2011.08.19. 10:04:31
Így két nap után én is leírnám a véleményemet a meccsről! Kezdeném magunkkal! Gratulálok a srácoknak, szép diadal volt. Jó meccset játszottunk, élvezetes volt leszámítva a hosszabbítás perceit. Örülök, hogy Cesc jól szállt be a meccsbe! Messit meg már nem is fényezem, mert egyszerűen nincsenek rá szavak! Egyébként jók voltunk ismét csapatként és megérdemelten nyertünk, pláne azért értékes ez a diadal, mert a Madrid előttünk jár a felkészülésben!
Madrid kapcsán: osztom azoknak a véleményét, akik Mourinho személyét teszik felelőssé az eldurvuló el Classicok miatt! Gusztustalan amit ez az ember megenged magának. Mentalitása átragad a játékosaira, akik közül Marcelo, Ramos és Pepe azért vannak a pályán, hogy lerúgdossák a mieinket. Kiemelném viszont az általam nagyon utált CéRonaldot, aki pozitív meglepetést okozott ezeken a meccseken. Bár az első meccs után szóvá tette az elmaradt büntetőjét (ebben igaza volt, függetlenül attól, hogy mi is rúghattunk volna egyet), de nem dobálta magát, kimaradt a balhékból...Nem szerettem meg, de szerintem ő nem akar beállni a sorba, és felvenni ezt az agresszív stílust. ugyanez igaz Kakara is, aki lehet ezért (is) vált kegyvesztetté. de érdemes megnézni a többi játékost: Casillas, aki színészkedéssel vádolja meg Cesct, holott Marcelo akkorát rúgott bele, hogy csoda, hogy nem tört/szakadt valamije. Özil vagy Higuain, akik nem voltak balhés srácok...most meg behülyültek. De Marcelo, Xabi Alonso és Ramos sem voltak ilyenek, keményen játszottak, de nem durván. Pepe viszont mindig is hülye volt, bár durvább lett Mourinho érkezésével. Az öreg Carvailo meg mindig is Mou katonája volt. Tehát, addig míg itt van ez a portugál szemét, addig ilyenek lesznek a Classicok. Kívánom neki, hogy soha ne nyerjen itt spanyolban semmit! És kívánom a mÍadridnak, hogy lépjen le erről a sötét útról, és koncentráljanak a játékra, mert jó a keretük, nem játszanak rossz focit...csak ezt a viselkedést kéne levetkőzni...