Firefox írta:[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/21/outsiderw.jpg/][/URL
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lq4qc ... o1_500.jpg
alexis kezébe már csak egy kis kóla meg popcorn kéne

Firefox írta:[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/21/outsiderw.jpg/][/URL
pedig aszittem, h villarato van...krampusz írta:Nem tiltották el Mourinho-t. :roll![]()
Meglepődtem volna, ha más lett volna "ítélet'.
http://www.sport.es/es/
A Facebook elé?Rivaldo11 írta:Nem hiszem...a madridnak most sikerült minden eddiginél jobban lejáratnia magát-hála az edzőfejedelemnek. Remélem nem ússza meg, és a FB elé kerül az ügy...
A csapból is ez fog folyni ...Fecooo írta:egyébként ilyenkor fogom a fejem, de nagyon... 1-1 ilyen esetnél előszeretettel jön az, h a Barca tiszteletlen volt a vallással kapcsolatban, és PONT! amikor őféregsége az UNICEF-et gyalázza, és hasonlók, azok hirtelen semmissé válnak...szajko írta:Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.
Villa ezért a kisebb pofonért,ha több meccset kap,mint Ramos kapott,akkor kicsit se lesz gyanus...
a másik ok, amiért fogom a fejem, h ha ezeket elkerülnék a játékosaink (a VV eset is idetartozik...), akkor nem lehetne magyarázkodni, h "deabarcaismocsok", így sajnos a hangadókra fognak hallgatni, így megint az lesz az általános vélekedés, h szerencsétlen Madriddal tiszteletlen volt a szemét Barca...
egyébként ilyenkor fogom a fejem, de nagyon... 1-1 ilyen esetnél előszeretettel jön az, h a Barca tiszteletlen volt a vallással kapcsolatban, és PONT! amikor őféregsége az UNICEF-et gyalázza, és hasonlók, azok hirtelen semmissé válnak...szajko írta:Ramos kirohanását hirtelen majdnem minden madridista elfelejtette.
Villa ezért a kisebb pofonért,ha több meccset kap,mint Ramos kapott,akkor kicsit se lesz gyanus...
Nem hallhatta ez egyértelmű, nem is emiatt lett kiállítva Villa hanem lökésért/ütésért.sjd írta:Engem csak az érdekelne az egészben, hogy ha Villa ilyet csinált, akkor azt hogyan hallhatta a játékvezető abban a kavarodásban és állíthatta ki érte? Nekem racionálisabbnak tűnik, hogy valami tettlegességért kapta a pirosat
Feary írta: Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
Na,jöhet a 2.menet.Özil a Twitteres oldalán leírta, hogy azért tette, amit tett, mert David Villa megsértette az iszlám vallást és Ő meg akarta védeni. Az incidens külön érdekessége, hogy az FC Barcelonában 3 muszlim csapattársa is van a spanyol csatárnak.
Bob_Marley írta:Pepes részt adom, néha súrolja vagy átlépi a durvaság keménység határát!Viszont Mourinho nem magára mondta, hogy férfias, hanem a szituációkra, s ironikus pont ő is megjegyezte, hogy néha elestünk majd ápolás, labda vissza stb!Mondandójából ezt vettem ki!Ettől függetlenül a tette, hogy belenyúlt Tito szemébe, büntetést érdemel, s fog is kapni!Ahogy tőlünk Villa!Pep úriember módjára kimaradt, de akármennyire példát mutatott nem nagyon foglalkozott vele a csapat!Kalap1988 írta:Viszont Pepének egy meccsen van 2-3 olyan belépője átlagban, ami csak a K1 arénákba való... Nálunk ilyen nincs, még ha tegnap húztuk is az agyukat picit. ( nem kellett volna, de messze nem színészkedtünk állandóan, 1-2 esetről beszélhetünk és ugyanennyi elrúgott labdáról). A vita hevében mit csináltak, az egy dolog, mondjuk egy edzőnek illene példát mutatnia, nem hülye gyerekként viselkednie. ( lásd Pep, aki megteszi), ez aztán az érett, férfias férfi.....Bob_Marley írta:Na azért túlzásokba ne essünk!Mourinho rálegyintett Messire, ezért nem jár eltiltás!Belenyúlt Tito szemébe, ez viszont valóban túlzott volt, ahogy sajnos Villa ütő-lökő mozdulata, + állítólagos sértései Özilnek!Nincs itt semmiféle jó-rossz harca!Felfokozott állapot volt, Marcelonak volt egy durva szabálytalansága, ami után nem reklamált elindult lefelé!Aztán odament mindenki osztani az észt!Mindkét oldalon eldurrant az agy, nem mi voltunk az áldozati bárányok!
Ady Endrét belekeverni szerintem eléggé furcsa, mert Ady valóban csak magának ártott, illetve az élete vége felé óriási hívő lett, megbánta bűneit, talán a legszebb Istenes verseket írta ( ez szubjektív, máséit is szeretem). Egyébként pedig életében olyan dolgokért harcolt, amikben hitt, tiszta szívvel, nem csak a sikert hajszolta és nem taposott el másokat ennek érdekében. Mourinho pedig pont ez. Ne hasonlítsunk már össze olyan embereket a mai futballvilággal, akik pénz, paripa és fegyver nélkül, fizetség nélkül harcoltak az általuk igaznak vélt dolgokért. Valóban nagy edző, de ezt sajnos elhalványítja a szememben az emberi mivolta. Ezért nem fogom sosem tisztelni. Patkány emberek pedig vannak, ezért kell börtön, törvények és ezért mondja a vallás is gyarlónak az emberiséget. Ha mindnyájan ugyanolyan emberek lennénk, akkor békés és szép világ lenne ez, de sajnos nem az.Bob_Marley írta:Ezt nem tudom, ilyet nem olvastam!De el tudom képzelni, hogy ezt mondta!Kalap1988 írta:Mourinho egyik nyilatkozatában azt mondta a meccs után, hogy őt férfinak nevelték..... Nem csak a játékosairól említette, hogy férfiasan játszottak. Ez a viselkedés pedig maximum óvodában megy el. Nem tudom mit mondott Villa,de a játékosok felháborodása érthető volt ( persze nem szükséges) Marcelo esete után, ez egy őszinte düh, ami különbözik a vigyorgós, provokáló, hátulról belenyúlok a szemébe stílustól. Mosolyog, látni a videón. Óriási a különbség....
Rivaldo11 nem a nyilatkozatai, viselkedése miatt szimpatizálok vele, hanem munkássága!Nagy különbség!
Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!
szerk: a tette elítélendő a belenyúlok a szemébe, ezt én egy percig nem állítottam, hogy nem így lenne!Büntetést fog kapni, ami teljesen jogos lesz, s remélem ilyen a továbbiakban nem fordul elő, mert ő sem patkány, ahogy egyetlen egy ember sem a földön!
De még jó, h van egy ilyen nagyszerű szakértő, aki megmondja keményen a frankót. Jól oda mondtad!barca2010 írta:Mondhattok bármit, itt annyi hozzá nem értő van, hogy az fáj. Ami a lényeg, nálunk a futball, náluk meg a nyavajgás, a provokálás azzal a szemét tróger gyökérrel az élen, és ez a gusztustalan alattomos bunkó rugdosódó stílus. Ennyi! Ja és van még keserű pirula a dobozban amit 3 éve nyelnek ezek a gyökerek. Na viszlát hatalmas Madrid imádók, ki is nyalhatjátok josé seggét.