények talán tovább állnak,ami szerintem megint egy új fejezet lehet majd.
Ezt kizártnak tartom. Perez nem fogja elküldeni Mout. Ha már Valdanot is leküldte miatta + teljes szabad kezet adott neki és mindig mellszélességgel támogatja hatalmas öngólt lőne, amit az egoja nem bír el.
Én azért azon elgondolkodnék, hogy -amint korábban is írták- korábbi Madrid-ikonoknak miért ez a véleményük a mostani Realról. Az meg, hogy Mou meg a többi még mindig Övrebözik (még a Dinamo meccs után is) már nevetséges. Akkor Pep is kezdje hánytorgatni a Pepe vs Getafe meccset.
Nem értem, hogy még a győzelmek után is előveszik a bírót, sőt egyből a Barcát is. A madridisták jó része is, nem értem miért kell ilyeneket felhozni, hogy bezzeg Messinek lefújták volna stb.
Az a paranoia ami körüllengi a csapatot félelmetes. Saját magukat járatják le. Mert mi mindig csak azért nyerünk, mert velünk van folyamatosan Fortuna, az Uefa, a Fifa, Platini, az Unicef miatt sőt még a kamerás közvetítés is nekünk kedvez, mert csak azt ismétlik ami számunkra kedvező, mert ilyenek is gyakran előfordul.
Én nem tartom magam elvakult antimadridistának, nem veszem egy kalap alá a real szurkolókat és nem gyűlölök senkit csak azért mert a riválisnak szurkol. Aki ilyen, -nem kell messzire menni, de nem nevesítek- azt csak sajnálni tudom, mert szociálisan neincs egészen rendben.
Azon viszont a madridistáknak is el kellene gondolkodni, hogy nem lehet-e valami alapja annak, hogy sokan durvának látnak sok játékost, és finomabn fogalmaztam.
A kedvencem pedig, hogy "Mou így veszi le a játékosairól a terhet". Hogy eltiltatja magát folyamatosan és a lelátóról vagy a szállodai szobából nézi a tanítványait? Ezt tényleg tanítani kellene. Ráadásul nem hiszem, hogy minden bírónak annyira érdeke lenne, hogy ellenük fújjon. Ezzel őt veszik elő, és kapja folyamatosan a médiától, mindenkitől. Milyen haszna származna ebből,m annyira elvakult Barca fan lenne?
Hogy Zsozé-e a legjobb edző? Hát ezzel is tudnék vitatkozni. Egy SAF-ot, Hiddinket, Henk ten Cate-t, sőt Löw-öt is előbbre tartok, de ez csak pár példa és lehet hogy szubjektív vagyok.
Egy szó mint száz, először nézzenek szét ők is a saját portájukon, utána kezdjenek el színész barcázni stb.
Bocs a hosszú hsz-ért, de most így kijött belőlem pár dolog.