Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.02. 23:00:27

messideco írta:Szép volt fiúk! Megvan a győzelem.
Csak én érzem úgy, hogy Dzsudzsák nélkül jobb volt a csapat? :)
Szerintem egyáltalán nem volt jobb a csapat, csupán a svédek voltak gyengék, ezzel persze nem szeretném Rudolfék érdemeit becsmérelni.
Dzsudzsival sokkal jobb a támadójátékunk, ugye ő próbálkozik távolról is.
Sándor Gyurit abszolút nem értettem, olyan volt, mint ha ott sem lett volna. Két értelmes passza nem volt. De ebbe nem megyek bele, Gratulálok a srácoknak, HAJRÁ MAGYAROK!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
messideco
Presidente del Barça

2011.09.02. 22:57:15

Szép volt fiúk! Megvan a győzelem.
Csak én érzem úgy, hogy Dzsudzsák nélkül jobb volt a csapat? :)
Kép
"And my heart will leave you never."
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.02. 22:46:18

shutterisland írta:amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?
Nekik az idegenben lőtt gól miatt. Legalábbis egy Bl példát tudok mondani erre, mikor a MU és a Bayern egy csoportban volt, németeknél 1-1 lett, míg a másik meccsen 0-0, és a MU végzett előrébb.

De ez régen vót :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
zsulter
Jugador del Barça

2011.09.02. 22:37:32

Gratulálok a srácoknak, minden tiszteletem az övék! Nagyon megérdemeltük a győzelmet, és milyen a sors, ma nekünk volt szerencsénk a végén, de ez már kijárt nekünk!
Végre volt elképzelés a játékunkban, tudtuk mit akarunk és taktikailag is rendben volt a csapat. Juhászék hiánya meg sem látszott a csapaton, mindenki kihozta magából azt, ami benne volt...
Rudolf játéka nagyon tetszett, sokat fejlődött, és Szabics is már nagyon hiányzott ebbe a csapatba (végre nem azt a szerencsétlen futballból analfabéta Thorgellét kell nézni, már ezért boldog vagyok)
Külön kiemelném még Korcsmár teljesítményét, szerintem elsőrangú volt, nem nagyon tudtak mellette helyzetbe kerülni...nálam most ő élvezné a bizalamat Juhász párjaként a védelem tengelyében... Valamint Pintér Ádám futómennyisége és labdaszerzései szintén megsüvegelendő...

Mostantól csak előrefelé szabad nézni, ha kijutunk ha nem meg kell tenni mindent....ha minden címeres meccsen ilyen alázattal és akarattal játszunk mint itt, vagy kint a hollandok ellen, akkor nekem mindegy mi lesz a végeredmény, tapsot érdemelnek a srácok...csak így tovább és bízzunk a svéd pontvesztésekben....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.02. 22:36:51

amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?

csak azért mondom, mert ha nekünk, akkor most fogni kéne a fejünket, ugyanis ha nekünk a jobb az egymás elleni eredményünk, akkor elég lenne a hollandokban bízni, így most a finnekben vagy san marinoban kell.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.09.02. 22:36:45

N7 írta:

Őszintén szólva Gera nekem nem hiányzott,Dzsudzsi igeeen és picit Szalai is:) Na meg Juhász Rolival azért stabilabb az a védelem:)
Dzsudzsákot nagy focistának tartanám-persze magyar szinten- ha a válogatottba is csinálna valamit. Mert nekem annyi marad csak belőle, hogy vágott egyet a finneknek, meg 2007ben megforgatta az olaszokat, de az sem ma volt.

Gera meg azért mégiscsak egy rutinos játékos, aki elég jól tud szervezni, védekezésben is sokat be tud segíteni.
De jó lenne ha mindenki felépülne, mondjuk Vanczákot hagyjuk otthon.

