http://translate.googleusercontent.com/ ... 4t0yk-GtRwsoadroli írta:Ennek mennyi a valóságalapja?ab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
Barça vs. Real - El Clásico
Ennek mennyi a valóságalapja?ab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.

Szerintem meg del Bosque rabolja el mind2 csapatot és zárja őket össze a Mestallában.
Viszont ha Mourinhot vinnénk Vilanovával, Guardiolával, Pepével és Alvessel, minden oké lenne 

Ha ez igaz akkor szép gesztus,egy baj van vele. Ők a válogatottban muszáj,hogy jó(jobb) viszont ápoljanak...sjd írta:ha ez tényleg így van, akkor respect (mondjuk válogatott csékától elvárható), csak ha Xavi már a telefont se veszi fel, akkor kérdés h elmegy-eab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.

Itt minimum Pepét kéne elvinni vacsorázni Messivel meg Marceloval kb, hogy a kedélyek csillapodjanak. Csak az a baj,hogy az vagy egy néma vacsora lenne,vagy egy szó szerint zúzós

De a kezdeményezés megsüvegelendő!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.08.23. 17:57:52-kor.
ha ez tényleg így van, akkor respect (mondjuk válogatott csékától elvárható), csak ha Xavi már a telefont se veszi fel, akkor kérdés h elmegy-eab1daL írta:Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Jó látni, hogy valaki tesz azért, hogy csillapodjanak a kedélyek a két klub között. Casillas egy vacsorát szeretne Xavival, Puyol-al, amire elakarja hívni Ramost, és Xabi Alonsot is.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Na és ezt kinek és mikor kell letöltenie?Tocy írta:Na de picit haladjunk tovább: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... ak-2091745
Az sztem egyértelmű, hogy a játékosok a következő aktuális szuperkupa odavágóját töltik majd a lelátón (ami jó eséllyel jövő ilyenkor lesz mindannyiuknak)
Viszont a két edzőt irracionális lenne a szuperkupáról eltiltani (meglepődnék, ha Mourinho részt venne még 12 spanyol szuperkupa meccsen), de ugye mivel futballszövetségről van szó, a vaskalapos (értsd: a szuperkupán elkövetett vétségért szuperkupán kell bűnhődni) és irracionális döntések elvárhatóak
Egyébként az csak Fifában, PESben, meg FM-ben létezik, hogy ha valakit brutálisan felrúgnak a pályán, akkor 3 meccs a minimum az elkövetőnek?
Igen, Rosell.
Nem jelentette fel, inkább cinikusan megjegyezte, hogy azért, mert még lelőnék az utcán.
A madridi buszokon lévő reklámok sem folyamatos provokációk voltak(?).
Nem jelentette fel, inkább cinikusan megjegyezte, hogy azért, mert még lelőnék az utcán.
A madridi buszokon lévő reklámok sem folyamatos provokációk voltak(?).
Na ez most már tényleg sok. De türelmes vagyok.Nazario írta:A média és az objektivitás két külön dolog.
A legendákról csak annyit, hogy nekik leginkább Mourinho személyével van bajuk. Ez érthető.
Ettől még igaz az, amit felvetettem. Nem kellene Rosellnek provokálnia a madridiakat, folyamatosan és ehhez hasonló finomságok. Akkor még talán el is lehetne hitetni mindenkivel, hogy különb a Barca és Mourinho az egyetlen felelőse az egésznek.
Viszont így nem.
Szerinted Rosell provokálja a madridiakat, mégpedig folyamatosan? Egyetlen egy idióta nyilatkozata volt, az 5-0 után. Most sem jelentette fel hozét, inkább a békés utat választotta. De ő provokál?! Felháborító már, komolyan mondom...és nem feltétlenül Mourinho személye a baj, illetve de, mert az ő személye generálja ezeket a belépőket Pepétől, Marcelotól, Ramostól, Arbeolától, Alonsotól, Carvalhotól, vagy még tavaly Adebayortól...illetve ő mond olyanokat, és enged meg magának olyanokat, amik miatt itt tart a két klub viszonya, ahol.
A média és az objektivitás két külön dolog.
A legendákról csak annyit, hogy nekik leginkább Mourinho személyével van bajuk. Ez érthető.
Ettől még igaz az, amit felvetettem. Nem kellene Rosellnek provokálnia a madridiakat, folyamatosan és ehhez hasonló finomságok. Akkor még talán el is lehetne hitetni mindenkivel, hogy különb a Barca és Mourinho az egyetlen felelőse az egésznek.
Viszont így nem.
Viszont így nem.
itt a lényeg,erre válaszoljatok már madridisták.csababarca írta: Én még nem láttam nagyon olyan sportújságot,ahol a barcát szidták volna,mert állítólagosan fetrengenek. Viszont olyat,ami a madrid hentesmunkáját ítéli el,hát nem is egyet.
Ez az értékmérő szerintem.
Vagyis szerintetek mondjuk ez sem,mert a kezünkben van a világ újságírása is.
ha egy meccs előtti felvezetésben olyan emberek,mint puhl sanyi, hegyi,várhidi,vagy dunai antal nem a ti véleményeteket osszák,az mondd valamit.
ha két kommentátor egymástól függetlenül (szerintetek) folyamatosan minket dicsér,az sem véletlen.
ha azt olvasod egy független angol,vagy bármilyen újságírótól amit mi mondunk,ott már elgondolkoznék.
aztán ha még olyan emberek,mint di stefano,vagy morientes is megszólalnak 'ellenetek',akkor már végképp nem bizonygatnám a saját igazam.
innentől szerintem nincs miről beszélni,ennél objektívebb érveket nem lehet felhozni.
Ennyi lenne a lényeg, de jobb inkább mellébeszélni, és mást felhozni.ozsimiki írta:Nazario!
Annyit érts csak meg please,hogy a Nemzetközi média/régi Real LEGENDÁK! szava,véleménye kicsit többet nyom a latba, mint egy Bayern fan site![]()
és JÓVAL OBJEKTÍVABB Madrid téren is.
bár ha szerinted DiStéfanóék szubjektivitásból szeretik köpködni a Reált a semmiért, akkor nem szóltam.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nazario!
Annyit érts csak meg please,hogy a Nemzetközi média/régi Real LEGENDÁK! szava,véleménye kicsit többet nyom a latba, mint egy Bayern fan site
bár ha szerinted DiStéfanóék szubjektivitásból szeretik köpködni a Reált a semmiért, akkor nem szóltam.
Annyit érts csak meg please,hogy a Nemzetközi média/régi Real LEGENDÁK! szava,véleménye kicsit többet nyom a latba, mint egy Bayern fan site

