Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 16:42:03

ha az egyik oldal javára téved a bíró egyet, a másik javára 9-et (ne köss bele a számokba), az nem azt jelenti, h teljesült az egyenlő elbánás elve...
mindkét oldal javára tévedni és az egyik javára sokkal többet tévedni közel sem ugyanaz a kategória...

de minek magyarázok egy trollnak?

ez egész jó: aki bolond a koleszban, az biztosan mind barcás... :lol: :lol: :lol:
Bogyó
Jugador del Barça

2011.08.02. 16:32:04

szimisi írta:de akkor sem értem, hogy miért csak ő gyűlölködik, a komplett barca csapat, stáb és szurkolótábor mikor együtt szidja a Madridot, az nálad nem gyűlölködés, hanem megbocsátható bűn. erre nem bírsz értelmes választ adni.
Ha már az értelmes válaszoknál tartunk, te meg legyél olyan kedves, és erre válaszolj nekem: milyen céllal érkeztél az Eurobarca oldalára? De őszintén! Békítő céllal? Akkor rosszul kezdted, talán ennek más irányból kellene nekifutni... Vagy a haragot akarod tovább szítani? Afelé tökéletesen haladsz. Így viszont minden szavad érvénytelen, amivel a Barcát és táborát próbálod lealacsonyítani, hogy huuu, ők mennyire gyűlölködnek meg blablabla. Bort iszol, vizet prédikálsz. :roll:
Ja, és ha már kiragadtam eme kérdésedet, egyben válaszolnék is rá. (Persze, nem muszáj ezt válasznak tekintened. ) Senki sem mondta, hogy megbocsátható bűn, de a csapatok közt fennálló sziporkázó hangulatra nem Mourinho személye a legjobb orvosság. Amennyiben egy ilyen karakán ember áll a Madrid élén, akinek első helyen az egyéni címek, elismerések állnak, és ennek érdekében képes nyilatkozatháborúkat indítani, ne csodálkozzon, ha tárt karok helyett valami egészen mással fogadják.
A "gyűlölködést" elítélem mindkét fél részéről, de tudod: amilyen az adjonisten... Ha valaki többször beléd rúg, egy idő után besokallsz, és nem hagyod magad. Na, Mourinho és a hívei előszeretettel rugdalóznak mostanában, ezért ne lepődjenek meg, ha egy-két fél hangot ad nemtetszésének.
Ami pedig az idézett szöveged "komplett" szavát illeti: ismét csak helytelen szóhasználatról tanúskodik... Több embert is ismerek, akik a Barcának szurkolnak, a játékosait szeretik, és őket éltetik (többek között én is!), és nem a Madridot ócsárolják. Mourinho-t sem szidom, de szerintem pályát tévesztett; inkább politikusnak kellett volna mennie. Tehát, ilyen általánosításokba sem kellene belemenned. ;)
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 16:29:52

szimisi írta: A fantáziás részt meg túlzásnak érzem, a kupadöntőn egy félidőn keresztül kerestétek csak a labdát, sajna, még akkor annyit bírtunk. a bl-meccs visszavágóján is egyenrangú partnerek voltunk, sőt, 0-0-nál érvényes gólunk is volt, amit persze megint elvettek. a bajnoki találkozón megint legalább egyenlőek voltak a csapatok, ott a Madrid tudott megújulni és egyenlíteni emberhátrányban, nem a Barca.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy attól, hogy két csapat egyenlő erőt képvisel, vagy az egyik jól védekezik, esetleg gólokat is lő, az nem jelenti azt is, hogy fantázia van a játékukban. Nem vitatom el, hogy a Real milyen erőt képviselt, vagy hogy hogyan játszott, de itt nem erről volt szó.
A "kerestétek a labdát" meg 70-30 %-os Barca labdabirtoklásnál elég erős túlzás...
szimisi írta: Ramos tényleg tahó volt, mentségére szóljon, hogy 0-5nél az élete csapatában játszva nehéz lehet elviselni idegileg.
Akkor hogy hagyhatta el élve Real Madrid játékos a pályát a 4-1 és a sorfal után? És még beszélhetünk másik száz profi labdarúgóról, aki ennél nagyobb alázásokat is képes volt elviselni épp ésszel..
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.02. 16:24:40

ilyen egy igazi realfan...szerinte az, hogy tartjuk a labdát és FOCIZUNK, az undorító, az hogy nyilvánvalóan a játékosaink földbetaposása és a bíró háta mögött alattomos cselekedetek sorozata a nagy mou taktikája, akkor az meg normális, mert hát az. az ilyen elvetemült trollok tesznek hozzá még 1 hatalmas adagot a két tábor közti gyűlölethez, amikor azt sem veszi észre, ami az orra előtt történik, hanem 7 évvel ezelőtti baromságokkal jön...
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.02. 16:23:12

