mindkét oldal javára tévedni és az egyik javára sokkal többet tévedni közel sem ugyanaz a kategória...
de minek magyarázok egy trollnak?
ez egész jó: aki bolond a koleszban, az biztosan mind barcás...

Ha már az értelmes válaszoknál tartunk, te meg legyél olyan kedves, és erre válaszolj nekem: milyen céllal érkeztél az Eurobarca oldalára? De őszintén! Békítő céllal? Akkor rosszul kezdted, talán ennek más irányból kellene nekifutni... Vagy a haragot akarod tovább szítani? Afelé tökéletesen haladsz. Így viszont minden szavad érvénytelen, amivel a Barcát és táborát próbálod lealacsonyítani, hogy huuu, ők mennyire gyűlölködnek meg blablabla. Bort iszol, vizet prédikálsz.szimisi írta:de akkor sem értem, hogy miért csak ő gyűlölködik, a komplett barca csapat, stáb és szurkolótábor mikor együtt szidja a Madridot, az nálad nem gyűlölködés, hanem megbocsátható bűn. erre nem bírsz értelmes választ adni.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy attól, hogy két csapat egyenlő erőt képvisel, vagy az egyik jól védekezik, esetleg gólokat is lő, az nem jelenti azt is, hogy fantázia van a játékukban. Nem vitatom el, hogy a Real milyen erőt képviselt, vagy hogy hogyan játszott, de itt nem erről volt szó.szimisi írta: A fantáziás részt meg túlzásnak érzem, a kupadöntőn egy félidőn keresztül kerestétek csak a labdát, sajna, még akkor annyit bírtunk. a bl-meccs visszavágóján is egyenrangú partnerek voltunk, sőt, 0-0-nál érvényes gólunk is volt, amit persze megint elvettek. a bajnoki találkozón megint legalább egyenlőek voltak a csapatok, ott a Madrid tudott megújulni és egyenlíteni emberhátrányban, nem a Barca.
Akkor hogy hagyhatta el élve Real Madrid játékos a pályát a 4-1 és a sorfal után? És még beszélhetünk másik száz profi labdarúgóról, aki ennél nagyobb alázásokat is képes volt elviselni épp ésszel..szimisi írta: Ramos tényleg tahó volt, mentségére szóljon, hogy 0-5nél az élete csapatában játszva nehéz lehet elviselni idegileg.
Vagy Perez Burull vezetésével a Madrid-Osasuna bajnoki 2008-ból talán.Pavel írta:Úgy látom, hogy van egy temetőszökevényünk. Nem baj.
Valszeg egy fiatal tanonc.
Nem volt kedvem végigolvasni minden hozzászólást, de arra válaszolnék, hogy mikor segítette a margitot a bíró ellenünk.
Hirtelen három meccs jut eszembe. A 3-3 négy évvel ezelőtt, a sorfalas meccs igaz annak tétje nem volt és az utolsó az idei kupadöntő.
Javaslom keresd elő ezeket a mérkőzéseket és nézd meg.
U.i. A cselszij ellen ne csak a második meccset nézd, hanem az elsőt is. Azt mindig mindenki elfelejti.
azigen, kemény EGY jelenet a kupadöntőről... de kár, h törölték a "fouls" videót ugyanarról a meccsről... Puhl Sanyi annyit mondott, h a Madridnak nem szabadott volna 11 emberrel elkezdenie a 2. félidőt, de biztosan ő a hülye... normális bíráskodás, jah én meg a pápa vagyokszimisi írta:
LOL, a kupadöntő? a megtámogatás az az, mikor normálisan fújnak le egy meccset és csak a hosszabításban állítanak ki tőlünk valakit?
http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8
ajánlom figyelmedbe ezt az egyperces videót, tanulságos, meg a zene is jó.
Milyen 3 évről beszélünk?szimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
Mégis mit kellett volna mondania? "Szerintem a kiállítás túlzás volt, mindenki ismeri Pepét, olyan ártatlan, mint a ma született bárány, semmi ártó szándék nem volt a mozdulatában"szimisi írta:Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának
Az tény, hogy eddig sem volt jó a 2 klubb viszona, de sajnos idén sokat romlottszimisi írta:...
a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája...
sőt sztem Cruyff a hibás, amiért nem akart a Madridba igazolni, akármennyire is erőlködött Franco... kis komolyságot nem ártana tanúsítani... az ellentét nem újkeletű, viszont a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája... Valdano próbált tenni ez ellenszimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
Én ezt kizártnak tartom.Így kb. az egészet.noname írta:Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
Szerintem megérné. Először is kb egy nagyságrenddel kapnánk több pénzt érte, márpedig ki olyan hülye h ne játsszon egyet 15-20 millióért. Továbbá a csapatok közti viszony jelenleg szörnyű. Rosszabb nemigen lehet, de egy valóban barátságos meccs valamelyest javítana ezen, hiszen mi is tudjuk mennyire apróságokon múlik az ilyesmi: az Espanyollal is nagyon rossz volt a viszony, de elsősorban Iniesta gesztusa teljesen helyrehozta ezt a viszonyt, a tavalyi meccsek már nem a gyűlölködésről szóltak. Talán egy barátságos Calsico is javítana a helyzeten. Rontani nem ronthat, ráadásul rekord-összeggel gazdagodna mind2 csapat.