Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.23. 15:20:00

Kedves lluisllach89, én erre reagáltam, mert ezt írta a cimborád: De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se.

Továbbra sem én vagyok a szerény képességű.
Később azt is hozzátettem, hogy én nem akartam a messziről jött ember szerepében tetszelegni. De még így sem értetted meg.
Antifoci
Barça B

2011.08.23. 15:16:12

Csababarca te miről beszélsz hogy végigrugdossuk? Tavasz folyamán még igazad is lenne, de most gondolom nem arról van szó.
A mostani meccsek alkalmával mindkétszer futballoztunk és volt hogy felül is múltunk titeket. szal nem kell ez degradáló hülyeség..

Az hogy mourinhót fikázzátok az jogos, tényleg gusztustalan húzás volt.
Az hogy pepét annak tartjátok aminek az is többé kevésbé megállja a helyét .
Amit xavi nyilatkozott az sem igaz nem szégyen amit játszottunk ezen a két meccsen , csupán neki nagyon nem ízlett ez a letámadás téma .
Azért most nyilatkozza ezt mert ő is érzi hogy evvel lehet keresni való, tavasszal ocsmányan játszottunk mégse mondott ilyeneket.

Ez a real igenis focizott az utóbbi két meccsen , amit persze el lehet intézni annyival hogy 12,5 % pörögtetek, csak hát sztm nem érdemes.
Mert hiába mondjátok hogy mi max közelbe voltunk mert akkor ez sem igaz: nagyon bízom benne hogy Cr azért tud jobbat csak úgy mint özil vagy esetleg benzema is belövi majd néha a helyzeteit.

És még valami lehet emberileg mourinhót nem szeretni nekem sem a szívem csücske , de amit kitalált működött, nem rajta múlott hogy a második meccsnek még volt tétje.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.23. 15:11:10

Nazario írta:Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.
Objektív vélemény pedig nem létezik, az egy tévképzet.

Tocy, ha figyeltél volna, akkor észrevehetted volna, hogy mit írtam az egész balhézás alapjának. Mourinho az egyik. Azt az embert ki nem állhatom. De nem figyeltél.
Neked a VV5-ben a helyed :lol:

Akkor tisztázzuk: Feltételezem hogy az idézet gomb használata nélkül nekem címezted az első részt.
Ebben az esetben megnéztem mire reagáltál, méghozzá csababarca hsz-ére. Már ő se értette hogy mit erőlködsz :mrgreen:

Szóval azt állította hogy a madridistákon kívűl senki nem gondolja azt hogy mi provokálunk. Erre dobálózol egy Bayernes feltehetőleg magyar fórummal, később leírod hogy nincs velünk az egész futballvilág. Erre többen is leírtuk hogy a nemzetközi megítélése a dolognak teljesen más mint amit te gondolsz.

Erre azt mondod hogy felesleges volt billentyűzetet ragadnom. De ha agymosást kaptál arról nem tehetek.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.23. 14:59:50

ab1daL írta:
AS-n, meg Marca-n már cáfolták, boldog, és nem akar távozni. :( :D
Én is kicsit erősnek éreztem, de szerintem ha idén is le tudjuk győzni a bajnokságban, illetve nem nyer BL-t, akkor év végén távozik.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.23. 14:57:13

AS-n, meg Marca-n már cáfolták, boldog, és nem akar távozni. :( :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.23. 14:46:13

Nazario írta:Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.
légy oly kedves, mondd meg nekünk, h Guti, Morientes, esetleg Di Stefano véleménye miért nem objektív?

vagy sorolhatjuk a többi mú-ellen felszólalt embereket is... de biztosan mindenki csak az irigység miatt szól be neki...
lehet, h nem létezik 100%-osan objektív vélemény, de hogy a VALÓDI MADRIDISTÁK véleménye közel áll hozzá, az hót ziher!
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.23. 14:44:49

Nazario
Jugador del Barça

2011.08.23. 14:42:59

Ha megnézted volna, mire reagáltam, akkor nem kellett volna feleslegesen billentyűzetet ragadnod. Ennyire egyszerű.