Pavel írta:Úgy látom, hogy van egy temetőszökevényünk. Nem baj.
Valszeg egy fiatal tanonc.
Nem volt kedvem végigolvasni minden hozzászólást, de arra válaszolnék, hogy mikor segítette a margitot a bíró ellenünk.
Hirtelen három meccs jut eszembe. A 3-3 négy évvel ezelőtt, a sorfalas meccs igaz annak tétje nem volt és az utolsó az idei kupadöntő.
Javaslom keresd elő ezeket a mérkőzéseket és nézd meg.
U.i. A cselszij ellen ne csak a második meccset nézd, hanem az elsőt is. Azt mindig mindenki elfelejti.
Vagy Perez Burull vezetésével a Madrid-Osasuna bajnoki 2008-ból talán. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Talma
Jugador d'estrella

2011.08.02. 16:21:45

szimisi: Marcelo szándékos taposását például gondolom Te elfelejtetted, melynek következtében Pedrót le kellett cserélni... Laza piros lapot érő megmozdulás volt. Sárgát sem kapott érte. Szóval felesleges itt okoskodnod, mindkét féltől ugyanúgy "vesz el" a spori.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.08.02. 16:17:38

Úgy látom, hogy van egy temetőszökevényünk. Nem baj.
Valszeg egy fiatal tanonc.
Nem volt kedvem végigolvasni minden hozzászólást, de arra válaszolnék, hogy mikor segítette a margitot a bíró ellenünk.
Hirtelen három meccs jut eszembe. A 3-3 négy évvel ezelőtt, a sorfalas meccs igaz annak tétje nem volt és az utolsó az idei kupadöntő.
Javaslom keresd elő ezeket a mérkőzéseket és nézd meg.
U.i. A cselszij ellen ne csak a második meccset nézd, hanem az elsőt is. Azt mindig mindenki elfelejti.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.02. 16:16:15

A madrid drukkernek címezném ezt: a csapatodnak nem volt tavasszal ellenünk olyan meccse,ahol jogosan fejezhették volna be 11 emberrel. Minden meccsek 2 embert lehetett volna tőletek lezavarni. és még akkor se szólhattatok volna semmit.
Innentől pedig felesleges róla beszélni,hogy kit támogat a bíró.
Tudnék mondani a tavaszi bajnoki klasszikusról is esetet,pl amikor Casillas elgázolta Villát,erre valamelyik barcás kapott sárgát reklamálásért, a tizi+Casillas sárga helyett :lol:
meg ilyen apróságok.
Úgyhogy nyugodtság van,csak a te csapatod szurkolóinak 20%a,plusz Mourinho gondolja úgy,hogy ti érdemeltétek volna meg a bajnoki címet,meg a bl döntőt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 16:15:29

szimisi írta:
LOL, a kupadöntő? a megtámogatás az az, mikor normálisan fújnak le egy meccset és csak a hosszabításban állítanak ki tőlünk valakit?

http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8

ajánlom figyelmedbe ezt az egyperces videót, tanulságos, meg a zene is jó.
azigen, kemény EGY jelenet a kupadöntőről... de kár, h törölték a "fouls" videót ugyanarról a meccsről... Puhl Sanyi annyit mondott, h a Madridnak nem szabadott volna 11 emberrel elkezdenie a 2. félidőt, de biztosan ő a hülye... normális bíráskodás, jah én meg a pápa vagyok :D
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.02. 16:12:19

1998-2002 között én is így éreztem, ahogy Te Szimisi: bánat, irigység, féltékenység, elvakultság...de ezért felesleges átjönnöd birkózni haver. :wink:

