Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.18. 19:07:28

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lq4qc ... o1_500.jpg
alexis kezébe már csak egy kis kóla meg popcorn kéne :D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.18. 19:06:46

krampusz írta:Nem tiltották el Mourinho-t. :roll :roll: :roll: Meglepődtem volna, ha más lett volna "ítélet'.

http://www.sport.es/es/
pedig aszittem, h villarato van... :roll:

a cikk szerint mostantól a Versenybizottságon múlik, h megbüntetik a tv-s felvételek alapján, de nem látnak rá sok esélyt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.08.18. 19:08:24-kor.
krampusz
Jugador d'estrella

2011.08.18. 19:03:58

Nem tiltották el Mourinho-t. :roll :roll: :roll: Meglepődtem volna, ha más lett volna "ítélet'.

http://www.sport.es/es/
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.18. 18:58:17

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.18. 18:40:37

Rivaldo11 írta:Nem hiszem...a madridnak most sikerült minden eddiginél jobban lejáratnia magát-hála az edzőfejedelemnek. Remélem nem ússza meg, és a FB elé kerül az ügy...
A Facebook elé? :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 18:37:53

Nem hiszem...a madridnak most sikerült minden eddiginél jobban lejáratnia magát-hála az edzőfejedelemnek. Remélem nem ússza meg, és a FB elé kerül az ügy...
Szerk: annyira éreztem, hogy valaki bedobja a facebookot... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.08.18. 18:42:31-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.18. 18:34:45

Fecooo írta:
szajko írta:Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.

Villa ezért a kisebb pofonért,ha több meccset kap,mint Ramos kapott,akkor kicsit se lesz gyanus...
egyébként ilyenkor fogom a fejem, de nagyon... 1-1 ilyen esetnél előszeretettel jön az, h a Barca tiszteletlen volt a vallással kapcsolatban, és PONT! amikor őféregsége az UNICEF-et gyalázza, és hasonlók, azok hirtelen semmissé válnak...
a másik ok, amiért fogom a fejem, h ha ezeket elkerülnék a játékosaink (a VV eset is idetartozik...), akkor nem lehetne magyarázkodni, h "deabarcaismocsok", így sajnos a hangadókra fognak hallgatni, így megint az lesz az általános vélekedés, h szerencsétlen Madriddal tiszteletlen volt a szemét Barca... :evil:
A csapból is ez fog folyni ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.18. 18:32:47

szajko írta:Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.

Villa ezért a kisebb pofonért,ha több meccset kap,mint Ramos kapott,akkor kicsit se lesz gyanus...
egyébként ilyenkor fogom a fejem, de nagyon... 1-1 ilyen esetnél előszeretettel jön az, h a Barca tiszteletlen volt a vallással kapcsolatban, és PONT! amikor őféregsége az UNICEF-et gyalázza, és hasonlók, azok hirtelen semmissé válnak...
a másik ok, amiért fogom a fejem, h ha ezeket elkerülnék a játékosaink (a VV eset is idetartozik...), akkor nem lehetne magyarázkodni, h "deabarcaismocsok", így sajnos a hangadókra fognak hallgatni, így megint az lesz az általános vélekedés, h szerencsétlen Madriddal tiszteletlen volt a szemét Barca... :evil:
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.18. 18:29:25

Ez mekkora:)

Messi
"Nincs, aki elbírjon a kis argentínnal. Egy kobrakígyó. Milliméterekre megközelít és aztán öl."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 18:26:29

Ha mondta ha nem, nem kell ebből tragédiát csinálni, mindössze annyi, hogy a saját csapaton belüli béke miatt dobjon egy sorryt, oszt jónapot...
Ezt a témát van, aki mindennél fontosabbnak tartja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szajko
Director del Fútbol

2011.08.18. 18:24:19

Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.

Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.18. 18:24:08

Most komolyan! Ha azt mondja Puta madre, az miben jobb mint, megsérteni az iszlám vallást? Komolyan ennyire erkölcsősz itt mindenki? Ti nem mondtok soha semmit indulatotokban? Vagy úgy ordibáltok valakire, hogy: "Te kutyaütő!? Ez egyfajta képmutatás ami néha itt folyik, és nem Villát akarom védeni, de szerintem ha nem fogják le, akkor Özil sem egy kultúr emberről mutatott volna tanúbizonyságot. Gondolom ő is, szép obcén szavakkal reagált. Ugyanolyan emberek mint mi, és mindkét csapat idióta kretén módjára viselkedett tegnap. Lehet három napon keresztül arról írogatni itt, hogy ki kezdte. Ki lehet kockázni a youtube-ról a bizonyítékokat. Az igazság az, hogy két "ember" kell egy ilyen csetepatéhoz. Nekem is elszokott gurulni a gyógyszerem. De itt egy-két ember jókora barokkos túlzásokat ír, ami már kicsit sok. Remélem mihamarabb leakadtok erről a témáról. Nagyjából annyi az értelme, hogy:
-A madrid rossz!
-Nem a Barca rossz.
Anyit még tisztáznék, hogy ezt a verekedésre értettem. A Murinhoról szóló negatív kritikákat készségel olvasom. :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2011.08.18. 18:28:05-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.18. 18:22:21

sztem kamuzik az özge, vagy csak hozzáképzelte ezt az egészet.
amúgy a szitu után ő meg valószínüleg versekből idézett olyan hevesen, szimpatikus török módra. sztem villa minden női felmenője úgy csuklott, mint az állat.
így másodszorra megnézve marcelo, az a favellaszökevény szakadék volt a kulcsa az egésznek. az ő aktivizálódásától kezdve lett vége a focinak (kb 56.perc) és kezdődött az ereszd el a hajamat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2011.08.18. 18:25:34-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.18. 18:14:10

sjd írta:Engem csak az érdekelne az egészben, hogy ha Villa ilyet csinált, akkor azt hogyan hallhatta a játékvezető abban a kavarodásban és állíthatta ki érte? Nekem racionálisabbnak tűnik, hogy valami tettlegességért kapta a pirosat
Nem hallhatta ez egyértelmű, nem is emiatt lett kiállítva Villa hanem lökésért/ütésért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.08.18. 18:24:10-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.18. 18:05:49

Engem csak az érdekelne az egészben, hogy ha Villa ilyet csinált, akkor azt hogyan hallhatta a játékvezető abban a kavarodásban és állíthatta ki érte? Nekem racionálisabbnak tűnik, hogy valami tettlegességért kapta a pirosat
socio66

2011.08.18. 17:59:34

Feary írta: Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
:lol: :lol:
imádom ezeket. :mrgreen:
amúgy ütés volt,legalábbis ha beütitek jutyúbra,vagy goggle-be hogy villa hits özil,akkor kidob pár találatot,az egyiken ki is van kockázva,lassítva de nem látszik tisztán az eset annyian álltak ott.
de az látszik hogy özil feje mozdul és utána kellett nagyon lefogni. :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 17:51:27

Ha ez így történt, nem lehet túl büszke magára Villa..Egy gyors, nyilvános sorry jól jönnemost...ha másért nem, legalább a csapattársak ( Abidal, Keita, Affelay? ) miatt...
Mondjuk ennek a történetnek ellentmond, h. Özil eléggé törölgette a száját,(nem rosszra gondolni! :lol:) inkább ütésre gondoltam volna...
Szerk: Igen, megnéztem, ütés volt...persze ettől utána még mondhatott valamit, bár Özil az ütésért rágott be, az tuti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.08.18. 18:07:57-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.18. 17:50:10

Én személy szerint mindjárt sírva is fakadok, hogy megbántották Gülükét.
Sok mindent mondanak egymásnak a játékosok ez nem indok. Az már sokkal inkább lehet indok mikor a nagy tumultus volt az oldalvonal mellett Villa két kézzel jól odébb lökte Gülüt sokkal inkább arra rágott be szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.18. 17:46:57

gratulálok villának is az intelligens megnyilvánulásáért. bravó.
Inkább a pályán mutatott volna valamit.
remélem jól eltiltják,és magába száll,mert ha nem tudná, a saját csapatában is vannak muzulmánok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
flori
Barça B

2011.08.18. 17:43:11

Özil a Twitteres oldalán leírta, hogy azért tette, amit tett, mert David Villa megsértette az iszlám vallást és Ő meg akarta védeni. Az incidens külön érdekessége, hogy az FC Barcelonában 3 muszlim csapattársa is van a spanyol csatárnak.
Na,jöhet a 2.menet.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 17:17:03

:lol: Ez kemény
Mourinhora visszatérve: Egy délelőtti hsz-t tudok nagyon adni, nem tudom ki írta, nem kerestem vissza, de a lényege az, h. a portugálnak eszköz csak a madrid, h. csillapítsa a személyes bosszúszomját...Erre utal most már lassan minden cselekedete, és ez nem normális...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Feary
Barça B