Tocy, ha figyeltél volna, akkor észrevehetted volna, hogy mit írtam az egész balhézás alapjának. Mourinho az egyik. Azt az embert ki nem állhatom. De nem figyeltél.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.23. 14:40:54

De sem Nazario, sem más madridista nem hallja meg, nem látja meg azokat, amiket Valdano, Morientes, Guti, Zidane, Ronaldo nyilatkozott...a saját embereik, vagy volt embereik...hiába mondja mindenki, még a Real fizetett lapja, az AS is, hogy egy undorító gyökér a portugál majom, inkább linkelgetnek ilyen videókat...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.23. 14:37:54

Nazario írta:Mi a baj? :) Az, hogy nem a messziről jött embert utánoztam, hanem felhoztam egy ellenőrizhető példát? Ha nem ez a gondod, akkor bocs.
Írhattam volna azt is, hogy a szomszéd kutyája jobban ugat, ha meglát egy Barcást, de nem sok értelme lett volna.
Merész kijelentés egy eleve enyhén szóva sem objektív közösség véleményére alapozva.

A nemzetközi sajtó teljesen mást mutat, de ezt Ozsi kifejtette az imént :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.23. 14:32:35

Az a legérdekesebb, hogy a régi madridi játékosok is milyen véleménnyel vannak mou-ról. Ezen nem gondolkodott el egyetlen madridista sem. Ott volt pl Morientes nyilatkozata, vagy éppen Valdano: „Mourinhónak tudnia kellene, hogy egy 109 éves klubot képvisel, amelynek nagyon erős hagyományai és komoly története van."
Szerintem nagyon eltalálta. Zsozé lesz..ja hogy ez egy milyen múltú csapat, amit az úriemberek klubjaként, vagy a 20 század legjobb csapataként emlegetnek. Nem érdeklik a hagyományok, tul képp az eredményen kívül semmi, Perez pedig csak fokozza azzal, hogy egyre nagyobb "hatalmat" ad neki.
Nekem például a leggyomorforgatóbb a Tito-s esetnél az a gyúnyos tenyérbemászó vigyor volt az eset után.

Őt már nem lehet meggyőzni hogy a cél nem minden esetben szentesíti az eszközt, de lassan szankcionálni kellene a dolgait, legalább klubon belül kéne helyretenni, de amíg kedves megalomán Perez úr ott van addig ez kivitelezhetetlen.

Azért a húzásait sztem ne hasonlítgassuk SAF-éhoz mert vannak különbségek.
Forca Barca!!!!
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.23. 14:29:26

lluisllach89 írta:
Nazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
(Azért nem az Arsenalt írtam, mert nekik szintén vannak sérelmeik.)
Ez azért durva :D
Mi a baj? :) Az, hogy nem a messziről jött embert utánoztam, hanem felhoztam egy ellenőrizhető példát? Ha nem ez a gondod, akkor bocs.
Írhattam volna azt is, hogy a szomszéd kutyája jobban ugat, ha meglát egy Barcást, de nem sok értelme lett volna.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.23. 14:21:10

chonggy írta:
Nazario írta: Marhára nincs veletek az egész futballvilág.
Lehet hogy azért,mert agyba-főbe verünk mindenkit? :twisted: :)
Ennyi.

Nem mind1,hogy páran irigységből,és Barca "unalomból" dobálóznak,vagy azért mert bunkó edző, kaszagép játékosok, elítélendő viselkedés miatt.

Akárhogy is figyelgetem a NEMZETKÖZI médiát, én még nem láttam kiakadva őket annyira a Barcára,mint Mourinhora,meg a Ő fémjelezte Madridra a szimpi húzásaikért.

Lehet itt jönni pár fórummal, meg majd meg lehet nézni ugyanőket, ha összekerülnek a Madriddal,meg Joseval, utána mi lesz a véleményük az eszközeikről :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.23. 14:19:33

Nazario írta:Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
És biza' rájuk még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy odáig lennének a Realért, meg vissza.
De ez megint csak azt bizonyítja, hogy nem mi vagyunk meggyőződve valamiről, hanem pont ellenkezőleg. Marhára nincs veletek az egész futballvilág. De ha téged ez a hamis tudat megnyugtat, akkor nincs mit tenni.
Ez azért durva :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.23. 13:54:15

Igen,tényleg :wink:
Biztos rólatok meg jó véleménnyel van mindenki.
Engem az zavar,hogy a madrid végig rugdossa a meccseket ellenünk (!!!), nálunk meg van 1-2,esetleg 3 vagy odarúgás,vagy fetrengés,és akkor ezekkel jöttök. Rakosgassátok már egy mérlegre a ti "szabálytalanságaitokat" a mieinkkel. Kb ég és föld.
Meg,hogy Messi provokál :lol:
Jah bocs,miatta van az egész.