RC-nek meg a lentit nem tudom sosem megbocsátani, itt meg pont elfelejtették kiállítani...mondjuk elég kínlódás volt neki Eto'o.
:twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=Nt1mEWHn ... re=related

A bírózás pedig szubjektív dolog.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.02. 16:09:23

"Ramos tényleg tahó volt, mentségére szóljon, hogy 0-5nél az élete csapatában játszva nehéz lehet elviselni idegileg. "

Jaaaaaaa, így mindjárt más. Hát akkor megértem szegény embert. végülis egy PROFI labdarúgó így viseli, ha élete klubját lemossák a pályáról. Egyébként meg ilyen dolgokba bele se megyek addig, amíg egy bizonyos Pepe nevű egyén ott garázdálkodik Madridban.

Szerk.: talán ellehetne gondolkodni a tavalyi Clásicokon a kiállításokat tekintve. 5 Clásico volt tavaly: az 5-0-án Ramos piros.Bajokin Albiol piros. Kupadöntőn Di Maria piros. Bl elödöntő odavágó Pepe piros. Ebben nem lehet valami?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.08.02. 16:14:15-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 16:01:15

oké szimisi, befejeztem... 2004-ben hol volt "ö"???

hagyjuk már, biztosan 2004-2005-ben is övrebő miatt utálta egymást a két csapat, jah igen... nah meg övrebő mondta starknak, h fújja már el azt az elfelejtett meccset (igen, az övrebő-s meccs előzményét, amivel kapcsolatban ha csak egy elmaradt büntető maradt meg, akkor a szelektív memória nevű betegségben szenvedsz...), mindenért övrebő a hibás... bocs, de komolytalan vagy

szerk: azt már meg se említem, h 2009-ben Murinnyónak annyi köze volt a Chelsea-hez, mint Beniteznek az Interhez :lol: :lol: :lol:

szerk2: mikor támogatta a bíró a Madridot a Barcával szemben? erre tényleg kell egy példa? jó régen volt az a kupadöntő... :lol: (jah tudom ott is a Barcának fújt a bíró, mert nem állította ki buszkeccet... :D )

nah de tényleg befejeztem, íme a szabály, amit követek: don't feed the troll!

bocsi modik, de nem tudtam szó nélkül hagyni ezt az ámokfutást, amit rendezett...
szimisi
Barça C

2011.08.02. 15:58:00

Na, akkor sorban:

Fecónak a Chelsea-Barca viszonyhoz: csupán egy "apró" dolgot felejtettél el: Ö-vel kezdődik az úriember neve. lehet azzal jönni, hogy az első meccsen volt egy tizi, de azt nem lehet összehasonlítani a nyilvánvaló csalássorozattal, ami a visszavágón történt, ezt bármelyik nembarcás futtbaldrukker látja, némelyik Barcás is észrevesz "némi" hátszelet. Szóval ez a kiakadás teljesen jogos Mou részéről.

Tocy: ezt az undorító taktika jelzőt tényleg nem értem. ha így lehet a jelenlegi legjobb csapatot megverni, akkor mit csináljunk? kapjunk megint egy ötöst? mellesleg hozzáteszem, hogy valaki szerint meg az az undorító taktika, ha csak a középpálya-védők-valdes-védők-középpálya között megy a labda, sehova máshova, ha az ellenfél lezárja a területet és kontrákra rendezkedik be.

Jól látszik, hogy taktikailag Mourinho tökéleteset húzott, 11 a 11 ellen 1 azaz 1 gólt lőttetek 4 azaz 4 meccsen.

Fecoo:örülök, hogy te olyan okos vagy, hogy téged nem lehet megetetni..
buta vagy, mint a föld fecoo...jaj, ezer bocs, be vagyok b.szva, remélem megérted, nincs harag örökké..
Körülbelül ennyit ért Eto'o bocsánatkérése.

sjd:te még a 15 esztendőddel nem vagy hibáztatható, hogy nem emlékszel a RC-s esetre, de igen, ez nagy dolog volt akkoriban, úgy hoztuk a Nou Campban 1-1-re a meccset, hogy majdnem végig emberhátrányban játszottunk..ott elkaptunk volna titeket, Dinho ide vagy oda..azt is a bíró intézte el.
Valaki emlékszik a közelmúltból egy olyan esetre is, ahol a Madridot támogatta a bíró a Barcával szemben, mert én nem..ez számomra furcsa.