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
És szted miért is viselkedtünk mi gusztustalanul? Rosell nyilatkozatán kívül...ti most egy 2-2 után is lenéztetek minket, szrba se vettetek, egy 5-0 után mit művelnétek? De persze, mi viselkedünk bunkón, a madridi részről érkező elképesztő hazugságok és társai, na az meg hát ugyanolyan szintű. Értem én, hogy elismered hogy Mou fallosz, de az, hogy mi voltunk a taplók, hát ez elég erősen kérdőjeles. És szerintem, rajtad kívül nem is nagyon emlegeti senki...és a válogatott ezért megy tönkre, persze....nem azért, mert José uszítja egymás ellen őket, és már Casillasból és Xabiból is vadállatot csinált, nem...Nazario írta:Ez már kezd sok lenni, de türelmes vagyok.Tocy írta: Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.
Már írtam neked, hogy Mourinho személye nem vita tárgya, én is utálom. De ez csak az egyik része a dolgoknak és nem az egyetlen.
A baj akkor van, ha mindig csak az egyik felét vizsgáljuk.
Az 5-0 után nem kellett volna gusztustalanul viselkedni hónapokig és akkor a spanyol válogatott tagjai között sem ott tartana a dolog, ahol tart. Mourinho ide, Mourinho oda.
Ez a legszomorúbb az egészben. Mármint, hogy a válogatott szívja meg ezt az egészet.
Közvetlenül a kolléga hozzászólása után következett az enyém, egyértelmű volt. No mindegy.lluisllach89 írta: Enélkül a gondolatmenet nélkül nem tudhattam eleve hogy mire akarsz kilyukadni, de ha most idéztél akkor eddig meg miért nem?