2011.08.18. 17:11:33

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!
Viszont Pepének egy meccsen van 2-3 olyan belépője átlagban, ami csak a K1 arénákba való... Nálunk ilyen nincs, még ha tegnap húztuk is az agyukat picit. ( nem kellett volna, de messze nem színészkedtünk állandóan, 1-2 esetről beszélhetünk és ugyanennyi elrúgott labdáról). A vita hevében mit csináltak, az egy dolog, mondjuk egy edzőnek illene példát mutatnia, nem hülye gyerekként viselkednie. ( lásd Pep, aki megteszi), ez aztán az érett, férfias férfi.....
Pepes részt adom, néha súrolja vagy átlépi a durvaság keménység határát!Viszont Mourinho nem magára mondta, hogy férfias, hanem a szituációkra, s ironikus pont ő is megjegyezte, hogy néha elestünk majd ápolás, labda vissza stb!Mondandójából ezt vettem ki!Ettől függetlenül a tette, hogy belenyúlt Tito szemébe, büntetést érdemel, s fog is kapni!Ahogy tőlünk Villa!Pep úriember módjára kimaradt, de akármennyire példát mutatott nem nagyon foglalkozott vele a csapat!

Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feary 2011.08.18. 17:37:42-kor.
Forca Barca!!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.18. 17:01:36

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Mourinho egyik nyilatkozatában azt mondta a meccs után, hogy őt férfinak nevelték..... Nem csak a játékosairól említette, hogy férfiasan játszottak. Ez a viselkedés pedig maximum óvodában megy el. Nem tudom mit mondott Villa,de a játékosok felháborodása érthető volt ( persze nem szükséges) Marcelo esete után, ez egy őszinte düh, ami különbözik a vigyorgós, provokáló, hátulról belenyúlok a szemébe stílustól. Mosolyog, látni a videón. Óriási a különbség....
Ezt nem tudom, ilyet nem olvastam!De el tudom képzelni, hogy ezt mondta!
Rivaldo11 nem a nyilatkozatai, viselkedése miatt szimpatizálok vele, hanem munkássága!Nagy különbség!
Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!

szerk: a tette elítélendő a belenyúlok a szemébe, ezt én egy percig nem állítottam, hogy nem így lenne!Büntetést fog kapni, ami teljesen jogos lesz, s remélem ilyen a továbbiakban nem fordul elő, mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!
Ady Endrét belekeverni szerintem eléggé furcsa, mert Ady valóban csak magának ártott, illetve az élete vége felé óriási hívő lett, megbánta bűneit, talán a legszebb Istenes verseket írta ( ez szubjektív, máséit is szeretem). Egyébként pedig életében olyan dolgokért harcolt, amikben hitt, tiszta szívvel, nem csak a sikert hajszolta és nem taposott el másokat ennek érdekében. Mourinho pedig pont ez. Ne hasonlítsunk már össze olyan embereket a mai futballvilággal, akik pénz, paripa és fegyver nélkül, fizetség nélkül harcoltak az általuk igaznak vélt dolgokért. Valóban nagy edző, de ezt sajnos elhalványítja a szememben az emberi mivolta. Ezért nem fogom sosem tisztelni. Patkány emberek pedig vannak, ezért kell börtön, törvények és ezért mondja a vallás is gyarlónak az emberiséget. Ha mindnyájan ugyanolyan emberek lennénk, akkor békés és szép világ lenne ez, de sajnos nem az.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 16:46:37

Természetesen szoros lesz, mégpedig azért, mert a többi csapat nem nagyon fog tudni pontot csenegetni... A tavalyelőttihez hasonlóra számítok, legutóbb könnyűszerrel lettünk bajnokok ahhoz képest.
De a 60-40-et tartom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 16:41:11

barca2010 írta:Mondhattok bármit, itt annyi hozzá nem értő van, hogy az fáj. Ami a lényeg, nálunk a futball, náluk meg a nyavajgás, a provokálás azzal a szemét tróger gyökérrel az élen, és ez a gusztustalan alattomos bunkó rugdosódó stílus. Ennyi! Ja és van még keserű pirula a dobozban amit 3 éve nyelnek ezek a gyökerek. Na viszlát hatalmas Madrid imádók, ki is nyalhatjátok josé seggét.
De még jó, h van egy ilyen nagyszerű szakértő, aki megmondja keményen a frankót. Jól oda mondtad! =D>
Válasz küldése