A fantáziás részt meg túlzásnak érzem, a kupadöntőn egy félidőn keresztül kerestétek csak a labdát, sajna, még akkor annyit bírtunk. a bl-meccs visszavágóján is egyenrangú partnerek voltunk, sőt, 0-0-nál érvényes gólunk is volt, amit persze megint elvettek. a bajnoki találkozón megint legalább egyenlőek voltak a csapatok, ott a Madrid tudott megújulni és egyenlíteni emberhátrányban, nem a Barca.

Ramos tényleg tahó volt, mentségére szóljon, hogy 0-5nél az élete csapatában játszva nehéz lehet elviselni idegileg.

Dani Alves meg számomra elásta magát a nyilatkozatával, miközben nem találkozott Pepe és az ő lába. ez számomra emberileg nem elfogadható.
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 14:22:54

szimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..

Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.

Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
Milyen 3 évről beszélünk?
A 08/09es Clasicokat még úgy ültem le nézni, hogy végre egy futballünnep, most a szuperkupát úgy fogom nézni (ha egyáltalán megnézem), hogy "csak ússzuk meg sérülés nélkül, és esetleg legyen 2 kapuralövés a meccsen"
Én úgy emlékszem a 09/10es szezon során is még az elnökök még elég jól megvoltak egymással, a játékosok a futballal törődtek a verekedés és színészkedés helyett, azóta tényleg csak pár apróság történt:
-Mourinho a szezon eleje óta gyakorlatilag minden sajtótájékoztatón megragadja a lehetőséget, hogy valamivel gyalázza a Barcát (bírók, lefekszenek a csapatok)
-majd Ramos megpróbálja lehentelni Messit, és nekimegy két válogatott társának
-tavasz: Arbeloa, Marcelo taposásai, Pepe karaterúgása
-Mourinho bejelenti, hogy ő egy összeesküvés áldozata és csak az Unicef támogatása miatt (az ő csapata mennyit is adott jótékony célokra amellett, hogy évekig a mezén viselte egy ilyen szervezet nevét?), meg egy-két szövetségen belüli embernek köszönhetően jut tovább, és nem azért, mert a játékosainál Valdes is több passzt csinált, és kevesebb fantázia volt a játékukban, mint a Barátok Közt 6789. részében

Ehhez képest az, hogy valaki részegen cabronozik, vagy Robi Carlos jogtalan kiállítása semmi(te jó ég, mikor volt már az? nagyon mély nyomot hagyhatott benned...)
Nem azt mondom, hogy Xavi és Ramos kéz a kézben sétálnának, de esetleg nem egymást ütlegelnék félidőben levonulva

ez meg már akkor szánalom, hogy külön ki kell emelnem:
szimisi írta:Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának
Mégis mit kellett volna mondania? "Szerintem a kiállítás túlzás volt, mindenki ismeri Pepét, olyan ártatlan, mint a ma született bárány, semmi ártó szándék nem volt a mozdulatában"
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.02. 14:21:05

Napestig lehetne sorolni az ellentét összetevőit, vissza lehetne menni akár Francoig...de ami tény, ilyen sárdobálás, ilyen szikrázó gyűlölet nem volt még, vagy talán utoljára Figo miatt, mint a mögöttünk álló idényben. És ebben Mou a hibás, aki a folyamatos nyilatkozataival, plusz undorító taktikájával ezt elérte...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 14:19:16

Samu azokért bocsánatot kért, és minden létező módon kijelentette, h megbánta... Mú mikor tett hasonló gesztust az elmúlt 6-7 évben? ő mindig magát mentette, úgy alakította a dolgokat, h erkölcsileg elfogadható legyen, amit csinál... más kérdés, h sajnos nem ő a hibás, h az embereket könnyű megetetni...

1-2 bíró??? esetleg 2 hét alatt jön össze ennyi, nem egy év alatt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.08.02. 14:26:44-kor.
szimisi
Barça C

2011.08.02. 14:14:50

Fecoo: ha szerinted a "gyűlölködést" Mourinho hozta be, akkor a cabronozás, ami után az egész csapat és szurkolótábor éljenzett, az mi? baráti csevej?