-
- Director del Fútbol
Enélkül a gondolatmenet nélkül nem tudhattam eleve hogy mire akarsz kilyukadni, de ha most idéztél akkor eddig meg miért nem?Nazario írta:Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Az a lényeg, hogy én azért írtam a bayernes fórumot és nem azt, hogy az én Barcás haverjaimnak ég a pofája a színész-válogatottjuk miatt, mert nem akartam nevetségessé válni, a haverodhoz hasonlóan.
A szomszéd Pista bácsi, aki ősmilános, ő is utálja ezt a viselkedést. Na bumm.Ha ez a szint, hát legyen.
A ki mit mondott a piacon és a leírt dolgok között van a különbség. Na, talán most tiszta lesz. De nem volt ez olyan nagy dolog, csak egyből meg kellett volna értened.
A személyeskedés meg úgy mellesleg a Te repertoárodban is ott van.
Amúgy meg amit eredetileg szerettem volna, az talán már napirendre kerülhet a kis intermezzo után, de a többiek leírták. Szerintünk mérvadó a nemzetközi sajtó véleménye.
A személyeskedés valóban nem szép dolog, mert megtettem, de te közben meg több emberrel is egy Barca fórumon. Ezért mondtam azt amit, ha egyből levágnánk a lószrt talán még futballról is tudnánk beszélni

Apropó futball. Antifoci, szerinted 100%-on pörgött a szuperkupa alkalmával a Barca?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Én látom, és azt hiszem minden normális Barca drukker látja a hibákat, olykor szégyenérzetet keltő dolgokat Ennek ellenére baromira hidegen hagy, hogy a többi klub szurkolótábora mit gondol a csapatomról. Rommá vernek a srácok mindenki már évek óta, a csapból is mi folyunk, elhiszem, hogy unják. Én is baromira untam, amikor a galaktikusokról szólt minden és amikor minden nyomorult Real-drukker belénk törölte a sz@ros cipőjét. A Barcára akkor is büszke lehetett az ember. Ami több, mint amit a Real elmondhat magáról.
Amúgy meg a szuperkupás balhé már fele annyit sem ér meg, mint ami energiát ráfordítunk. Le van ejtve Mourinho, franc se foglalkozik Marceloval, Pepével, vagy a többivel, el lett kenve a szájuk megint és ez a lényeg. Kezdjük kicsit túllihegni már ezt a témát.
Amúgy meg a szuperkupás balhé már fele annyit sem ér meg, mint ami energiát ráfordítunk. Le van ejtve Mourinho, franc se foglalkozik Marceloval, Pepével, vagy a többivel, el lett kenve a szájuk megint és ez a lényeg. Kezdjük kicsit túllihegni már ezt a témát.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem tudom melyik a jobb?
Hivatkozni olyan emberekre akit ismerek évek óta,vagy egy bayernes fórumra.
Neked az én ismerőseim az ismeretlenek,és semmit mondó emberek,nekem meg a bayernes fórumozók.
De ott a lényeg,amit Tocy leírt.
Én még nem láttam nagyon olyan sportújságot,ahol a barcát szidták volna,mert állítólagosan fetrengenek. Viszont olyat,ami a madrid hentesmunkáját ítéli el,hát nem is egyet.
Hivatkozni olyan emberekre akit ismerek évek óta,vagy egy bayernes fórumra.
Neked az én ismerőseim az ismeretlenek,és semmit mondó emberek,nekem meg a bayernes fórumozók.
De ott a lényeg,amit Tocy leírt.
Én még nem láttam nagyon olyan sportújságot,ahol a barcát szidták volna,mert állítólagosan fetrengenek. Viszont olyat,ami a madrid hentesmunkáját ítéli el,hát nem is egyet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez már kezd sok lenni, de türelmes vagyok.Tocy írta: Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.
Már írtam neked, hogy Mourinho személye nem vita tárgya, én is utálom. De ez csak az egyik része a dolgoknak és nem az egyetlen.
A baj akkor van, ha mindig csak az egyik felét vizsgáljuk.
Az 5-0 után nem kellett volna gusztustalanul viselkedni hónapokig és akkor a spanyol válogatott tagjai között sem ott tartana a dolog, ahol tart. Mourinho ide, Mourinho oda.
Ez a legszomorúbb az egészben. Mármint, hogy a válogatott szívja meg ezt az egészet.
Na de picit haladjunk tovább: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... ak-2091745
Te komolyan nem érted meg, amit írtam pl én is? NEM A SZOMSZÉD PISTA BÁCSI véleménye alapján utálják a csapatod, hanem madridi illetőségű emberek nyilatkozták azt, amit, valamint az összes nemzetközileg nívós sportlap elítéli Mourinhot és ezt a gusztustalan produkciót.Nazario írta:Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
Mivel leírod hogy a bayernesek nincsenek odáig meg vissza a Realért, akkor annak mi köze van csababarca realos barátaihoz? Szerintem ezzel épp arra reagálsz amikor csababarca mondta hogy csak ti látjátok így.
Az a lényeg, hogy én azért írtam a bayernes fórumot és nem azt, hogy az én Barcás haverjaimnak ég a pofája a színész-válogatottjuk miatt, mert nem akartam nevetségessé válni, a haverodhoz hasonlóan.
A szomszéd Pista bácsi, aki ősmilános, ő is utálja ezt a viselkedést. Na bumm.Ha ez a szint, hát legyen.
A ki mit mondott a piacon és a leírt dolgok között van a különbség. Na, talán most tiszta lesz. De nem volt ez olyan nagy dolog, csak egyből meg kellett volna értened.
Tehát leragadtál a kiindulópontnál, nem baj. Segítek.lluisllach89 írta:
A szomszéd Pista bácsi, aki ősmilános, ő is utálja ezt a viselkedést. Na bumm.