Nem tudom, hogyha ők ketten visszajönnének, kinek a helyén játszanának majd.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
N7
Jugador del Barça

2011.09.02. 22:31:12

fanbarca írta:
FtcSikiHun írta:
Egyébként Szalai, Gera, Dzsudzsi mikor épül fel?
Szalai 1 hónap, Gera 2 hét, Balázs 2 hónap múlva..
Mindenesetre küzdenünk kell, s reméljük, hogy a finnek "összeverekednek" a svédekkel. Hajrá San Marino!! :lol:

Őszintén szólva Gera nekem nem hiányzott,Dzsudzsi igeeen és picit Szalai is:) Na meg Juhász Rolival azért stabilabb az a védelem:)
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.09.02. 22:24:18

FtcSikiHun írta:
Szalai 1 hónap, Gera 2 hét, Balázs 2 hónap múlva..
Mindenesetre küzdenünk kell, s reméljük, hogy a finnek "összeverekednek" a svédekkel. Hajrá San Marino!! :lol:
més que un club
daffy
Madridista

2011.09.02. 22:21:00

ozsimiki írta:Azért HA hozzuk a Moldávok ellen,és a Finnek ellen is a 3 pontot, semmi sem fog megmenteni engem sem,de szerintem egy józan felfogású Magyart sem,hogy ne gratuláljak maximálisan a csapatnak.

Azt hiszem eléggé megsüvegelendő teljesítmény az,ha csak a VB döntős Hollandok vernek meg minket kétszer,és a svédek otthon. Többi meccset pedig hozzuk egytől-egyig. (ha a fenti bekövetkezik)

Szóval szerintem ez a lehető legnagyobb maximum, bár a Hollandok ellen idegenben nagy pechünk volt,h legalább nem lett x...de elsődlegesen a maximum.

már így is elég szép teljesítmény ez.

Most már ne hibázzunk,és adjuk meg magunknak a sanszot,h a svédek hibázhassanak.
pedig csöndben jegyzem meg,hogy ez lenne az alap és az ezen felüli teljesítmény a kellemes meglepetés. legalább is,amikor lelkesedtem anno a válogatottért,akkor ez lett volna.

jó kb 12-14 éve :D azóta nem igen volt ehhez hasonló. legutoljára akkor voltunk ennyire partiban,amikor az Olaszok mögött 2.ak lettünk. Ozsi
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.09.02. 22:20:37

Ha EB-t vagy VB-t nem is élek meg, de talán egy pótselejtezőt.

Hatalmas meccs volt, Rudolf góljánál ráugrottam az ágyra és a párnámat vagy háromszor nekivágtam a padlónak :)
Hihetetlen. 16 év után megvertük a svédeket. Ha nem is olyan simán, de megvertük.

Meccs legjobbját nem tudom kiemelni. Talán Korcsmár, akiről nem hittem volna, hogy ilyen hatalmasat fog játszani. De Pintér is jó húzás volt Egerváritól. Továbbá Varga, Rudolf.

Szabics meg...hát ilyen egy klasszis, egyszer kerül helyzetbe, de azt parádésan megoldja.

Juhásszal az élen meg kell verni a moldávokat.
A finneket is muszáj megverni.

Hogy a Hollandok megverik-e a svédeket? nagyon remélem, sőt, le merem fogadni.
A finnek ellen meg nem lehet tudni. Északi rangadó.
A legjobb az lenne, hogyha most annyira felbosszantaná a svédeket ez a meeccs, hogy kikapnának san marinotól. :D

Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.02. 22:17:13

Azért HA hozzuk a Moldávok ellen,és a Finnek ellen is a 3 pontot, semmi sem fog megmenteni engem sem,de szerintem egy józan felfogású Magyart sem,hogy ne gratuláljak maximálisan a csapatnak.

Azt hiszem eléggé megsüvegelendő teljesítmény az,ha csak a VB döntős Hollandok vernek meg minket kétszer,és a svédek otthon. Többi meccset pedig hozzuk egytől-egyig. (ha a fenti bekövetkezik)

Szóval szerintem ez a lehető legnagyobb maximum, bár a Hollandok ellen idegenben nagy pechünk volt,h legalább nem lett x...de elsődlegesen a maximum.

már így is elég szép teljesítmény ez.