Itt azért sokan vagyunk,akik tisztában vannak vele,hogy hajlamosak fetrengeni egyes játékosaink (Pedro,Alves, Busquets.), de ti szerintetek Pepe egyáltalán nem durva,csak volt az a Getafe elleni eset, és azt hozza fel neki mindeni. Ezt ti is tudjátok,hogy nevetséges.
Meg,hogy nem tudjuk a győzelmet normálisan viselni :lol: Nem tudom mikor robbantottunk ki tömegjelenetet egy meccs végi kaszabolással. még amikor veszítettünk akkor sem borultak el a fejek.
De mindegy,gyártsátok az elméleteket,hogy mindenki ellenetek van, a média, hollywood,a nato, az úttörök 423as egysége...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
chonggy
Capitá del Barça

2011.08.23. 13:45:05

Nazario írta: Marhára nincs veletek az egész futballvilág.
Lehet hogy azért,mert agyba-főbe verünk mindenkit? :twisted: :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.23. 13:40:37

Csababarca, tényleg? Akkor ajánlom szíves figyelmedbe mondjuk a bayernesek fórumát. Olvastam ott cifra dolgokat, meg kell hagyni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.23. 13:34:36

sjd írta:
És ezekért?
ez már régen volt,viszont vicces hogy a hentest a 36. percben ki kellett volna szórni. legkésőbb...ehelyett a legártatlanabb szabálytalanságáért kapta a sárga lapot :D

Nazario,te meg megint nem tudom mit erőlködsz.
Az ezzel az egésszel a gond,hogy kb Ti,madridisták gondoljátok úgy,hogy mi vagyunk a gusztustalan csapat,és mi provokálunk. Senki más,csak Ti.
De biztos nektek van igazatok, nem az összes többi futballszerető embernek.
Én legalábbis még nem hallottam egyik ismerősömtől sem,hogy hogy viselkedik a Barca,de van pár real drukker barátom,de még tőlük se. Ezen el kéne gondolkozni,mert van nálatok 1-2 szakadár vezérürü, és bármit írnak,mentek utánuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.23. 13:29:41

Itt egyedül az áldozati szereppel van gond. Az teszi nevetségessé a sirámotokat. Ludas itt mindkét oldal. Mourinho és az 5-0 utáni gyomorforgató viselkedés a győztes részéről (főként Rosell és 1-2 játékos) a két fő probléma, a többi már ebből következett/következik.
A további rugózás a témán csak duma. Meg álszenteskedés.
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.08.23. 13:29:31

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... =1&theater

ne a kicsikkel kezdjél, hanem velem!
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.23. 13:19:47

Nazario írta:Ezért mennyi járna? :wink:
:D :D 3-mal kevesebb, mint amennyi azért jár, amit Marcelo művelt Messivel...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.23. 13:19:41

nah látom továbbra is az az elfogadott madridista gondolkodás, h mondjuk x madridi brutalitásra jut 1 barcelonai, y madridi fetrengésre jut 1 barcelonai, ekkor mi a következtetés: színészkedő Barca, durva Xavi, aljas Villa, undorító Messi...

1-2 dolgot tudnak állandóan előszedni, de az legitimmé teszi az ő hentesmunkájukat...

egyébként elárulok egy titkot: mi tisztában vagyunk azzal, h előfordulnak ilyen jelenetek nálunk is, azonban Villa mutatványa szinte egy az egyben megegyezik azzal, amikor asszem arbeloa ugyanígy ráesett Villára, aztán még meg is taposta a sípcsontját...
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.23. 13:19:14

Nazario írta:Ezért mennyi járna? :wink:
És ezekért?

ON: írj levelet sztem az FA-nek, és akkor megtudod
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.23. 13:14:14

sjd
Llegenda del Barça

2011.08.23. 13:07:53

Subinho írta: azt viszont nem értem, hogy az UEFA miért nem tudja azt csinálni, hogy durva, vagy sportszerűtlen játék miatt az adot játékost eltiltja 1-2 meccsre..
Sajnos egyelőre az ilyesmi még csak Angliában megy, ha a spanyol szövetség is elkezdene videó alapján eltiltani embereket, akkor megnézhetné magát a Real. (bár azért az angolokat se kell mindig példaként felhozni, pl. Eduardo lábtöréséért 3 meccs járt...)
Válasz küldése