-
- Director del Fútbol
Kedves Nazario.Nazario írta:Kedves lluisllach89, én erre reagáltam, mert ezt írta a cimborád: De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se.
Továbbra sem én vagyok a szerény képességű.
Később azt is hozzátettem, hogy én nem akartam a messziről jött ember szerepében tetszelegni. De még így sem értetted meg.
Mivel nem szerény képességeiddel még mindig nem tudod használni az idézet gombot, ezért csak tippelgetni tud az ember, hogy szegény pára vajon mire reagált. De megtanulása hosszú folyamat.
Na most akkor ez volt csababarca eredeti hsz-e:
Most ebből te kiragadtad a következő részt most: "De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.csababarca írta: ez már régen volt,viszont vicces hogy a hentest a 36. percben ki kellett volna szórni. legkésőbb...ehelyett a legártatlanabb szabálytalanságáért kapta a sárga lapot![]()
Nazario,te meg megint nem tudom mit erőlködsz.
Az ezzel az egésszel a gond,hogy kb Ti,madridisták gondoljátok úgy,hogy mi vagyunk a gusztustalan csapat,és mi provokálunk. Senki más,csak Ti.
De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se. Ezen el kéne gondolkozni,mert van nálatok 1-2 szakadár vezérürü, és bármit írnak,mentek utánuk.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se."
Bár nem szerények a képességeid azért tisztáznám hogy ebből az első mondat valamennyire kapcsolódik a fentiekhez is.
De ha ez nem lenne elég, a te következő hsz-ed ez volt:
Mivel csababarca második mondatát már vastagon szedted, ezért jogos a következő kérdés, okfejtésNazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
(Azért nem az Arsenalt írtam, mert nekik szintén vannak sérelmeik.)

Amúgy komolyan: idézet gomb. Úgy egyszerűbb lesz. Meg ne nagyon személyeskedj már ha az a célod hogy tartósan itt legyél.
De beszélgethetünk normálisan is, vagy a szövegértést is gyakorolhatjuk. Én ráérek és jól is szórakozom ráadásul ingyen

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Antifoci írta:Csababarca te miről beszélsz hogy végigrugdossuk? Tavasz folyamán még igazad is lenne, de most gondolom nem arról van szó.
Igen,az első meccsen valóban nem voltatok durvák,a másodikon viszont,főleg a második félidőben visszaállt a "rend".
Tavaszról meg inkább ne beszéljünk,mert kifordul a belem attól a hentesmunkától,és máig áldom az eget,hogy nem sérült le a fél keretünk akkor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."