Most már ne hibázzunk,és adjuk meg magunknak a sanszot,h a svédek hibázhassanak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.02. 22:11:28

mint magyar, én is ürölök, DE : nagyon, nagyon felszab, hogy SOKKAL TÖBB divatdrukker van a magyarok között, mint divat barcás. ez biztos.

mindig arról van szó, hogy tele vagyunk divatdrukkerrel, miközben folyamatosan azt látni mindenkitől most, hogy mekkora jók vagyunk, istenek, máskor pedig le vagyunk hordva, meg egervári takarodj, meg mittudomén.
van olyan ismerősöm, aki meccs előtt kiírta fb-re, hogy "na hányat kapunk?" aztán meccs végén arcolt, hogy szép volt fiúk,stb.
engem ez csak azért szab fel, mert azért divatbarcásokat kell szidni mindig, de ez sem jobb SEMMIVEL.

jah, és helyén kellene kezelnie a helyzetet az extázisban lévő embereknek, mert evvel az amúgy szép eredménnyel csak azt értük el, hogy mecccsben maradtunk...szinte semmi esélyt nem látok az egymás elleni eredmény miatt. (sajnos.)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.02. 22:06:54

Svéd-Holland lesz majd, abban bízom én is esetleg,de Finnekben nem igen.

a 10%esélyt a 2.helyre értettem, nem arra,hogy kijutunk az EB-re, ezt fanbarcának írom,mert sajna igaza van, ha ezek be is következnek, még ott lesz egy valószínű erősebb ellenfél a pótselejtezőben. De sajnos 90%,hogy nem velünk fognak farkasszemet nézni.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.02. 22:03:46

ozsimiki írta:Tisztán látás végett, akik nem tudnák:

-minden csoport 1. kijut
-a legjobb csoport 2. kijut
- a többi csoport 2.okokat összepárosítják,és oda vissza vágós alapon eldöntik ki jut ki.
-+ a két szerevező ország már automata résztvevő

az a gond,hogy most beértük ugyan a svédeket,de egymás elleni számít, és az nekik jobb (2-0, 1-2). és még eggyel kevesebbet is játszottak.

tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).

Röviden ennyi.

Svédek mennek Finnországba, ott kellene egy x legalább,és otthon ki kellene kapniuk a biztos kijutó Hollandoktól. szerk: san marinoba is mennek,de az meglesz biztosan.

esélyünk: 10%.
Azért a hollandoktól szerintem kikapnak, mert a válogatottak nem szokták félvállról venni ( hol lesz a meccs), mert egyrészről meccsben kell lenni, ki kell használni a kevés találkát, másrészről elvárás is van. Szerintem mondjuk 25-30%, nem csak 10, persze így is ők az esélyesebbek,de ezzel a játékkal még a finnektől is kikaphatnak...
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.09.02. 22:02:20

ozsimiki írta:
tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK (javítva) LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).
Gondolom a Svédekre gondoltál..
S még akkor ott a pótselejtező. De ez is már nagy dolog, van bennünk tartás. Van jövőnk!
més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.02. 21:58:05

Tisztán látás végett, akik nem tudnák:

-minden csoport 1. kijut
-a legjobb csoport 2. kijut
- a többi csoport 2.okokat összepárosítják,és oda vissza vágós alapon eldöntik ki jut ki.
-+ a két szerevező ország már automata résztvevő

az a gond,hogy most beértük ugyan a svédeket,de egymás elleni számít, és az nekik jobb (2-0, 1-2). és még eggyel kevesebbet is játszottak.

tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).

Röviden ennyi.

Svédek mennek Finnországba, ott kellene egy x legalább,és otthon ki kellene kapniuk a biztos kijutó Hollandoktól. szerk: san marinoba is mennek,de az meglesz biztosan.

esélyünk: 10%.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.09.02. 22:04:23-kor.
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.02. 21:56:30

Megérdemelt volt a győzelem, bár a 11-esért nagy kár, de ez van. A helyzet az, hogy a svédek mondhatjuk, hogy 3 pontos előnyben vannak, de a Hollandokra remélem, hogy számíthatunk. Csak nekünk a finnekben is bízunk kell, hogy nem kapnak ki. És ha nem fognak kikapni, akkor nekünk "csak" meg kell nyerni a következő 2 meccset, és pótselejtezősök vagyunk. Hát még sok a ha, viszont, hogy 2 meccsel a vége előtt még "házhatunk", elég pozitívum az utóbbi évek lesújtó eredményei után! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! :)
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
PCsabi
aka Game90

2011.09.02. 21:55:39

Azért azt jegyezzük meg, hogy a finnek és most a svédek ellen is a legvégén sikerült megnyerni a meccset :) Ilyen is rég volt, hogy a végén mi örülhettünk...

