Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Halfkey írta:
.Azért a Sanchezért fizetendő árat igen túlzottnak tartom, de nálunk is vannak brutál összegű hírek. Pedig elvileg egyik csapat sem akar nagyon költekezni, és nem ezek a posztok a főprioritások.
Hát igen, nyilván a szemét Madrid mindenki képébe hazudik megintMindegy, ha ez nekik/nektek jó, hogy ő benne látják a legnagyobb ígéretet, akkor gratulálok hozzá, biztos így is van.

Ez esetben elnézést. De nem értem, miért kell kiírni egy ilyen cikket, amikor még nincs is vége a szavazásnak?!higany írta:A goal.com-os cikk kommentjeiben van a valasz.
A szavazasnak meg nem volt vege.
A realmadrid.com-on 3 nappal kesobb jelent meg a hir, vagyis akkor amikor a szavazas mar lezarult.
Ezzel en be is fejeztem.
Így van. Mjuk 3 évvel ezelőtt ha megkérdezik, hogy Bojan vagy Pedro lesz a nagyobb sztár? Hát nem tudom, Pedro kapott volna-e szavazatot...vagy Dos Santos-Pedro, Dos Santos-Busquets, de akár Assulint is mondhatnám. És ez még csak a mi utánpótlásunk...albicelesteX írta:Szerintem ez annyira lényegtelen.Semmit nem nyom a latban.Majd az idő megmutatja melyik hova növi ki magát.
Tiszta sor. Csak madridistán olvastam, hogy őt választották a legnagyobb ígéretnek. Egyből szemet szúrt, mert én máshol meg azt olvastam, hogy Alexis Sánchez lett a szavazás győztese. És mindenhol (kivéve a Real Madrid hivatalos honlapját, illetve a madridista.hu-t) Sánchezt írják, mint a szavazás győztese.albicelesteX írta:Szerintem ez annyira lényegtelen.Semmit nem nyom a latban.Majd az idő megmutatja melyik hova növi ki magát.

Érdekes, hogy minden független sport oldalon Sánchez neve szerepel, de a Real Madrid honlapján szerepel egyedül győztesként Sahin. Mindegy, ha ez nekik/nektek jó, hogy ő benne látják a legnagyobb ígéretet, akkor gratulálok hozzá, biztos így is van.higany írta:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... future.htm
fifa oldalan talaljuk a hiteles valaszt, de ez nekem eleg.
Meg annyira nem is erdekel.
Tényleg nem számít sokat, de már csak azért is: http://www.goal.com/en/news/1699/chile/ ... -promisinghigany írta:Vagy annak, h a blog iroja kicsit nagyon mellenyult...gondolom az elöző hsz-emben leírtak is csak a rossz fordításnak köszönhető
Sahin nyerte a szavazast, nem mintha olyan sokat szamitana, majd a palyan kiderul.
Vagy annak, h a blog iroja kicsit nagyon mellenyult...gondolom az elöző hsz-emben leírtak is csak a rossz fordításnak köszönhető
Csak gondoltam madridista cikket, csak nem fordítanak le rosszul a madridista.hu-ra. Ezek szerint mégis.daffy írta:mielőtt elássátok casillast,érdemes megnézni az eredeti interjút,HÁTHA rossz a fordítás...
ez így van... nyílván a "Dark side" ugyanezt gondolja rólunk Alexis sanchezzel... mondjuk annyi a különbség hogy a Chilei már a Serie A-ban (is)villogottChino írta:A Marca szerint a real megegyezett Neymarral és hajlandók letenni a kivásárlási árat, 5 millás évi fizetéssel. Hát nem tudom megér-e az a gyerek 45 millát. Sanszos hogy nem. Nagy tehetség az biztos, de láttunk már ilyen hatalmas tehetségeket akik a brazil bajnokságban villogtak, Európában meg...
Ennyit arról hogy idén spórolna a Madrid.
Bár a Marca hozta le, szal lehet hogy hápog

Na és az ki a bánat, már bocsánat?samy85 írta:"Az AS értesüléseit a L Equipe megerősítette: Raphael Varane még ma bejelenti, hogy a következő szezontól a Real Madrid játékosa lesz. A játékos ára 8-10 millió euró. Jövőre (1) visszakerül a Lens-hoz kölcsönjátékra, (2) a Castilla tagjaként illeszkedik be, (3) Garay távozása esetén a nagy csapat tagja lesz. "
Na szegény Man. Utd. Sanchezt mi, Varanje-t a Real viszi el előlük.... szerintem a Spanyol óriás kettős nem lessz a Vörös ördögök szíve csücske...
Nem baj, majd jövőre törlesztenek a pályán a fehérbalettneksamy85 írta: Na szegény Man. Utd. Sanchezt mi, Varanje-t a Real viszi el előlük.... szerintem a Spanyol óriás kettős nem lessz a Vörös ördögök szíve csücske...
Pláne, h 2 éven belül 2-szer is kikaptak tőlünk a BL-döntőbensamy85 írta:Na szegény Man. Utd. Sanchezt mi, Varanje-t a Real viszi el előlük.... szerintem a Spanyol óriás kettős nem lessz a Vörös ördögök szíve csücske...