Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen. De ezek szerint csak én találtam annak. Ez van:Dgrecki írta:
ez most vicces akart lenni?
ez most vicces akart lenni?
nem fogok belemenni, bőven tudnék hányni mindkét csapatra, elég legyen annyi, hogy abban igazad van, a madridi agresszivitás felesleges é rohadt gáz. Ők sem tudnak emelt fővel vesziteni.Hát egyet értek néhány megjegyzéseddel, de azért ne gyere ezzel ez egyik 19 a másik meg egy hijján 20 szöveggel.

Hát egyet értek néhány megjegyzéseddel, de azért ne gyere ezzel ez egyik 19 a másik meg egy hijján 20 szöveggel. 1. Az egyik csapat eddig is a nevéhez méltóan játszott, játszik már jó ideje. 2. A kettő közül az egyik amelyikből gyakorlatilag minden meccsen ki lehetne állítani kb. két embert. Valószínűleg kizárólag a non stop bírói presszionak köszönhetően nem történik ez meg. 3. A Pique meg sztem a gólpasszt leszámítva harmatgyenge volt, főleg az első félidőben.zsuni írta: Alapvetően 2 nagyon jó meccset láthattunk, sőt a tegnapi első félidö valami fantasztikus volt, élvezet volt nézni, annak ellenére mi volt az eredmény. Tényleg nagyrészt engem szórakoztatott, hogy végre nevéhez méltóan játszottak a csapatok, itt ott hibával, de ha fele igy fognak játszani végigsöprik a bajnokságot 5-6 gólokkal. tele volt remek megmozdulással mind2 meccs, tényleg sokszor azt éreztem végre igazi focit látok.
Remélem egyszer mindkét csapat levetkőzi a saját maga baromságát, és nem ovodás hülyegyerekekként fognak viselkedni, hanem végig sportolokhoz, "uriemberekhez" méltoan végig tudnak tolni 90 percet.
Messi sajnos ismét elkapta a fonalat, remek gólpassz és szép gólok, és Piqué is nagyot játszott.
ez most vicces akart lenni?zloty írta:Na akkor a tegnapi meccsről pro és kontra:
Az idei legjobb férfi főszereplő Oscar díj jelöltjei:
David Villa (A láthatatlan ember aki a végén lecsap című tragikomédiában nyújtott teljesítményéért)
Fabio Coentrao (az Én tényleg tudok védekezni de nem mutatom meg című filmszatíra címszereplője)
Adriano (a Vajon 20 perc elég, hogy az egész pályán végig guruljak? című tudományos fantasztikus filmben nyújtott alakításáért)
Lionel Messi ( Ha telibeverném [auto_cenzúra] a bíró száját, akkor se kapnék sárgát? filmszatíra főhőse)
C.Ronaldo ( Az év legjobb vígjátékának választott a Figyu Alves most nem cselezni fogok oké? című kasszasiker komédiása)
Marcelo ( az amerikai mozikban Fuck you! címen vetített horrorfilm, a magyar fordításban a Dajkálom úgyis-úgyis. Dajkálod? Anyád... címet kapta)
Farkas Norbi (A díj történetének első felnőtt filmes jelölését érdemelte ki az Óóóh mindjárt jó mindjárt jóó gyerünk már csak egy kicsi kell és Messi aahaaah hörg hörg, [auto_cenzúra] ráment a mikrofonra... című Kovi produkcióban nyújtott frenetikus alakításáért)
Dunai Antal ( A Barcának a 2. félidőben is ezt a rövidpasszos játékot kellene erőltetnie című katasztrófafilmért)

Mascherano lesz az de aztán ő is oda megy Higanyhoz.Victor_Valdes írta:Talán Adriano?
Tőlünk ki az, aki legtávolabb áll?Sanama írta:Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)
Legnagyobb...Enjoy írta:Láttátok CR gólörömét Messi első góljánál? xD
Mindig, szakadok mikor megnézem:
http://www.youtube.com/watch?v=pdzaBWfAax8

Szerintem ez csak részben igaz.Messi-Ini írta:Hát ha rajtam múlna,akkor már ma pakolna,és küldeném el alaszkába az eskimúk közé.peccerta írta:Mou nak vége Ő is tudja.
A lapjait kiteregette,bíztak benne ,szerették de szerintem itt a vége mindenféle bizalomnak,ezt semmilyen Real nem viseli el nem hogy a mostani.
Remélem eltakarodik a világ végére a mocskos munkájával együtt.
Szép volt fiuk:)
amúgy szerintem az a gond,hogy még ha Mourinho el is takarodna,a játékosok olyanok maradnának,ahogy itt hagyja majd őket.szerintem ha ő le is lép,Ramos,Pepe,Marcelo,Arbeloa és Xabi Alonso akkor sem fogja hirtelen megszeretni a Barcásokat,és akkor is elfog borulni az agyuk ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt tervezték...szerintem amíg ez a kemény mag itt marad Madridban,addig sok ilyen favágós,bunyós meccset látunk még...
Én nagyon bírom Kakát, már akkor sajnáltam, amikor eligazolt, de látva, hogy hozzá még egy fikarcnyit sem hasonlítható emberek játszanak a Madridban, még jobban sajnálom.Sanama írta:Másik srác akit tisztelek a Realból(bár őt amúgy is...sajnálom hogy ott játszik)