Le a kalappal a fiúk előtt, hogy a 4 legfontosabb játékosunk nélkül is sikerült nyernünk, grat!

MOM: 1. Rudolf, 2. Varga!

Kedden verni kell Moldovát is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.09.02. 21:57:19-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.09.02. 21:53:03

TEJÓÉG! :-({|= :-({|= \:D/ \:D/ \:D/ [-o< :shock: :shock:
Rudolf mekkorát játszott! Ez az!

Azt hiszem, a svédek még el kell hullajtsanak egy-két pontot, hogy továbbjussunk..
més que un club
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.09.02. 21:52:58

akkor is csak "második helyezett csapatok rangsora"..és onnan is kikerül a legjobb
Kép
gordi.
Barça B

2011.09.02. 21:52:01

Hol van az még.... Nyerjük meg a hátralévő meccseket, azután lehet számolgatni. Egyébként nem valószínű, hogy legjobb 2.-ként mi jutnánk ki.
Selejtező, ahol jó magyar szokáshoz híven kifogjuk a legeslegnehezebb ellenfelet :D
Egyébként nagy gratula a srácoknak! 8)
kas7as
Jugador del Barça

2011.09.02. 21:51:54

Nem, mert az elso jut ki automatikusan! A masodik tovabbi selejtezot jatszik!
Ugy tudom!?
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.02. 21:51:27

Annál nem mákosabb való igaz, de 90 percig nem voltunk velük egy súlycsoportban. De nem is baj, mert előttünk vannak, ezért is bravúr.

Nálam MOM: Rudolf és Varga, nem tudok dönteni. De Koman hogy lehetett a pályán végig, nem értem.
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.02. 21:48:05

lluisllach89 írta:
ozsimiki írta:VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!

Nagyon kijárt már egy győzelem a Svédek ellen, igazából egy mákosnak kellett volna lennie,h érezzék Ibráék milyen [auto_cenzúra] úgy kikapni,de most végig partiban voltunk,és megnyertük

SZÉP VOLT FIÚK!

Kijutni nem fogunk,de így kell meghalni! Egervárit tartsuk ott még 4-5évig,és akkor lehet valami, elég fiatal a mag,és sok benne a reláció.

HAJRÁ MAGYAROK!
Ennél mákosabb nincs nagyon mert az utolsó 25 percben semmit nem csináltunk, de tényleg. Semmit.

Végre egy bravúr, de jó látni.

Cr Priskintől tanult biciklizni :lol:

jó,de a svédek makk győzelmeihez képest ez nem szerencse. Amikor a 90.percben Ibra hasáról bepattan,vagy amikor még régebben semmit se csináltak szinte végig,majd Ibra lába elsül a hosszabbításban,stb...Ozsi
Nem tudom hogy áll a táblázat, de ha megverjük a Moldávokat, és a svédek kikapnak a hollandoktól akkot kint vagyunk, nem? :? :o
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.02. 21:44:45

ozsimiki írta:VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!

Nagyon kijárt már egy győzelem a Svédek ellen, igazából egy mákosnak kellett volna lennie,h érezzék Ibráék milyen [auto_cenzúra] úgy kikapni,de most végig partiban voltunk,és megnyertük

SZÉP VOLT FIÚK!

Kijutni nem fogunk,de így kell meghalni! Egervárit tartsuk ott még 4-5évig,és akkor lehet valami, elég fiatal a mag,és sok benne a reláció.

HAJRÁ MAGYAROK!
Ennél mákosabb nincs nagyon mert az utolsó 25 percben semmit nem csináltunk, de tényleg. Semmit.

Végre egy bravúr, de jó látni.

Cr Priskintől tanult biciklizni :lol:

jó,de a svédek makk győzelmeihez képest ez nem szerencse. Amikor a 90.percben Ibra hasáról bepattan,vagy amikor még régebben semmit se csináltak szinte végig,majd Ibra lába elsül a hosszabbításban,stb...Ozsi
Kép
Válasz küldése