Ha az gyűlölködés, ha a rivális csapat edzőjének nem tetszik egy-két bíró ténykedése, akkor a másik csapat ledisznózása ország-világ előtt mi???

bence-barca: nagyon korrekt a hozzászólásod, ilyenből kellene itt sokkal több.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.08.02. 14:07:15

szimisi írta:...
Az tény, hogy eddig sem volt jó a 2 klubb viszona, de sajnos idén sokat romlott :?
Azt viszont be kell látni nekünk is, amiben igazat adok az előttünk szólónak, hogy nem csak Mou a hibás.
Persze nyilván, ha most nem ő lenne az edző ez az egész ócsárolás nem lenne vagy sokkal visszafogottabb...
Hisz - szerintem - olyan apróságok dönthetnek egy műesésnél, h mondjuk Pedronak már elege van a sok hentességből, ami nyilván Mou taktikájának egy része (itt nem arra gondolok, h azt mondta, h rúgjanak minket, hanem azt, h tördeljék a játékot, amit viszont egy adott játékos csak így tud kivitelzni )
Egy szó, mint száz, mindkét oldal hibás, de sztem Mou rakott még egy lapáttal rá...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 14:06:33

aha, akkor biztos véletlen az is, h amíg a Chelsea-nél volt, addig a Chelsea és a Barca között volt rossz a viszony...

utána az Interrel csak azért nem volt ilyen, mert ott csak egy évben futottak össze és ott sajnos sikerrel járt és a Barca nem süllyedt le arra a szintre...
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.02. 14:06:12

Teljesen felesleges ebbe bele menni megint. Új szezon, hátha nem lesznek olyan belépők mint amilyenek voltak, és nem lesznek színészkedések sem. Egy valami viszont maradni fog: Mourinho nyávogása, de ezalatt az 1 év alatt már megedződtünk. :D Augusztus 14-én találkozunk. :wink:

szimisi
Barça C

2011.08.02. 14:03:33

a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája...

Ez, mint érv, egész egyszerűen nevetséges, szóra sem érdemes.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 14:01:13

szimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..

Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.

Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
sőt sztem Cruyff a hibás, amiért nem akart a Madridba igazolni, akármennyire is erőlködött Franco... kis komolyságot nem ártana tanúsítani... az ellentét nem újkeletű, viszont a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája... Valdano próbált tenni ez ellen :arrow: már nincs is ott...
szimisi
Barça C

2011.08.02. 13:56:13

Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..

noname
Llegenda del Barça

2011.08.02. 13:30:39

A 15-20 millió nem hiszem h annyira sok lenne. Egy átlag meccsért simán kapunk 2-3 milliót, de ebben az esetben az amerikaiaknak megérné h sokat fizessenek, hiszen a tévés közvetítési jogokból sokkal többet kaszálnak. :wink:
A Fifa egy szégyen
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.02. 13:23:53

noname írta:Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
Szerintem megérné. Először is kb egy nagyságrenddel kapnánk több pénzt érte, márpedig ki olyan hülye h ne játsszon egyet 15-20 millióért. Továbbá a csapatok közti viszony jelenleg szörnyű. Rosszabb nemigen lehet, de egy valóban barátságos meccs valamelyest javítana ezen, hiszen mi is tudjuk mennyire apróságokon múlik az ilyesmi: az Espanyollal is nagyon rossz volt a viszony, de elsősorban Iniesta gesztusa teljesen helyrehozta ezt a viszonyt, a tavalyi meccsek már nem a gyűlölködésről szóltak. Talán egy barátságos Calsico is javítana a helyzeten. Rontani nem ronthat, ráadásul rekord-összeggel gazdagodna mind2 csapat.
Én ezt kizártnak tartom.Így kb. az egészet.
Szerintem 15-20 milliót senki nem fog kifizetni azért hogy toljunk egy laza felkészülési meccset.Na meg a másik,hogy amint az elöttem leirta vki,amíg itt van Mourinho,és ilyeneket mond(hat),mert Perez nem tesz ellene semmit,meg Pepe,Arbeloa,Ramos úgy jön ki a pályára,hogy szétcincálnak minket,és BÁRMI áron de megállítanak,addig minden lesz itt,csak jó viszony nem.
Kép
Válasz küldése