Barça vs. Real - El Clásico
- Kash
- Entrenador del Barça
Hát most miért ne, ezek csak tippek, nem mondom hogy annyi lesz, de én ezeket a tippeket már megtettem tipmixen egy másik oldalon, és áltlában azt teszem meg, mint a töbség, hát erre 1-0 volt több (55) stavazat.

Hagyd abba délutáni ivást/szívást...vagy hívj meg engem is!visca el barca írta:este 4-0-ra nyerünk, mind a 4 golt valdes vereti.
kettőt fejel, egyet ollóz, az utolsó meg egy gyönyörű szabi lesz
(2-1, villa,villa, benzema)

Egygólos győzelemre tippelek én is, de a békés (és győzelmet érő) döntetlen sem áll tőlem messze.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ha nem muszáj a továbbiakban ne erőltessétek az "1-0-ra nyerünk" meg a "2-0 a Barcának" típusú hozzászólásokat!Köszi.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- visca el barca
- Presidente del Barça
este 4-0-ra nyerünk, mind a 4 golt valdes vereti.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
3-1 ide.kakasugynok007 írta:Szerintetek mi lesz a végeredmény?
Iniesta,Sanchez,Messi

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- noname
- Llegenda del Barça
Eredményt tippelni szinte lehetetlen, jóformán bármi lehet, bár azzal a kitétellel h most már mi vagyunk az esélyesek. A múltkori meccshez képest a csapat sokkal jobb kondiban lesz(egyesek időközben megduplázták a csapattal töltött edzéseik számát), továbbá azt se feledjük, hogy Xavi, Sergi és Pique ezúttal kezdő lesz, tehát lényegesen stabilabb lesz a védelem és a kp. Az is nekünk kedvez, hogy a Realnak támadnia kell, hiszen Messi,Villa,Pedro,Sanchez,Iniesta mind életveszélyesek lesznek kontráknál.
Tippelni eredmény nem akarok, de egy kétgólos győzelemre számítok, bár kétségkívül nem az egész meccset uraljuk majd, de ezúttal nagy részét igen.
Tippelni eredmény nem akarok, de egy kétgólos győzelemre számítok, bár kétségkívül nem az egész meccset uraljuk majd, de ezúttal nagy részét igen.
A Fifa egy szégyen
teljes mértékben egyetértek...Bob_Marley írta:Részemről 0:0 tökéletes![]()
És eddig én vagyok a legközelebb a végeredményhez

V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Részemről 0:0 tökéletes

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Messi dupla, 2-0 

3-1kakasugynok007 írta:Én már most izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban!Szerintetek mi lesz a végeredmény?
kiegyenlitett párharcot várok a ma esti mérkőzéstől, szerintem ez a meccs megtippelhetetlen...

V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
én nekem az 1-0 vagy az X is jó csak nyerjük meg
amúgy a tippem 3-1
amúgy a tippem 3-1
A tippem 3-0
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
2-1. Messi, Fabre és CR.kakasugynok007 írta:Én már most izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban!Szerintetek mi lesz a végeredmény?

-
- Capitá del Barça
Én már most izgatott vagyok a meccsel kapcsolatban!Szerintetek mi lesz a végeredmény?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Egyetértek! Jó-jó a két új srác, de azért komolyan kell venni a Realt. Ha Xavi még mindíg nem válallja, hogy kezd akkor viszont Cesc!tuziat96 írta:én így kezdeném a mecset
-----------------------valdes
-----alves------pique-------mascherano----abidal
---------------------sergio--------------------
-----------xavi ------------iniesta--------
----pedro----------messi------------villa--
fabregas kapna 40 percet ahogy sanchez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
-
- Jugador del Barça
Fiuk Lányok nem akarok nagyot mondani de nekem van egy olyan érzésem hogy a Real most egy Pofont kap a Camp Nouba ha nem is lesz nagy eredmeny de játékban sokkal jobb lesz most a Barca erre a nyakamat letenném
bingyo
hogy egyszer eljön az idő, amikor a játékrendszerünk ellen kitalálnak vmit (bármekkora gyökér, idővel mourinho vmit ki fog okoskodni) és akkor pep nem fog tudni változtatni. ennek a jeleit véltem vasárnap felfedezni most attól függetlenül, hogy nyilván fáradtak voltak és [auto_cenzúra] volt a felkészülés. sajnos xavi nélkül még mindig meg vagyunk lőve.[/quote]
Szerintem pont ez történt. De ez a visszavágón már nem lepi meg sem Pep-et, sem a csapatot. Ha játszhat Piquet ls Xavi, akkor nem lesz semmi baj. Xavi helyén meg már ott áll Cesc.is, aki jó labdaszerző is.
Szerintem pont ez történt. De ez a visszavágón már nem lepi meg sem Pep-et, sem a csapatot. Ha játszhat Piquet ls Xavi, akkor nem lesz semmi baj. Xavi helyén meg már ott áll Cesc.is, aki jó labdaszerző is.
Egyetértek daffyval, Benzemának ha nem is 3at, de azért egy gólt mindenképp illett volna szereznie, Cének volt az ordító helyzet, amikor nem találta el jól, plusz volt még 1, amikor belebotlott a labdába és kisodródott. Benzemának volt két fejese, meg még1 nagy helyzet, plusz az elején amikor Abidal blokkolta a gólba tartó lövését...nekünk viszont a két semmiből jött gólunkon kívül csak Pedro helyzete volt a végén, amikor Marcelo szerelte vagy így vagy úgy...
sajnos benzemának 3 gólt illett volna rúgnia ziccerből. cé-nek is volt egy ordító ajtó-ablak helyzeteKalap1988 írta:Azért ebben nem vagyok biztos, végképp nem kiállítások miatt. Voltak helyzeteik, de nem annyi 100%-os ziccer, hogy még négyet lőjjenek...Tocy írta:Helyzetek alapján akár ez is lehetett volna 6-2...más kérdés, hogy Khedira és Pepe nálam piros, az fix.
szerk.: Messi nem volt túl jól... http://www.as.com/futbol/video/messi-vo ... ftb_25/Ves
-
- Director del Fútbol
Azért ebben nem vagyok biztos, végképp nem kiállítások miatt. Voltak helyzeteik, de nem annyi 100%-os ziccer, hogy még négyet lőjjenek...Tocy írta:Helyzetek alapján akár ez is lehetett volna 6-2...más kérdés, hogy Khedira és Pepe nálam piros, az fix.
szerk.: Messi nem volt túl jól... http://www.as.com/futbol/video/messi-vo ... ftb_25/Ves
Helyzetek alapján akár ez is lehetett volna 6-2...más kérdés, hogy Khedira és Pepe nálam piros, az fix.